• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu neydi ?!

Ayy canım sen kimsin ya
Bilim adamı mısın
Sana kompleksim olsun
Sen benim hayatımı biliyor musun?
Çok komiksin cidden yazık sana
İsteseydin o arabadan iner ben ilk tanıştığım adamın evine gitmem derdin çarpardın kapıyı
Gayet isteyerek gitmişsin
Çırpınma artık otur ders al bu olaydan
Adama git atar yap
Beğenmemiş seni diye acısını benden çıkarma

Bilim insanıyım.

hayatınızı bilmeme gerek yok ADAM SENİ İKİ ÖPTÜ DİYE SENİNLE OLMAK ZORUNDA DEĞİL ne demek ya bu nasıl bir zihniyet asıl size yazık.

böyle olacağını bilseydim zaten inerdim inmediğim için pişmanım konu zaten bununla ilgili algılayamadınız mı hala ?

evet begenmediği için eli ayağına dolaştı ve evine götürmek istedi ve evine götürüp üstüne sevişmeye çalıştı haklısınız. hayır adam beğenmemiş olsa bile bunun beni yaralayacağını sanarak çirkin olduğumu ima etmeniz saçma.

çırpınıyorum evet duygusal olarak çöktüm mutlu olun kendinizi tatmin edin bunun üzerinden.

siz bişeylerin acısını benden çıkarıyorsunuz namuslu görünüp her şeyi yapan kızlarla bir sorununuz var galiba ama o ben değilim.

Aradaki bütün mesajları okuyamadım ama şunu söyleyeyim. Duygusal ilişkilerde yaşanan tecrübeyle akademik tecrübe aynı şeyler değildir. Aşk mantıktan bağımsızdır bir yerde; normalde çok zeki bir insanken aşık olunca bir Caillou, bir Pepee zeka seviyesine de inebilirsiniz (mesela ben ehehe). Doktora yapıyor olmanız ilişkilerinizde de "Dur bakalım ona şöyle trickler yapayım, böyle sınavlara sokayım" yapabileceğiniz anlamına gelmez. Kaldı ki konu sahibi hanımefendi gayet olgun davranmış yeni tanıştığı birini elinden geldiğince test etmiş, şüphelendiği noktalar olmuş. Ondan hoşlandığı, beğendiği için de yakınlaşması gayet doğal. Muhallebicide oturulup tanışılan dönemler geride kaldı.

Elemandan şüphelendiğiniz yerlerde haklılık payınız var, ben olsam beni de kıllandırırdı. Ben de acaba uzun süreli, pek görüşmediği, monotona bağlanmış ikinci bir ilişkisi mi var diye düşündüm açıkçası. Evli gibi gelmedi ama sanki uzak mesafe, monotona bağlanmış, yıllardır devam eden bir ilişki yaşıyor gibi. Ortak arkadaş bulma şansınız varsa ya da arkadaşları biraz kurcalayarak vesaire, ortaya çıkarma şansınız olabilir. Ben olsam bir gün habersiz iş yeri ziyareti falan yapardım.

Bilim insanıyım.

hayatınızı bilmeme gerek yok ADAM SENİ İKİ ÖPTÜ DİYE SENİNLE OLMAK ZORUNDA DEĞİL ne demek ya bu nasıl bir zihniyet asıl size yazık.

böyle olacağını bilseydim zaten inerdim inmediğim için pişmanım konu zaten bununla ilgili algılayamadınız mı hala ?

evet begenmediği için eli ayağına dolaştı ve evine götürmek istedi ve evine götürüp üstüne sevişmeye çalıştı haklısınız. hayır adam beğenmemiş olsa bile bunun beni yaralayacağını sanarak çirkin olduğumu ima etmeniz saçma.

çırpınıyorum evet duygusal olarak çöktüm mutlu olun kendinizi tatmin edin bunun üzerinden.

siz bişeylerin acısını benden çıkarıyorsunuz namuslu görünüp her şeyi yapan kızlarla bir sorununuz var galiba ama o ben değilim.
Ben eğitime ne kadar önem veririm sen biliyor musun?
Nerde okudun ne yaptın sen bu hayatta
Haddini bil
Kendim de üniversite mezunuyum
Sen ne konuşuyorsun ya
Karşında ilkokul mezunu ev kızı yok
O yüzden de senin muhteşem kariyerine komplekslerim olamaz
Bir erkeğin biriyle sevişmek istemesi için ona ölüp bitmesi gerekmez ayrıca
Beğense peşine düşerdi
Kimse kimseyi kandırmamış burda
Sen tecavüze mi uğradın kaçırıldın mı ?
Adam yüz vermeyince sonra beni kandırdı beni kullandı .bu iki yüzlülüğe karşıyım ben
Kim olduğun önemli değil

Aradaki bütün mesajları okuyamadım ama şunu söyleyeyim. Duygusal ilişkilerde yaşanan tecrübeyle akademik tecrübe aynı şeyler değildir. Aşk mantıktan bağımsızdır bir yerde; normalde çok zeki bir insanken aşık olunca bir Caillou, bir Pepee zeka seviyesine de inebilirsiniz (mesela ben ehehe). Doktora yapıyor olmanız ilişkilerinizde de "Dur bakalım ona şöyle trickler yapayım, böyle sınavlara sokayım" yapabileceğiniz anlamına gelmez. Kaldı ki konu sahibi hanımefendi gayet olgun davranmış yeni tanıştığı birini elinden geldiğince test etmiş, şüphelendiği noktalar olmuş. Ondan hoşlandığı, beğendiği için de yakınlaşması gayet doğal. Muhallebicide oturulup tanışılan dönemler geride kaldı.

Elemandan şüphelendiğiniz yerlerde haklılık payınız var, ben olsam beni de kıllandırırdı. Ben de acaba uzun süreli, pek görüşmediği, monotona bağlanmış ikinci bir ilişkisi mi var diye düşündüm açıkçası. Evli gibi gelmedi ama sanki uzak mesafe, monotona bağlanmış, yıllardır devam eden bir ilişki yaşıyor gibi. Ortak arkadaş bulma şansınız varsa ya da arkadaşları biraz kurcalayarak vesaire, ortaya çıkarma şansınız olabilir. Ben olsam bir gün habersiz iş yeri ziyareti falan yapardım.
Biz kimseye evine gitmeyin demiyoruz zaten
Gittiysen beklediğin ilgiyi alamayınca beni kullandı kandırdı demeyeceksin
Net
Ben safım bilmem ne geçeceksiniz bunları

Biz kimseye evine gitmeyin demiyoruz zaten
Gittiysen beklediğin ilgiyi alamayınca beni kullandı kandırdı demeyeceksin
Net
Ben safım bilmem ne geçeceksiniz bunları

E saf da olabilir; kimse sevdiği kişinin ona böyle davranacağını düşünmez ki. Düşünse zaten sevemez. Beklediği ilgiyi alamamak değil bu. Sevgili değiller mi sonuçta, tabi ki beklediği bir ilgi olacak, değer olacak. Evine gitti diye değeri niye düşsün ya da sevgilisine niye başka gözle baksın? Onu yapacak insan zaten onun sevgisini, saygısını hak etmiyordur. Evine hiç gitmese de ona saygısızca, sevgisizce davranacağı bir zaman olacaktır böyle düşünen biriyse.

Ben eğitime ne kadar önem veririm sen biliyor musun?
Nerde okudun ne yaptın sen bu hayatta
Haddini bil
Kendim de üniversite mezunuyum
Sen ne konuşuyorsun ya
Karşında ilkokul mezunu ev kızı yok
O yüzden de senin muhteşem kariyerine komplekslerim olamaz
Bir erkeğin biriyle sevişmek istemesi için ona ölüp bitmesi gerekmez ayrıca
Beğense peşine düşerdi
Kimse kimseyi kandırmamış burda
Sen tecavüze mi uğradın kaçırıldın mı ?
Adam yüz vermeyince sonra beni kandırdı beni kullandı .bu iki yüzlülüğe karşıyım ben
Kim olduğun önemli değil

ne okudun merak ettim ben ODTÜ Elektrik - Elektronik mesela ? transkriptte atabilirim isteyene özelden.

SEN HADDİNİ BİL.

karşımda ev kızı olsa ne olacak sen kimsin de insanları aşağılama hakkını kendinde görüyorsun ? ilkokul mezunu olsa ne olacak ?

sen üniversite bitirmişssinde ne olmuş mesela ADAM SENİ İKİ ÖPTÜ DİYE SENİNLE OLMAK ZORUNDA DEĞİL demen senin zihniyetinin nasil korkunc oldugunu gösteriyor.

seninle seni beğenmedikleri halde çok sevişmişler herhalde kusura bakma ben de beni öpünce beğeniyor sandım deneyim oldu keşke önce sana danışsaydım.

Bende bu konularda iyi değilim. Ama adamın yalan söylediği çok belli, 35 yaşına kadar hiç öpüşmemiş bir insan ilk buluşmada mı öpüşecek? Evden dosya almam gerekiyor bahanelerine de inanmadığınıza eminim.

Bu adam güven vermiyor, sizde şüpheci bir insansınız zaten, güvenmediğinize eminim. Boşverin bu adamı, daha iyisine layıksınız.

E saf da olabilir; kimse sevdiği kişinin ona böyle davranacağını düşünmez ki. Düşünse zaten sevemez. Beklediği ilgiyi alamamak değil bu. Sevgili değiller mi sonuçta, tabi ki beklediği bir ilgi olacak, değer olacak. Evine gitti diye değeri niye düşsün ya da sevgilisine niye başka gözle baksın? Onu yapacak insan zaten onun sevgisini, saygısını hak etmiyordur. Evine hiç gitmese de ona saygısızca, sevgisizce davranacağı bir zaman olacaktır böyle düşünen biriyse.
Ya adamın o düşüncede olduğunu nerden biliyorsunuz?
Belli ki beğenmemiş çok etkilenmemiş
O yüzden çekmiş kendini
Bunu anlamak çok mu zor?
Ayağına gelen fırsatı da geri çevirmek istememiş yalnız kalmak istemiş
Sonrada arayışını sürdürmüş
Sanki kızı yıllarca oyalamış
Yok kullandı yok bilmem ne

Benzer durum (evine gitme, kahve içme değil de; sosyal medya aracılığıyla tanışma ve bir cafede görüşme, akabinde aşkımlar canım hitapları) benim de başıma yine benzer bir şekilde, doktora yeterlik sınavına hazırlanırken gelmişti. Danışman hocam bir gün çağırıp "O gözlerle kitapları okuyacağına, karşındaki adamın niyetini oku. Yazık olacak" demişti. O gün beklentilerimi sonlandırıp, hiç olmamış gibi hayatıma devam ettim. O da aramadı.

Diyeceğim o ki; bir şey yapmayın. Tezinize odaklanın. Gayrısı yalan. :KK25:

Sevgiler.

Siz nasıl konuşabiliyorsunuz bu konuları doktora hocanızla ya, benimki nasılsın derse ben kendimi şanslı sayıyordum :KK70:

ne okudun merak ettim ben ODTÜ Elektrik - Elektronik mesela ? transkriptte atabilirim isteyene özelden.

SEN HADDİNİ BİL.

karşımda ev kızı olsa ne olacak sen kimsin de insanları aşağılama hakkını kendinde görüyorsun ? ilkokul mezunu olsa ne olacak ?

sen üniversite bitirmişssinde ne olmuş mesela ADAM SENİ İKİ ÖPTÜ DİYE SENİNLE OLMAK ZORUNDA DEĞİL demen senin zihniyetinin nasil korkunc oldugunu gösteriyor.

seninle seni beğenmedikleri halde çok sevişmişler herhalde kusura bakma ben de beni öpünce beğeniyor sandım deneyim oldu keşke önce sana danışsaydım.
İnsanları eğitimsizlikle aşağılamaya çalışan sensin beni kıskanıyorsunuz kompleksleriniz var deyince bende ilkokul mezunu ev kızı değilim o yüzden seni kıskanıcak bir durumda değilim dedim .

Evet ben kullanıldım diye ağlamadım kimseye
Hemde isteye isteye gittiğim evde
Evet çok beğenerek seviştiler sen de seviş kurtul sana tavsiyem.burda atarlı ergen gibi davranma.Evet iki öptü diye senle evlenecekti dimi hmm doğru .
Etkileyememişsin adamı bana ne kızıyorsun ?

ya allah allah taktı benım doktoraya ben onu konuya gırmeden once kendımı tanıtmak hayatım hakkında fıkır olsun diye yazdım.

bu adam benim sevgilim ve benim sevgilimden beklediğim şeyler bunlar değildi. rahatsız oldum üzüldüm ve buraya konu açtım.

evine gittim ama sevişmek için gitmedim evine gidince illa sevişmem mi gerekir veya o bana böyle yaklaşınca normal mi karşılamam gerekir ?

ya allah allah taktı benım doktoraya ben onu konuya gırmeden once kendımı tanıtmak hayatım hakkında fıkır olsun diye yazdım.

bu adam benim sevgilim ve benim sevgilimden beklediğim şeyler bunlar değildi. rahatsız oldum üzüldüm ve buraya konu açtım.

evine gittim ama sevişmek için gitmedim evine gidince illa sevişmem mi gerekir veya o bana böyle yaklaşınca normal mi karşılamam gerekir ?
Sevgilin mi?:KK70:

Ya adamın o düşüncede olduğunu nerden biliyorsunuz?
Belli ki beğenmemiş çok etkilenmemiş
O yüzden çekmiş kendini
Bunu anlamak çok mu zor?
Ayağına gelen fırsatı da geri çevirmek istememiş yalnız kalmak istemiş
Sonrada arayışını sürdürmüş
Sanki kızı yıllarca oyalamış
Yok kullandı yok bilmem ne

Beğenmeyen insanın mantıken şunları dememesi lazım ama.

bana aşık olduğunu hem çok güzel hem çok zeki olduğumu söylüyordu

çok güzelsin fotoğrafını görmek isteyecek seni kıskanıyorum evlendiğimizde düğünde görür işte

zaten bana evlilik gözüyle baktığını

mesaj attı her şey yolunda mı seni seviyorum vs

Beğenmeyen insan bu lafları söyleyip, evlilik vaadinde bulunup karşı tarafa umut vermemeli. Kimsenin kafasına zorla silah dayayan da göremedim. Bunları cinsel birliktelik vs. gibi ikincil amaçlar için söylüyorsa konu sahibini duygusal olarak kullanmış demektir. Kullanmaktan kastım da kendi amacı için konu sahibinin duygularından yararlanıp amacına daha kolay ulaşmaktır, bu başka amaçlar da olabilir artık niyeti neyse onu bilemem. Ama bu lafları inanarak söylemediyse, "ayağına fırsat" gibi görüp konu sahibini kendine bağladıysa, duygularından yararlandıysa evet kullanmıştır konu sahibini. Yanlış bir söylem değil.

Beğenmeyen insanın mantıken şunları dememesi lazım ama.

Beğenmeyen insan bu lafları söyleyip, evlilik vaadinde bulunup karşı tarafa umut vermemeli. Kimsenin kafasına zorla silah dayayan da göremedim. Bunları cinsel birliktelik vs. gibi ikincil amaçlar için söylüyorsa konu sahibini duygusal olarak kullanmış demektir. Kullanmaktan kastım da kendi amacı için konu sahibinin duygularından yararlanıp amacına daha kolay ulaşmaktır, bu başka amaçlar da olabilir artık niyeti neyse onu bilemem. Ama bu lafları inanarak söylemediyse, "ayağına fırsat" gibi görüp konu sahibini kendine bağladıysa, duygularından yararlandıysa evet kullanmıştır konu sahibini. Yanlış bir söylem değil.
Bu adam 35 yaşında hiç öoüşmedipüni söylüyor ya
Tabi başka konularda da yalan söyleyecek
Daha görmediği insana evlilik vaadi mi?
Umut mu?
Bu kadar kolay umutlanmayın hayatta
Biraz güçlü olun

Tabi ki hayır. Siz istemiyorsanız o an size dokunamaz. "Evine gelmek istiyorsa ooo tamam kesin benimle birlikte olacak", "Ooo evime gelip kahve içme teklifimi kabul etti kesin yolludur". Böyle bir saçma zihniyet olamaz, bu zihniyet tacize tecavüze de davet çıkarıyor.

İnsanları eğitimsizlikle aşağılamaya çalışan sensin beni kıskanıyorsunuz kompleksleriniz var deyince bende ilkokul mezunu ev kızı değilim o yüzden seni kıskanıcak bir durumda değilim dedim .

Evet ben kullanıldım diye ağlamadım kimseye
Hemde isteye isteye gittiğim evde
Evet çok beğenerek seviştiler sen de seviş kurtul sana tavsiyem.burda atarlı ergen gibi davranma.Evet iki öptü diye senle evlenecekti dimi hmm doğru .
Etkileyememişsin adamı bana ne kızıyorsun ?

başından beri sen doktoraya taktın kardeşim ve konuyu burdan ilintilemeye çalışıyorsun doktora da doktora doktora da doktora akademik bir kinin var.

evine isteyerek gitmedim hadi gittim diyelim evine gidince sevişmek zorunda mıyım ? zorunda mıyım ? tecavuze ugradım falan da yazmıyor demagoji yaratma cirkinlesme.

isteyerek gidip isteyerek sevişsem burada konu açmazdım.

kullanılma hissi sadece cinsellik ile alakalı bir şey değildir bu nasıl bir kezbanlık. adamın bana tecavüz etmesi mi lazım ?

neyse siz anlamamak için ısrar ediyorsunuz.

ya yazmamayım dedim ama ..
eğitimle ne ilgisi var yapmayın lütfen..
üni de insan ilişkileri mi öğretiliyor.
hatta konu sahibesi üstüne alınma ama bu kadar akademik kariyerdi falan derken sosyal hayattan kopulabilir. insan ilişkileri zayıf kalabilir. daha tecrübesiz olunabilir.

Bu adam 35 yaşında hiç öoüşmedipüni söylüyor ya
Tabi başka konularda da yalan söyleyecek
Daha görmediği insana evlilik vaadi mi?
Umut mu?
Bu kadar kolay umutlanmayın hayatta
Biraz güçlü olun

Kimsenin zihnini okuma becerisine sahip değiliz. Umut olmazsa da hayatta yaşayamayız. Her önüne gelene "Eyvah bu beni kullanacak mı, yatağa mı atacak" düşüncesiyle yaklaşılırsa kimse duygusal ilişki yaşayamaz. Her şey hayatta bir tecrübedir; sevdiği insanla ne kadar yakınlaşacağı da konu sahibini bağlar. İlk geceden ilişki yaşayıp deli gibi seven ve sevilen, uzun süredir ilişkisini sürdüren bir arkadaşım da var. Bu söyledikleriniz kimse için genellenemez.

birçok kez denedim kendisininden e devlet sifresini istedim verdi bende güvendim işte akademisyenler kandırılamaz mı ? ikili ilişkilerde iyi değilimdir belki de mesleğimle ilgisi yok ki bunun...

Bunun mesleğinle de ilgisi olabilir bence, bende akademisyenim ve mühendisim, bende duygusal ilişkilerde hiç iyi olamadım, sayısalcı kafası ile düşünüyorum sanırım, her şey mantık örgüsüne uygun olmalı ama diğer insanlar yaşayıp görüyor hata da olsa. Etrafımdaki diğer hocalara da bakıyorum onlarda hep aynı şekilde, çoğunluğu bekar, biz yok makale tarayalım, submit edelim, revize edelim diye koşturmaktan milletin deli gibi flört ettiği yaşlarda bir şey yaşayamadığımız için tecrübe eksikliğide var maalesef.

başından beri sen doktoraya taktın kardeşim ve konuyu burdan ilintilemeye çalışıyorsun doktora da doktora doktora da doktora akademik bir kinin var.

evine isteyerek gitmedim hadi gittim diyelim evine gidince sevişmek zorunda mıyım ? zorunda mıyım ? tecavuze ugradım falan da yazmıyor demagoji yaratma cirkinlesme.

isteyerek gidip isteyerek sevişsem burada konu açmazdım.

kullanılma hissi sadece cinsellik ile alakalı bir şey değildir bu nasıl bir kezbanlık. adamın bana tecavüz etmesi mi lazım ?

neyse siz anlamamak için ısrar ediyorsunuz.
Ayy kezbanın anası sensin
Ben doktoraya takmadım
Okumuş etmiş kızsın bunlara inanmadın boş yapma demek istedim
Saf falan değilsin
Adam etkilenmemiş ilgi göstermemiş öfkeden çıldırmışsın
Sonra beni zorla baskıyla eve götürdü diyorsun
Valla adam ucuz kurtulmuş
Sen bu adamla cinsellik yaşasaydın mazallah neler yapardın kim bilir
Oda bunu anlamış almış voltasını
Hala doktorama takmışsın diyorsun bide
Tek doktora yapan sensin ya bu ülkede
Akedwmisyenlere karşısın diyorsun çocuk gibi
Diyecek başka şey bulamadıjn
Ayy canım kandırıldın pislij adam Nası yapar deseydim iyi olucaktım dimi?
Sevişmek zorunda değilsin tabi oda senle sevgili olmak zorunda değil

Back