bu neydi ?!

işte bende arkadaşlarımın deneyimleri ile çok zor güvenen şüpheci biri oldum ama yine de yedim ona sinir oluyorum. gerçekten de hoşlanmıştım. insanın içinde acaba gerçekten mutlu mu oluyorum yaa hissi oluyor ya işte o his beni yanılttı. bekar kalmamız normal zaten böyle olacaksa olmasın. Allah düzgün ve iyi insanlar nasip etsin hepimize.

Yine de döndükten sonra bir şey olacak mı merak ediyorum ben. Evler de yakınmış karşılaşma ihtimalimiz de var. Her yerden engellediğiniz için bir şey yapma ihtiyacı hissedecek mi acaba?

bende ondan çok korkuyorum pazartesi dönecek ve karşılaşma ihtimalimiz yüksek... onun camından benim evim görünüyor, aynı markete gidiyoruz ki burası biraz şehirin dışında gidecek başka yer yok saatleri değiştiricem artık... engellediğimi gece 3 gibi farketmiş olmalı. ne yaparsa yapsın daha kendini ne kadar küçük düşürebilir ki ? onu görürsem kendimi kullanılmış hissedicem hatta evinin öünden geçmek zorundayım her sabah o hissi nasıl aşarım bilmiyorum.

Twitter da ruling diye bi ifşacı var annem diye attığı fotoğrafları atın ona belki netten almıştır birde şöyle örnek vereyim
2 sene önce biriyle flört ediyordum arkadaşımla günübirlik izmire gidecektik gitmesen mi falan yaptı dedim yav he he İzmir de fink atarken aradı meşgule attım hastayım konuşamam diye aynı arkadaşımla önceden çektiğimiz fotoğrafı attım evdeyiz işte diye he neden mi yaptım çok değer verdiğim biri değildi sallamadım aramasını bikbik ötmesini istemedim ve bıdıbıdı yapmasını çekemedim, zaten kısa süre sonra da ipini saldım.
Yani yalan söyleyen her türlü söylüyor demek istiyorum, fotoğrafı attı diye “doğru” diye birşey yok :)

Evet ben yazdım
Çünkü konu sahibi cahil biri değil
Kafası çalışan biri en azından
Bu yalanlara çocuk.bile inanmaz
Bunun tecrübeyle ilgisi yok
Benim bir arkadasım vardı hayatında hiç sevgilisi olmamış hemen anlardı kimin ne olduğunu
Konu sahibi adam evleniriz vs deyince herseyini inanmış gibi yapmış gerçekten inandığını düşünmüyorum
Gitmeseydi evine kimse kimseyi zorla evine götürmez
Kendi istemiş gitmiş bakmış ilgi azaldı sinirlenmiş buraya gelip konu açmış
E devlet şifresini almak hangimizin aklına gelir?
Oraya girip acaba mühendis mi gerçekten geliri ne diye araştırmaya girmiş
Bunu saf bir insan yapmaz
Adam eğitimli kariyerli paralı diye koca yapayım bu adamdan demiş karekterine yalanlarına inanmış gibi yapmış .ama karşısındaki adam ondan daha akıllı çıkmış hemen topuklamış olay bu
Hiç masum görmedim kusura bakmasın
Burda gelip kandırıldım tecrübesizdim diye ağlamasın
Kendince değerleri olan tecrübesiz biri zaten adamın evine girmeye korkar 15 yaşında değil koskoca kadın

o foto da eskidir. keşke dediğimi sorsaydın. hangi hastane çiçek göndermek istiyorum diye.

benim onun gelirine ihtiyacım yok kendisinden 3 KAT DAHA FAZLA MAL VARLIĞIM VAR o da bunu biliyordu.

kariyer olarakta ondan daha üstünüm benim PhD'İM VAR, kendisinin mühendisliği bile benimkiyle karşılatırılamaz, basit bir mühendislik benim bölümüm ise tıptan sonra en zor bölüm, ösym sıralaması benden 200.000 düşük.

çok basit bir düşünce yapınız var her kadın kendini birilerine yamamaya çalışmıyor benim gibi kendi ayakları üstünde durmaya çalışıyor.

işte bu sırada da insanların basit düşünce yapılarına inanmak istemiyor ne kadar ince eleyip sık dokusakta ama malesef gerçekmiş.

ayrıca da ben burada tecrubesızım dıye aglamadım dün kendi kendime ağladım evet bu duruma düştüğüm için , evet tecrübesizim bu sizin için erkeklere sevilmek için attığınız bir yalan galiba ? benim için ise saklanması gereken bir şey çünkü erkekler bunu kullanmaya çalışıyor.

av gibi görünüp avcı olmak benim mesleğim değil başka bir meslek yapıyorum.

başından beri temkinli olmaya çalıştığımı zaten söyledim benim canımı sıkan buna rağmen kandırılmış olmam. dilerim ki aynı duruma düşmezsiniz. gerçi siz düşmezsiniz baksanıza çocuk bile inanmazmış. kadının kadına yaptığını hiç kimse yapmıyor gerçekten.

edevlet şifresini alma nedenim de evli bir erkek olup olmadığını kontrol etmekti gayet normal bir istek neden sizin aklınıza gelmiyor ? siz evli olup olmadığını merak etmiyorsanız sizin sorununuz.

İyi bari ben buluşmayı o planladı zannettim. Yanlış anlamayın sakın insanın basireti bağlanır o an duygularınız ağır basar herkes bizim gibi değil ki neler duyup okuyoruz çok kötü bişeyin ortasında kalıverir insan. İşi gerçektir ama mühendis olan birinin sapık olmayacağı anlamına gelmez değil mi, belki biraz fazla evhamlıyım ama kötü şeyler insanın başına hayatında bir kere gelir. Bi münevver vakası gördük bu ülkede ki olan gidene oldu herzaman tedbirli olmakta fayda var nacizane fikrim

o foto da eskidir. keşke dediğimi sorsaydın. hangi hastane çiçek göndermek istiyorum diye.

hiç yazmayacaktım swarma girdim bir baktım sildiği kızları tekrar eklemiş onu görünce sinirlenip aradım açmadı sonra mesaj attı öfkemi kusacaktım foto attı engeli bastım geçtim ama evet dediğiniz gibi o da yalandır eski bir fotoğraftır hatta da sevgilisiyle tatil falan yapıyodur.

Benim söylemek istediğim bunlar kişinin kendisiyle, tercihleriyle alakalı. Doktorada ya da üniversitede dürüst ve yalancıları ayırt edebilmek üzerine eğitim almıyoruz. Hatta bazen bilimle uğraşmaktan toplum ilişkileri zayıf kalabilir. Belki duygularına yenik düşmüştür. Eğitimli insan hata yapamaz mı? Onun duyguları olamaz mı? İnsanüstü yaratıklar değiliz neticede. Biz de hata yapabiliriz bizim de duygularımız var. Hayatımıza biri girdiğinde açıp psikoloji kitaplarına bakıp davranışlarını analiz edip bunun üzerine makale yazmıyoruz yani.

Evlenicez lafına inanıp abuk sabuk şeyleri görmezden gelip daha ilk buluşmada adamın evine gidip istediğin ilgiyi göremeyince ben safım hayatım okumakla geçti deyip burda ağlayan bir insan bana inandırıcı gelmedi
Gelirinin iyi bilmem ne olması da beni ilgilendirmez.sende iyi kazanıyorsun ama karşındakinin seninle denk olmasını istiyorsun kabul buna birşeu diyemem hakkım yok tabi
Ama dürüst ol sen bu adamın saçmalıjlarına inanmadın adamın e devlet şifresine kadar biliyorsun araştırdın nasıl gelip burda ben safım beni kandırdı ühü ühü yapabiliyorsun ?
Bu kadar saf biri değilsin
Adam seni evine götürdü iki öptü diye senle olmak zorunda değil ayrıca
Hoşlanmamış belki elektriği tutmamış daha fazla sürsün istememiş
Olayda kandırılma falan yok
Hür iradenle evine gitmişsin
Adam sallamayınca sonra kötü olmuş
Beni kullandı bilmem ne
Neyi kullandı ?
Kusura bakma ya ben iki yüzlülüğe hiç gelemiyorum ..

Hata yapabilir tabi
Hepimiz yapıyoruz
Ben duygularına birşeu demiyorum
Ama bile isteye gitti eve
Şöyle bakalım adam belki hoşlanmadı görünce elektriği tutmadı yalnız kalınca olamaz mı?
Beni kullandı falan fazla arebesk
Yaptığının arkasında duracaksın
Sonra gelip ben safım bilmem ne
Kimse saf değil bu devirde
Doktorasını erkekler üzerinde yapmasına gerek yok .o kadar okul bitirdiyse aklı bizden çok çalışıyor .aklı çalışan bir kadın güçlü olup beni kullandı demeyecek kusura bakmasın
Denedik olmadı üzüldüm ama deyip yoluna bakıcak.
İstediği olmayınca saf ayağına yatmayacak

He canım he
Bir sen namuslusun
Ürkek ceylan
Değerlerin var eline erkek eli değmedi
Biz evli falan farketmez gidip buluşuyoruz zaten
Gitmeseydin evine daha ilk buluşmada madem bu kadar namus kumkumasısın ya

siz konuyu nasıl okudunuz ben evine gitmek istemedim , evet zorla götürmedi ama gelip kapımı açtı bekledi ineyim diye 5 dakika boyunca psikolojik baskı yaptı. bende her şey iyi giderken arıza çıkartmıyım tamam hadi dosyayı alıp çıkalım diye düşündüm.

rahatsız olarak gittim isteyerek ay bu adam benımle evlenecek zaten diyerek değil. dosyayı alıp çıkmadık sonra beni öpmesi beni rahatsız etti. bunları isteyerek yapsam zaten kullanılmış gibi hissetmem. dosyayı alıp çıkacağız diye girdik ve çıkmadık ben mi anlatamıyorum acaba.

zorlaması için illa kolumdan mı çekmesi gerekiyor bu psikolojiyi hiç mi yaşamadınız iki arada bir derede kaldım .

şu cümleniz o kadar çirkin ki "ADAM SENİ EVİNE GÖTÜRDÜ İKİ ÖPTÜ DİYE SENİNLE OLMAK ZORUNDA DEĞİL AYRICA"

zaten bende onu diyorum benimle olmak zorunda değildi açıkça söylemesini istedim ama hiçbir sorun yok seni seviyorum sana aşığım senden çocuk yapmak istiyorum evlenelim vs gibi devam etti.

beni cepte görüp diğer kızları eklemesi ama beni öpmeye devam etmesi kullanmaktır bu iyi bir şey mi ?

hiçbir zaman gel seninle fuckbuddy olalım yaaaa demedi o mesela kullanmak değildir.

sizin kompleksleriniz var bence akademik insanlarla daha fazla bişey söylemek istemiyorum.

zihniyetinizi belirtmişsiniz ki "ADAM SENİ EVİNE GÖTÜRDÜ İKİ ÖPTÜ DİYE SENİNLE OLMAK ZORUNDA DEĞİL".

He canım he
Bir sen namuslusun
Ürkek ceylan
Değerlerin var eline erkek eli değmedi
Biz evli falan farketmez gidip buluşuyoruz zaten
Gitmeseydin evine daha ilk buluşmada madem bu kadar namus kumkumasısın ya

OFFFF DAHA ÖNCE ÖPÜŞTÜĞÜMÜ KONUYA YAZMIŞTIM NAMUS KUMKUMASI FALAN DEĞİLİM ADAMA DA SÖYLEDİM YAŞADIM BUNLARI SEN NASIL YAŞAMADIN DİYE.

Ayy canım sen kimsin ya
Bilim adamı mısın
Sana kompleksim olsun
Sen benim hayatımı biliyor musun?
Çok komiksin cidden yazık sana
İsteseydin o arabadan iner ben ilk tanıştığım adamın evine gitmem derdin çarpardın kapıyı
Gayet isteyerek gitmişsin
Çırpınma artık otur ders al bu olaydan
Adama git atar yap
Beğenmemiş seni diye acısını benden çıkarma

İnsan ilişkilerinde yada gönül ilişkilerinde tecrübeli olmakla alınan eğitimin uzaktan yakından alakası yok. Diploma yada mal varlığı Ahlak, karakter gibi ulvi değerleri anlayabilmek için kriter değil. Tecrübeye de bakmaz duygular! Bir insan gelir hayatı ezberletir, bir diğeri feleğinizi şaşırtır. Sadece tanıma sürecindesiniz ve doğru karar verebilmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var konu sahibi.. Sizi bakir oldugunu iddia edip tutturması tuhaf geldi.. Sonuçta yetişkin insanlar ve geçmişindeki kalmış bir eylem yada ilişki (çok ahlaki bir boyutta olmadıkça) sizi bağlamaz.. Güven verme çabasından olabilir. Israrla eve davet etmesi ve akabinde gelen öpüşme eylemi ile zaten niyeti açıkça ortaya koymuş.. Acele etmeyin.. Biraz daha zaman verin. Hesap sormayın.. Kendisini doğru göstermesini sağlamanız açısından fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…