bu neydi ?!

hala arayıp sormadı mı.

gelince yüksek ihtimal seni suclayacak .benım annem orada hastaydı senın trıplere bak dıyecek.komaya bıle sokacak kadını . senı suclu ve vıcdansız hıssetmen ıcın herseyı der.sakın kanma .

aramadı hala ah bi arasa ahhhhhhhh o zaman sövüp rahatlıcam

Yalancı biri.

Sizdeki de deli cesareti. Hiç tanımadığınız birinin evine gidip kahve içmeniz

Etraf sapık, katil kaynıyor. Az daha dikkat etmelisiniz . Hayata bir kez geliyoruz ve geri dönüşü olmayan yollara ayaklarimizla gitmemeliyiz.

çok haklısınız. umarım konuyu okuyan ve ibret alan birileri vardır....

Böyle bir şey derse annen hastayken sana rahatsızlık vermek istemedim, müsait olduğunda beni arayacağını biliyorum demek hiç müsait olamadın falan de. Onun seninle dalga geçmesine izin verme sen daha çok dalga geç.

yalan atıyor bir kadınlaydı bence... hiç müsait olmaması imkansız çişini de mi yapmadı. mesaj atsa muhabbet uzayacaktı tabii...

izin vermicem sövmeyi düşünüyorum öfkemi kusup rahatlarım...

yalan atıyor bir kadınlaydı bence... hiç müsait olmaması imkansız çişini de mi yapmadı. mesaj atsa muhabbet uzayacaktı tabii...

izin vermicem sövmeyi düşünüyorum öfkemi kusup rahatlarım...
Yalan olduğu zaten aşikar... Sövmek de bi tercih tabiki ama bence o sizi kandırdığını sanırken sanki siz onu kandırmış gibi yapıp sakin kalmanız çok daha şaşırtıcı ve sinir bozucu olmaz mıydı?

Yalan olduğu zaten aşikar... Sövmek de bi tercih tabiki ama bence o sizi kandırdığını sanırken sanki siz onu kandırmış gibi yapıp sakin kalmanız çok daha şaşırtıcı ve sinir bozucu olmaz mıydı?

peki bunu yaparsam devamında ne yapacağım normal konuşmaya devam eder o zaman :işsiz: kafasını taşla ezicem ya öyle sinirliyim. resmen aşık oldum bunu kabullenmek acı ama kabullendim tamam aşık oldum bir de güzel yedim hazmedemiyorum henüz...

peki bunu yaparsam devamında ne yapacağım normal konuşmaya devam eder o zaman :işsiz: kafasını taşla ezicem ya öyle sinirliyim. resmen aşık oldum bunu kabullenmek acı ama kabullendim tamam aşık oldum bir de güzel yedim hazmedemiyorum henüz...
Olmadığın zamanlarda düşündüm taşındım ve seninle mutlu olamayacağıma karar verdim. Hadi kendine iyi bak dersiniz. Hiç umrunuzda değil gibi.

Anlıyorum sizi içiniz içinizi yiyor fakat bu adama diğer kandırmaya çalıştığı kızlar bu tepkiyi zaten veriyordur. Belki de bu tepkilerden zevk bile alıyor olabilir... Arkadaşlarıyla illaki konuşuyordur ve gülüp eğleniyorlardır o kızların çıldırmalarına. Siz neden farklı olmayasınız? Hatta başka biri var bile diyebilirsiniz. O da anlasın terk edilmenin ne demek olduğunu.

Bilmiyorum benim huy olarak herhalde böyle insanlara hayat dersi verme isteğim oluyor. Tabi ki sizin tercihiniz. Sonuçta amacını anladınız ve önemli olan nokta da buydu. Artık kandıramaz. Maskesi düştü. Kozlar sizin elinizde...

Ya ben şeyi merak ediyorum. Burda biri adamı tanıyormuş gibi bir şeyler yazmıştı. İşte maskülen bir kızla evlenecek falan. Tanıyor musun diye soranlar olmuştu ama takip ettiğim kadarıyla cevap da vermedi galiba. O neydi anlayan var mı 🤔

Olmadığın zamanlarda düşündüm taşındım ve seninle mutlu olamayacağıma karar verdim. Hadi kendine iyi bak dersiniz. Hiç umrunuzda değil gibi.

Anlıyorum sizi içiniz içinizi yiyor fakat bu adama diğer kandırmaya çalıştığı kızlar bu tepkiyi zaten veriyordur. Belki de bu tepkilerden zevk bile alıyor olabilir... Arkadaşlarıyla illaki konuşuyordur ve gülüp eğleniyorlardır o kızların çıldırmalarına. Siz neden farklı olmayasınız? Hatta başka biri var bile diyebilirsiniz. O da anlasın terk edilmenin ne demek olduğunu.

Bilmiyorum benim huy olarak herhalde böyle insanlara hayat dersi verme isteğim oluyor. Tabi ki sizin tercihiniz. Sonuçta amacını anladınız ve önemli olan nokta da buydu. Artık kandıramaz. Maskesi düştü. Kozlar sizin elinizde...

evet haklısınız zaten üzülmemi falan bekliyor sanırım dediğiniz gibi kan kusup kızıcık şerbeti içtim hesabı yapmak daha mantıklı. hatta onun egosunu zedeleyecek şekilde bir konuşma da yapabilirim. belden aşağı vurulmayı haketti.....

Ya ben şeyi merak ediyorum. Burda biri adamı tanıyormuş gibi bir şeyler yazmıştı. İşte maskülen bir kızla evlenecek falan. Tanıyor musun diye soranlar olmuştu ama takip ettiğim kadarıyla cevap da vermedi galiba. O neydi anlayan var mı 🤔

aynı karakterde bir arkadaşı varmış aynı kişi değiller

Bence kurtulduğuna dua et ararsa da açma. Buna çok benzer bir şeyi arkadaşım yaşadı.
Internet üzerinden sürekli yazarak kızın ilgisini çekmeyi başardı. Kendisini doktor diye tanıttı inanma doğru değildir desemde arkadaşıma anlatamadım. Aynı şekilde adana ya babannem öldü bahanesiyle gitti. Günlerce aramadı kızı sonrasında ise dondugunde arkadaşımı suçladı. Maalesef arkadaşım ona aşıktı ve kendisini suçladı o da üzerine çok gittim diye. Evine davet etmiş aynı şekilde bir şey alacağım evden bahanesi ile yakınlaşmak istemiş arkadaşım reddetmiş yada bana öyle söyledi bilemiyorum. Çok uğraştım o çocuktan uzak durması için. Hangi hastanede çalışıyormuş diye soruyorum kıza söylediği hastaneyi arıyorum öyle biri yok. Tanıdık eczaneci arkadaşıma rica ederek araştırmasını istedim öyle bir dr yok türkiye de. Çok uğraştım kızı zor vazgeçirdim. Aman etme eyleme sende uzak dur.

Bence kurtulduğuna dua et ararsa da açma. Buna çok benzer bir şeyi arkadaşım yaşadı.
Internet üzerinden sürekli yazarak kızın ilgisini çekmeyi başardı. Kendisini doktor diye tanıttı inanma doğru değildir desemde arkadaşıma anlatamadım. Aynı şekilde adana ya babannem öldü bahanesiyle gitti. Günlerce aramadı kızı sonrasında ise dondugunde arkadaşımı suçladı. Maalesef arkadaşım ona aşıktı ve kendisini suçladı o da üzerine çok gittim diye. Evine davet etmiş aynı şekilde bir şey alacağım evden bahanesi ile yakınlaşmak istemiş arkadaşım reddetmiş yada bana öyle söyledi bilemiyorum. Çok uğraştım o çocuktan uzak durması için. Hangi hastanede çalışıyormuş diye soruyorum kıza söylediği hastaneyi arıyorum öyle biri yok. Tanıdık eczaneci arkadaşıma rica ederek araştırmasını istedim öyle bir dr yok türkiye de. Çok uğraştım kızı zor vazgeçirdim. Aman etme eyleme sende uzak dur.

kaç gün sonra aradı acaba merak ettim. bunlar nasıl bir kafa yaşıyor acaba bir de üstüne suçlayarak üste çıkmak dışında şansı yok zaten. ararsa içimdeki öfkeyi kusmayı düşünüyorum çok sinirliyim.

Bazı arkadaşlar ararsa sende onu kandır falan demişte, öyle adamın çokta umrunda olacağını sanmıyorum. En iyisi içini dök rahatla. Kusura bakma biraz acımasız bir yorum olacak ama o adamın hayatında sözlerinizin etki edeceği bir konumda değilsiniz malesef, başkasını buldum lafınada çok inanacağını zannetmiyorum zira engellediğinizi anladığında gururunuzu kurtarmak için öyle dediğinizide hemen anlar o çakal, allah bilir sizin gibi kaç tane var hayatında boşuna hülya koçyiğit gururu sergilemeye gerek yok, muhtemelen sizden önce başka kadınlarda bu yolu denemiştir sonuçta pekte orjinal bir fikir değil. adımın derdi belliymiş sizden alamayacağını anlayınca uzaklaşmış, muhtemelen alabildiği birinin yanına gitmiştir. Gelince belki bir iki defa daha yoklar. Boşverin sizin duygusal yönden tecrübesizliğinizden yararlanmış. Olacağı varmış allah beterinden korumuş ucuz atlatmışsınız. Öyle düşünün takibi bırakın onu takip etmek yaranızı kanatmaktan başka işe yaramaz. Eğer sizi ararsada içinizden geçen ne varsa adam gibi söyleyin boşverin en azından içinizde kalmaz.

Bazı arkadaşlar ararsa sende onu kandır falan demişte, öyle adamın çokta umrunda olacağını sanmıyorum. En iyisi içini dök rahatla. Kusura bakma biraz acımasız bir yorum olacak ama o adamın hayatında sözlerinizin etki edeceği bir konumda değilsiniz malesef, başkasını buldum lafınada çok inanacağını zannetmiyorum zira engellediğinizi anladığında gururunuzu kurtarmak için öyle dediğinizide hemen anlar o çakal, allah bilir sizin gibi kaç tane var hayatında boşuna hülya koçyiğit gururu sergilemeye gerek yok, muhtemelen sizden önce başka kadınlarda bu yolu denemiştir sonuçta pekte orjinal bir fikir değil. adımın derdi belliymiş sizden alamayacağını anlayınca uzaklaşmış, muhtemelen alabildiği birinin yanına gitmiştir. Gelince belki bir iki defa daha yoklar. Boşverin sizin duygusal yönden tecrübesizliğinizden yararlanmış. Olacağı varmış allah beterinden korumuş ucuz atlatmışsınız. Öyle düşünün takibi bırakın onu takip etmek yaranızı kanatmaktan başka işe yaramaz. Eğer sizi ararsada içinizden geçen ne varsa adam gibi söyleyin boşverin en azından içinizde kalmaz.

bence de o şekilde etkilenmez çünkü umrunda değilim. tek derdim içimdekileri kusmak çünkü sinirden yemek yiyemiyorum etkilendim bir ay kısa gibi görünüyor ama 24 saat konuşuyorduk ona aşık olmuştum.

bu sürecin hemen bitmesini istiyorum bir yüzleşme yaşansa rahatlayacağım ...en fazla yoklamak için arayacağını düşünüyorum. zararın neresinden dönsem kar tabii beterin beteri var ya beni ilişkiye inandırıp devamında başka şeyler yaşansaydı. gerçi o da yapmayacağımı anladı ama belli olmaz.

aramasını isteme nedenim her şey içimde kaldı annesinin hasta fotosunu atınca hiçbir şey diyemedim laflar içimde kaldı yani. onları söylemek istiyorum. bir de en azından seni sevmedim, nişanlıydım, seninle yatmak istedim vs artık nasıl bir gerçek varsa onu söylesin istiyorum sonra zaten rahatlar yoluma bakarım.

Sen o kadar dürüst olacağını düşünüyorsun ya burdan belli kalbinin temizliği, öyle adam hayatta dürüst olmaz canım. Boşver yaşaman gerekiyormuş. Belki arasa daha kötü olur adam çakal ve dilbaz sen aşık olur ya tekrar kanarsın. Kanmam deme aşk insana herşeyi yaptırır. Hele o çakal senin aşık olduğunu anlarsa istediğini alma umudu olduğu için iyice peşine düşer. Hayatta herşeyin bir sebebi var öyle düşün. Hesabı kapatman için illede yüzleşmen gerekmiyor. Kendini oyalayacak şeyler bul. Sen onunla hesaplaşmak için bile olsa itrtibatı koparmayınca ya da takip edince malesefki hislerinin büyüme durumu olabilir.

Bence sevmiyor. Niyetinin çok başka olduğunu düşünüyorum. Ayrıca çok profesyonel ilerlemiş, belli ki hayatına giren her kadına aynen bu tavırda olan bir insan. Temkinli davranmalısın

merhaba kızlar :kahve: uzun bir yalnızlığın ardından bir şeye kalkışıp batırdım ya da o batırdı ve işte burdayım ve kendimi tam bir embesil gibi hissediyorum nasıl ama nasıl bu kadar aptal olabiliyorum sinirden kafam yanıyor :KK47: biraz uzun ve detaylı olacak... ama lütfen okuyun vebana gerçek bir şeyler söyleyin ?

ben mühendisim doktoram bitmek üzere ve arş. görevlisiyim hayatım genelde ineklemekle , sınavlara girmekle, lablara girmekle , öğrencilerle ve hocalarımla geçer. en son 3 yıl önce birinden hoşlanmıştım onla da olmamıştı falan aşk hayatım yok kısaca zaten bulunduğum çevre belli insanlar sabit böyle olunca da olmadı işte. zaten erkekler bana genelde hep sapıkça amaçlarla yaklaşır es kaza diyalog mu kurdum 10 dakika sonra yine aynı teraneler bu yüzden bende de bir soğuma oldu açıkçası.

neyse sosyal medya kullanmıyordum her şeyi 1 yıldır kapatmıştım çok yakın bir arkadaşım eski sevgilisini kontrol etmek için benden check-in yapılan bir uygulamadan ona bakmamı rica etti bende tamam dedim indirdim uygulamayı kendi fotomu kullandım maksat çocuk düşecek mi arkadaşımı hemen unuttu mu falan filan böyle de saçma bişey. o sırada beni biri ısrarla eklemeye başladı. baktım hoş master yapmış bir mühendis ama dedim bu yalandır sinir oldum sürekli eklemesine ve kabul ettim ne var dedim niye bu kadar ısrarla ekliyorsun , bu kadar basit bir platformda senin gibi kaliteli birini görünce ısrar etmemi söyledi içimden bir ses dedi bende içimden he heee dedim işte burdan düşer mi diye takılan biri.

en başta söylediği hiçbir şeye inanmıyordum sonra acaba gerçekten mühendis mi master yapmış mı diye merak ettim ve konuşmaya başladık tezini inceledim , ciddi biriydi 35 yaşında bekar , konuşmaları her şeyi açık ve netti hiçbir şey saklamıyordu işyerini ,iş arkadaşlarını ,ailesini , hayatını hep şeffaf bir şekilde ve ben istediğimde kanıtlayarak anlattı. pimpirikli olduğum için buluşmadan önce 1 ay boyunca onu tanıdım. bana çok yakın oturuyordu aramızda 5 dk var , ne zaman görüntülü arasam açıyordu işteyken bile zaten yönetici pozisyonundaydı, işten çıkınca en fazla spora gidiyordu , temizdi düzenliydi ne biliyim ütü falan yapıyordu böyle evcil işinde gücünde bir profil... bana aşık olduğunu hem çok güzel hem çok zeki olduğumu söylüyordu 24 saat konuşuyorduk sonra olay cinselliğe de gelmeye başladı beni arzuladığını ama bakire( bu arada bakirelik benım ıcın onemlı degıl sadece oyle bır sey yasayacağım kadar derin bır ilişkim olmadı en fazla sarılıp öpüşme falan zaten de korkak biriyimdir bu konularda canım istese bile ) olduğum için evlenmeden önce asla böyle bir şey istemeyeceğini bana saygı duyduğunu söyledi. bana uyum sağlayacağını öyle bir konuda asla ısrar etmeyeceğini belirtiyordu ama biz yine de bu konuları konuşuyorduk. sonra ona aşık olmaya başladım..........ama gardımı da tam indirmemiştim yine de tetikteydim.

garip gelen üç şey oldu : ilki "kızlar arkadaşlarıyla her şeyi paylaşır ama ikimizi arkadaşlarınla paylaşma ilişkimize gölge düşürmelerini istemiyorum" demesiydi burda bir huylandım neden senden bahsetmiyim ? oldum zaten de çok meraklı değildim açıkçası. tanıma aşamasında her şeyi özet geçen biri değilimdir. ikincisi onu aradğımda arkadaşının yanında telefonu açmadı 5 dakika sonra beni aradı " seni bilmesini istemiyorum çok meraklı o uygulmadan tanıştığımızı bilmesini istemiyorum ayrıca çok güzelsin fotoğrafını görmek isteyecek seni kıskanıyorum evlendiğimizde düğünde görür işte " gibi bir şeyler dedi.güzeliz tama da adriana lima değiliz neyin kafası ? bu iki olay beni şüphelendirdi. neyse dedim buluşayım bakarız. 3.sü cinsellik konuşurken benim için bakirelik önemli dedi bende senin öyle bir hakkın olamaz sen bakir değilsin her şeyi yaşayıp yaşayıp kadınlardan böyle şeyler bekleyemezsin ve de haketmiyosun dedim o da ben hiç kimseyle birlikte olmadım dedi ki böyle bir şeye asla inanmıyorum bu adam yurtdışında master yapmış mutlaka bişey yaşamıştır. ben haketmıyosun dedım dıye yalan soyledıgını dusundum. hiç öpüşmedim dedi bende ben öpüştüm daha önce senin öpüşmemen çok saçma dedim ve yine aynı şeyde ısrar etmeye devam ettti.

1 hafta önce buluştuk kahve içerken onu bekliyordum bu geldi her şey iyi gitti bu karşımda ama baya ne derler mal oldu biraz görüntülü konuşmuştuk ama yine de daha fazla etkilendi benim ondan etkilendiğimden çok mutluydu zaten sevgili modundaydık görüntülü konuşmalardan sonra. daha güzel bir yere geçelim dedi bende tamam dedim . arabasına geçtik elimi öpmeye başladı dedim neyse normaldir sevgiliyiz sakin ol, bu arada evlerimize yakın bir mekanda buluşmuştuk sonra dedi ki evden bir dosya almam lazım iki dakika eve uğrayalım hem yaşadığım yeri görmüş olursun , bende çok gereksiz ben beklerken alıp gel dedim o da artık bana güven lütfen hem ilerde yaşacağımız yeri gör beğenecek misin istemezsen başka bir yer bakarız hem vs gib bir sürü saçmaladı beni psikolojik olarak mecbur bıraktı iyi dedim tamam çıktık gayet nazik evi gösterdi neymiş kafamda soru işareti kalmasınmış ev düzgündü evde kız belirtisi yoktu sadece kullanılmış bir mum gördüm ki kendisi asla mum yakmaz hep aydınlıkta oturmayı sever o mum çok önceden kaldı dedi. benim her şeye şüpheci yaklaşmam belki size saçma geliyor olabilir ama işte bazı şeyler kafamda oturmadı yukardaki yazdığım şeyler. neyse sonra dısarısı cok sıcak sana kahve yapayım mı dedı bende ıyı tamam yap dedım zaten gerılmıstım eve gıtmek ıstıyordum bır kahve ıcıp gıdeyım lanet olsun moduna gırdım zorla evıne cıkınca. kahveyı yaptı sonra beni öptü öpüştük yakınlaşmaya çalıştı biraz yakınlaştık sonra onu durdurdum çok güzel olduğumu kendini tutamadığını uzun zamandır konuştuğumuzu zaten bana evlilik gözüyle baktığını ona ilk buluşma gibi gelmediğini bu yüzden yanımda rahat olduğunu söyledi. ben rahat olamadım. çok aptalca geldi. hiç hoş değildi keşke hemen gitseydim ordan ama öyle ustalıkla sırayla yapıyordu ki tepki veremeyeceğim dozlarda .

o gün instagramımı tekrar açtım açtığımı ona da söyledim ama beni eklemedi mesela bende onu eklemedim.

beni eve bıraktı sonra mesaj attı her şey yolunda mı seni seviyorum vs. sorun yoktu. ertesi gün cumartesi oldu eskisi gibi 24 saat konuşmuyorduk. arkadaşıyla dışarı çıktı gece 3bucukta eve geldi o gün bana hiç doğru düzgün mesaj atmadı. ertesi gün yine aynı sadece uygunsan bizim kuruma gelsene seni özledim ya da ben alayım seni dedi bende istemedim iki gece üst üste dışarı çıkması beni gerdi....... ilgisi azaldı. iki gün öncede mesaj attı "aşkım sabah uygun musun annem ameliyat oluyor acil adana'ya gitmem gerekiyor yola çıkmadan önce geçerken gözlüğünü bırakıyım" iyi dedim tamam geldi beni aldı eve gittik bagajı aldı gözlüğü verdi ,yanındayken ama bır sorun yok senı her gorduğumde sana daha cok asık oluyorum bilmem ne gözlerime uzun uzun bakıyor gulumsuyor , neden bir kaç gündur eskisi gibi değiliz dedim işler üst üste geldi eve çok geç geldim seninle ilgilenemedim ama bir şey yok dedi. yarım saat falan birlikteydik beni eve bırakıp yola çıktı akşam gittin mi geçmiş olsun vs diyerek mesajlar attım en son seni seviyorum dedim o da ben seni bebeğim dedi. ve bu kadar 24 saattir ben ona hiç bir şey yazmıyorum o da bana yazmıyor. kendimi aptal gibi hissediyorum......... neydi bu ?
benim bu olaydan ne anlamam gerekir ? gerçekten iyi değilim bu konularda bana bir şeyler söyleyin ........... ne yapmalıyım ? bu beni cepte mi sanıyor artık nedir cidden çok sinirliyim. çok... bunlar normal mı yaa ?

ek: ben buna hıcbır zaman evılılıkten bahsetmedım hep kendı acıyordu ne guzel evlerımız yakın cocuklarada annenler bakar harika olur vs ben 50d ile çalışıyorum kadroya geçene kadar evlilik olmayacağını belırttım o da bana farketmez istersen kpss gir evlenelim evliyken ona çalışırsın hemen evlenelım ıstersen hıc calısma ben hazırım senı ıstıyorum diyordu bir gün önce yine yanı seylerı soyledı çok uzatmaya gerek yok neyi beklicez vs vs..........

Bir kere bekaretten bahsetmiş.. Bu konuşma niye geçti ki sen bakiresin diye? Evlenmeden karşıyım de geç.. Evine çağırıp da seni küçük oyunlara kandırdığını sanmasına niye izin veriyorsun ki? Seni eskisi gibi aramaması istediği gibi evine çıkarmış seni etkilemeye çalışıyor cevap alınca da konuşma isteği azalıyor gibime geldi yazdıklarından.. Bence çok yakınlaşma süphelerin de varmıi zaten iyice tanı, zaten çok ciddi niyeti olsa çok etkilendiyse sürekli seni düşünür hemen nişanlanlanalım aileler tanışsın gibi bişeyler der..

Kesinlikle sizinle cinsellik için konuşmuş, ikna etmek için de yalanlar söyleyip durmuş. Şimdi sizin gerçeği anladığınızı bildiği için aramıyor, geri dönüp boşta kalırsa sizi yoklamak için mesaj atabilir ama telefonunuzda engelli olduğu için de size ulaşmaz o mesajlar. Aramaya yüzü olduğunu düşünmüyorum.

Yaşadığınız durum gerçekten çok sinir bozucu, hırsını alamayıp illa iki laf etmem lazım derseniz engeli kaldırıp yazabilirsiniz. En azından içinizde kalmamış olur. Yalanlarına inanmadığınızı öğrenmiş olur en azından.

X