bu neydi ?!

evet bende onu diyorum kullanılmaktır bu. bana zaten açıkça söylese ortada hiçbir sorun yok.

ikinci görüşmemizde ona sordum neden eskisi gibi değilsin o da bana her şeyin üst üste geldiğini ,ilgi gösteremediğini söyledi. sonra da saçımı okşadı gözlerime baktı sana her gün biraz daha aşık oluyorum dedi vb daha önce yazdıklarım.

adam bana seni beğenmiyorum olmadı vs tamam der geçerim o zaman neden kullanışmış hissedeyim ki ?

anladığınız için teşekkür ederim.

Ya siz okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz?
Ben evine gitmesine mi birşey diyorum ya
Bende gidiyorum evine erkek arkadaşlarımın ama safım ben beni kandırdılar demiyorum
Her tanıştığım adama umut bağlamıyorum
Onlar kim ya bana umut vericek ayrıca?
İlişkilere bu gözle bakan kadınları sevmiyorum

inşallah aynısı başına gelir.

Onlar umut vermiyor yahu. Hayattan bahsediyorum. Sevmek, sevilmek güzel şeyler bunlar niye birinden duygu almak, vermek şeklinde indirgiyoruz ya da biri diğerinden daha az "verince" daha üstün görülüyor? Bana da bu bu bakış açısı doğru gelmiyor. Bu durumla birebir örtüşmese de kanunda bile evlilik vaadiyle kandırmanın cezası var yahu. Her tanıştığı adama umut bağlamamış. Onu çok sevdiğini, deli gibi aşık olduğunu, evlenmek istediğini söyleyen adamı sevmiş. Bu yüzden suçlanacak bir taraf görmüyorum.

Doğru söyleyin neye sinirlenip de geldiniz?
Ciddi bir şey olmalı şu cümlelere bakınca.

tam ben yazıyodum siz içimi okudunuz A Ardebade BDV yorumlarında iğneleyici, karşıdakini ezen cümleleriyle her zaman dikkatimi çekmeyi başarmıştır.
Konu sahibi, IQ seviyesi en yüksekte dahi olsa netice de insandır, beşerde şaşarda... Bu olayın ne Kezbanlıkla nede bitirdiği Tezlerle ilgisi vardır.

1 ay konuştuğum adamla evlilik planı yaparsam gelir
Kezban senin gibilere deniliyor bu arada
Bu ne kin,nefret,ego.
Neyi kanıtlamak bu hala anlamadım. Sayfalarca kin kusuyor bu arkadaş. Her neyse...

Konu sahibi, aşk veya sevginin mantıkla işi yok. Bu erkek kişisi amacını belli etmiş yeterince. Senin yapman gereken bu bağı bitirmen.

Adam ne kadar yapmacık.

Ayrıca istediği kadar kadın falan bulamaz.
Öyle dışarıdan bakıyorsun yakışıklı, güzel tipli adam diyorsun.
Ama ezik ezik ısrar ediyor sana evine git diye.
Hakkaten çapkın, elini sallasa biri olsa sen zaten kendin gitmek istersin onun ısrar etmesine, takla atmasına gerek kalmaz.

Valla ben de şaşırıyorum bu tiplere.
Halbuki yakışıklı adamsın azcık içindeki hayvanı saklasan bir şeyler kendiliğinden gelişecek ama yok anacım saklayamıyorlar

Karşıma çıkan ve benden yararlanamayacağını anladıktan sonra uzaklaşan bütün erkekler bu sözlerle kendisini savundu. Niyetim öyle olsa çok bulurum? Ama niyetleri gerçektente kullanmaktı. Sizi profosyonel birşekilde eve çıkarmayı yakınlaşmayı başarabilmiş, yani iyi oyuncu. Bundan sonra yakınlaşma taleplerine karşılık vermezseniz ya terkeder yada seviyorsa kalır evlilik düşünür. Tavsiyem bu adama bekaretinizi vermeyin bunca yıl tutmuşsunuz kendinizi evlenmeden yaşamayın.

Son düzenleme:
Profesyonel kiz avcisi diyorum ben. Yalanci da ayni zamanda. Hic inandirici gelmedi adamin soyledikleri. Sizi ekledigi gibi muhtemelen bircok kisiyi eklemistir. Instagram falan karistirmamasi da kanit niteliginde. 35 yasinda erkegin opusmemis olmasi.. buna inanan var mi :/ ayrica bekaret konusu acilmasi da cinsellige zemin bence. Sinsice yaklasiyor avina tam bir cakal : d

Annesi ameliyat olduysa onunla ilgilenmistir.Ben o kadar da art niyetli görmedim ama biraz fazla tecrubesiz sanki ikili iliskilerde ,konusmalarda sacmaliklar evet var.

Kusura bakmayın ama çok kötüsünüz. Biri size hoşunuza gitmeyecek şeyler söyledi diye acısını konu sahibinden çıkarmışsınız. Kimse buraya keyfinden konu açmıyor, bu kadar acımasız olmak zorunda değiliz.

Siz bu konudaki adamı tanıyor musunuz? Merak ettim

Tanıyor musunuz

evet eli ayağı birbirine girdi çok heyecanlandı ben o sırada kahve içiyordum o kadar heyecanlandı ki sesi çıkmadı benim kahvemden içti sesi açılsın diye çok mutluydu ağzı kulaklarına varıyordu o derece. bende her şeyin iyi gittiğini düşündüm. zaten oturur oturmaz pozitif konuşmaya övmeye başladı. dediğiniz gibi hormonel olsa gerek bende benden hoşlandığını düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…