- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
Beğenmeyen insanın mantıken şunları dememesi lazım ama.
Beğenmeyen insan bu lafları söyleyip, evlilik vaadinde bulunup karşı tarafa umut vermemeli. Kimsenin kafasına zorla silah dayayan da göremedim. Bunları cinsel birliktelik vs. gibi ikincil amaçlar için söylüyorsa konu sahibini duygusal olarak kullanmış demektir. Kullanmaktan kastım da kendi amacı için konu sahibinin duygularından yararlanıp amacına daha kolay ulaşmaktır, bu başka amaçlar da olabilir artık niyeti neyse onu bilemem. Ama bu lafları inanarak söylemediyse, "ayağına fırsat" gibi görüp konu sahibini kendine bağladıysa, duygularından yararlandıysa evet kullanmıştır konu sahibini. Yanlış bir söylem değil.
evet bende onu diyorum kullanılmaktır bu. bana zaten açıkça söylese ortada hiçbir sorun yok.
ikinci görüşmemizde ona sordum neden eskisi gibi değilsin o da bana her şeyin üst üste geldiğini ,ilgi gösteremediğini söyledi. sonra da saçımı okşadı gözlerime baktı sana her gün biraz daha aşık oluyorum dedi vb daha önce yazdıklarım.
adam bana seni beğenmiyorum olmadı vs tamam der geçerim o zaman neden kullanışmış hissedeyim ki ?
anladığınız için teşekkür ederim.