- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
Yanlış anlamayın ama bana hikayeniz eski türk filmlerindeki önder somerin oynadığı kariyer sahibi yakışıklı kızları evlenme vaadi ile kandıran karakterlerden fazla etkilenmiş.Anladığım kadarı ile sende fazla iyi niyetli ve romantik birisin ve adam seni tavlamış şimdi bile arasa sorsa dil dökse inanmaya meyillisin baya kapılmışsın. Ama böyle adamlar düzelmez tatlım adam kapının önünde yatsa dönüp bakma 35 yaşında sosyal mecradan kadın kız düşürmeye çalışan sırf kızı ikna etmek için abuk sabuk yalanlar söyleyen adam düzelmez. Boşa vaktinizi harcamayın.
Mesajların yarısını okuyabildim yani belki yazan olmuştur ama arayıp "Canım annen nasıl, merak ettim. Yanına gidince telefona verir misin bir geçmiş olsun dileyeyim." deme imkanınız var mı? Hatta mümkünse görüntülü görüşme ayarlamaya çalışın. Üzgünüm ama ben ortada ameliyat olmuş bir anne olacağını sanmıyorum. (Annesiyle iletişim kurmanıza imkan vermezse annesinin rahatsızlığı hakkında sıkıştırabilirsiniz. Neden daha önce bahsetmemiş? Ameliyat neden Adana'da? Ve neden iletişim kuramıyorsunuz? Madem evleneceksiniz, yaşadığı yere kadar gördünüz, annesiyle iki dakika konuşmanızdan ne zarar gelebilir ki...)
35 yaşında hiç öpüşmemiş bir insan ilk buluşmada sevgilisini "eve atmak" için bu kadar efor sarf eder mi? Etse de ilk buluşmada öper mi? Öpse de daha önce öpüşmüş izlenimi verir mi?
Sanırım telefon konuşmaları, uzun zamandan sonra birini tanıma çabanız sizi karşı tarafa bağlamış. Yoksa mantıklı birine benziyorsunuz, arkadaş meselesinden evindeki mumu açıklama çabasına kadar ortada bir sürü anlamsız nokta olduğunun siz de farkındasınız.
E peki siz engelledikten sonra herhangi bir ulaşma çabası olmadı mı bu adamın ? Kurtulmuşsunuz resmen
sadece ikimize özel kullandığımız bir program vardı ,whatsapp gibi , ordan da engelledim ama "yazıyor.." şeklinde göründü birkaç kez ve o beni engellemediği için son görülmesini de görüyorum, contact listemde hala var rehbere bağlı. her gün iki kez girip bakıyor ama ne yazdı bilmiyorum engelli bende mesajları gelmiyor.
ama bu önemli değil direk arayabilir aramadı, pazartesi döneceğim demişti. bence başkasıyla tatil yapıyor ve o yüzden aramadı.
aaa evet, arayabilirdi ama hiç arama çabası da göstermemiş?? Senin onu engellemesini o kadar da önemsememiş demek. Normal bir ilişkide insan demez mi ne oluyor ya, hayırdır filan ve hemen ulaşma çabalarına girmez mi...
Kurtuldun iyi ki
Bence arayıp rahatsız etmelisiniz ancak o zaman ortaya çıkar gurur yapmayın yanında bir kız varsa patlak verecektirkesinlikle hiçbir çaba yok aramadı bile .
bence sevgilisiyle tatilde dönüp yalnız kalınca arar annem hastaydı falan filan yapar en fazla.
hatta belki onu bile yapmayacak çünkü kullanamayacağını anladı artık efora gerek yok.
kurtuldum evet ama çok üzgünüm çok kötü bir his bi an önce geçsin istiyorum...
kesinlikle hiçbir çaba yok aramadı bile .
bence sevgilisiyle tatilde dönüp yalnız kalınca arar annem hastaydı falan filan yapar en fazla.
hatta belki onu bile yapmayacak çünkü kullanamayacağını anladı artık efora gerek yok.
kesinlikle hiçbir çaba yok aramadı bile .
O adamın muhtemelen dediğim gibi uzun süreli ve uzak mesafeden yürütülen bir ilişkisi var. Üzülmeyin, fazla bağlanmadan görmüş oldunuz. Ama ben yerinizde olsam gerçekten bir ilişkisi varsa o kadını öğrenir ve mesajlarını o kadına gönderirdim. Onun da aldatıldığını bilmeye hakkı var; ben olsam bilmek isterdim şahsen.
Bi kere adam yalancı bunda herkes hemfikir.
Yanı 35 yaşında bi adamın hiç opusmemis olması facia , yalan söylemesi bi ayrı facia.
Açıkçası evli olduğunu düşünmedim ben evine falan götürmezdi öyle olsa.
Ama ciddi ilişki istemiyor olabilir gerçi öyle olsa sürekli evlilik muhabbeti açmazdı diye düşünüyorum.
Genelde açıkça söylüyorlar takılalım vs.diye artık günümüzde böyle yürüyor ilişkiler.
Eskisi gibi evlilik vaadi ile kandırma muhabbeti yok diye düşünüyorum saçma yani erkekler bu riski göze almıyor artık sosyal medya vs.var rezil olma oranları çok yüksek çünkü.
Ben olsam tetikte olarak tanımaya çalışırdım.
Amacı evi görmen degil bildigin seninle sevişmek için ortam hazırlamış ayrıca hiç samimi degil kesinlikle uzak durbunu ilişkiinin ilk başlarında söyledim ona "neden seninle bu kadar uğraşayım dil dökeyim bir aydır 24 saat seninle bütün hayatımı paylaşıyorum sadece sevişebileceğim bir sürü kız var" dedi........ bana da ters gelen bir şeyler var ama işte her argümanımı savuşturdu mantıklı cevaplarla.
Böyle bir şey derse annen hastayken sana rahatsızlık vermek istemedim, müsait olduğunda beni arayacağını biliyorum demek hiç müsait olamadın falan de. Onun seninle dalga geçmesine izin verme sen daha çok dalga geç.hala arayıp sormadı mı.
gelince yüksek ihtimal seni suclayacak .benım annem orada hastaydı senın trıplere bak dıyecek.komaya bıle sokacak kadını . senı suclu ve vıcdansız hıssetmen ıcın herseyı der.sakın kanma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?