- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
Beğenmeyen insanın mantıken şunları dememesi lazım ama.
Beğenmeyen insan bu lafları söyleyip, evlilik vaadinde bulunup karşı tarafa umut vermemeli. Kimsenin kafasına zorla silah dayayan da göremedim. Bunları cinsel birliktelik vs. gibi ikincil amaçlar için söylüyorsa konu sahibini duygusal olarak kullanmış demektir. Kullanmaktan kastım da kendi amacı için konu sahibinin duygularından yararlanıp amacına daha kolay ulaşmaktır, bu başka amaçlar da olabilir artık niyeti neyse onu bilemem. Ama bu lafları inanarak söylemediyse, "ayağına fırsat" gibi görüp konu sahibini kendine bağladıysa, duygularından yararlandıysa evet kullanmıştır konu sahibini. Yanlış bir söylem değil.
Ya siz okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz?Kimsenin zihnini okuma becerisine sahip değiliz. Umut olmazsa da hayatta yaşayamayız. Her önüne gelene "Eyvah bu beni kullanacak mı, yatağa mı atacak" düşüncesiyle yaklaşılırsa kimse duygusal ilişki yaşayamaz. Her şey hayatta bir tecrübedir; sevdiği insanla ne kadar yakınlaşacağı da konu sahibini bağlar. İlk geceden ilişki yaşayıp deli gibi seven ve sevilen, uzun süredir ilişkisini sürdüren bir arkadaşım da var. Bu söyledikleriniz kimse için genellenemez.
Ayy kezbanın anası sensin
Ben doktoraya takmadım
Okumuş etmiş kızsın bunlara inanmadın boş yapma demek istedim
Saf falan değilsin
Adam etkilenmemiş ilgi göstermemiş öfkeden çıldırmışsın
Sonra beni zorla baskıyla eve götürdü diyorsun
Valla adam ucuz kurtulmuş
Sen bu adamla cinsellik yaşasaydın mazallah neler yapardın kim bilir
Oda bunu anlamış almış voltasını
Hala doktorama takmışsın diyorsun bide
Tek doktora yapan sensin ya bu ülkede
Akedwmisyenlere karşısın diyorsun çocuk gibi
Diyecek başka şey bulamadıjn
Ayy canım kandırıldın pislij adam Nası yapar deseydim iyi olucaktım dimi?
Sevişmek zorunda değilsin tabi oda senle sevgili olmak zorunda değil
1 ay konuştuğum adamla evlilik planı yaparsam gelirinşallah aynısı başına gelir.
1 ay konuştuğum adamla evlilik planı yaparsam gelir
Kezban senin gibilere deniliyor bu arada
Ya siz okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz?
Ben evine gitmesine mi birşey diyorum ya
Bende gidiyorum evine erkek arkadaşlarımın ama safım ben beni kandırdılar demiyorum
Her tanıştığım adama umut bağlamıyorum
Onlar kim ya bana umut vericek ayrıca?
İlişkilere bu gözle bakan kadınları sevmiyorum
Doğru söyleyin neye sinirlenip de geldiniz?
Ciddi bir şey olmalı şu cümlelere bakınca.
Bu ne kin,nefret,ego.1 ay konuştuğum adamla evlilik planı yaparsam gelir
Kezban senin gibilere deniliyor bu arada
Karşıma çıkan ve benden yararlanamayacağını anladıktan sonra uzaklaşan bütün erkekler bu sözlerle kendisini savundu. Niyetim öyle olsa çok bulurum? Ama niyetleri gerçektente kullanmaktı. Sizi profosyonel birşekilde eve çıkarmayı yakınlaşmayı başarabilmiş, yani iyi oyuncu. Bundan sonra yakınlaşma taleplerine karşılık vermezseniz ya terkeder yada seviyorsa kalır evlilik düşünür. Tavsiyem bu adama bekaretinizi vermeyin bunca yıl tutmuşsunuz kendinizi evlenmeden yaşamayın.bunu ilişkiinin ilk başlarında söyledim ona "neden seninle bu kadar uğraşayım dil dökeyim bir aydır 24 saat seninle bütün hayatımı paylaşıyorum sadece sevişebileceğim bir sürü kız var" dedi........ bana da ters gelen bir şeyler var ama işte her argümanımı savuşturdu mantıklı cevaplarla.
Evet ben yazdım
Çünkü konu sahibi cahil biri değil
Kafası çalışan biri en azından
Bu yalanlara çocuk.bile inanmaz
Bunun tecrübeyle ilgisi yok
Benim bir arkadasım vardı hayatında hiç sevgilisi olmamış hemen anlardı kimin ne olduğunu
Konu sahibi adam evleniriz vs deyince herseyini inanmış gibi yapmış gerçekten inandığını düşünmüyorum
Gitmeseydi evine kimse kimseyi zorla evine götürmez
Kendi istemiş gitmiş bakmış ilgi azaldı sinirlenmiş buraya gelip konu açmış
E devlet şifresini almak hangimizin aklına gelir?
Oraya girip acaba mühendis mi gerçekten geliri ne diye araştırmaya girmiş
Bunu saf bir insan yapmaz
Adam eğitimli kariyerli paralı diye koca yapayım bu adamdan demiş karekterine yalanlarına inanmış gibi yapmış .ama karşısındaki adam ondan daha akıllı çıkmış hemen topuklamış olay bu
Hiç masum görmedim kusura bakmasın
Burda gelip kandırıldım tecrübesizdim diye ağlamasın
Kendince değerleri olan tecrübesiz biri zaten adamın evine girmeye korkar 15 yaşında değil koskoca kadın
Canım bu arkadas yakında epey maskülen bir kızla evlenecek. İşyerinde 20 kişilik erkek bir grubun müdürü bu kız. (bu arada bu kadar düzgün bir hatun bizimkine nasıl baktı o da ayrı soru işareti. Herhalde gerçekten düzgün erkek olmayınca kötünün iyisini seçti). Muhtemelen çocuk da yaparlar. Umarım bir kızı olur da kızlarla empati kurmayı öğrenir... Yasam tarzını ben de tasvip etmiyorum. Hep kocamla benim yardımıma koştuğu için de arkadaslığının kıymeti var, hayatımızdan da silemiyoruz sonuçta. Allah herkese layık olduğu neyse onu verir umarım.
Sen de hiç üzülme çok kaptırmadan bütün alakanı kes, dinleme bile. Yoksa bu tipler bizim gibi değil canım tatlı dille türlü bahanelerle insanları manüpüle ediyorlar.
Tanıyor musunuzCanım bu arkadas yakında epey maskülen bir kızla evlenecek. İşyerinde 20 kişilik erkek bir grubun müdürü bu kız. (bu arada bu kadar düzgün bir hatun bizimkine nasıl baktı o da ayrı soru işareti. Herhalde gerçekten düzgün erkek olmayınca kötünün iyisini seçti). Muhtemelen çocuk da yaparlar. Umarım bir kızı olur da kızlarla empati kurmayı öğrenir... Yasam tarzını ben de tasvip etmiyorum. Hep kocamla benim yardımıma koştuğu için de arkadaslığının kıymeti var, hayatımızdan da silemiyoruz sonuçta. Allah herkese layık olduğu neyse onu verir umarım.
Sen de hiç üzülme çok kaptırmadan bütün alakanı kes, dinleme bile. Yoksa bu tipler bizim gibi değil canım tatlı dille türlü bahanelerle insanları manüpüle ediyorlar.
Valla aynı modelden bizim arkadas grubunda var. Aynı adam çıkarsa kesinlikle sasırmamSiz bu konudaki adamı tanıyor musunuz? Merak ettim
Şimdi belki de sevgilisiyle 5 yıldızlı bir otelde tatil yapıyordur haniii öpüşmeyi bilmiyormuş yaaaa
Köküne kibrit suyu bunlarınnn
Yasi 45igecmis, hayli hayli tecrubeli bir erkegin de ilk tanismada eli ayagi bir birine girmisti. Bu aslinda hormonal bir durum. Ilerleyen zamanlarda ne kadar usta oldugunu kanitlamisti,yalan, ayak ustu dalavere gibi. Tecrube hanenize yazin,gecin. Muhattap olmayin bu tiple. Durust, samimi bir insanin sacmaliklara ihtiyaci yoktur. Bu zevatin epey karisik iliskileri vardir. Cinsellikle ilgili tecrubesizligini soylediginde arkaniza bakmadan kacmaliydiniz. Kurt tiplerden olsa boyle sacmalamazdi, bu dupeduz hasta. Sadaka verin,kurtulmussunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?