- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
Ben de senelerimi üniversite bitirmekle gecirdim. Dönüpte erkeklere hiç bakmıyorum. Milletinde dikkatini çekiyordu. Varsa yoksa diplomamı alayım ve iş hayatına atılayım :) Ama arkadaşlarım sağ olsun onların yaşadıkları gözlerimi ne bir şekilde gerçeğe açtı. Maalesef her erkek pekte iyi niyetli olmuyor.
Bir de sizinki arkadaşlarına benden bahsetme demiş çünkü o da farkındaydı yalanlarının bu şekilde ortaya çıkacağının. Bak bugün buraya olanları yazdın neler yazıldı, aynısını arkadaşlarında söyleyecekti. Eee bu da beyfendinin işine gelmeyecekti tabi.
Bu arada anlıyorum seni, ben de çok zor güvenen ve beğenen biriyim. Hatta bugüne kadar işte bu adamla olur diyebilmişliğim bile yoktur ki ben böyle iyiyim. Hiç değilse böyle sahtekarlarla uğraşıp vakit harcamıyorum. Ne olacağımız belli değil tabi, kendini efendi gibi gösterip kandıranlarda var... Benim tanıdığın arkadaşını biri şöyle dindarım böyle dindarım diye kandırdı. Bir beyfendi ayakları... Hatta tanıdık bile ay şu kızın öyle efendi bir sevgilisi var ki, çok saygılı falan diyordu. Sonra evlendiler adam gece hayatından kopamamış. Gündüz beş vakit namaz gece başka birisi gibiymiş. Öyle sinir oluyorum ki böylelerine, resmen kızın başını yaktı... Boşandılar. Yine bir örnek vereyim. Adam işte ben böyle dindarım falan diye kendini gösterdi. Hatta ben bile amanın ne efendi yere bakıyor kadınlar yaklaşınca diyordum... Meğersem işin boyutu başkaymış. Bu bize gösterdiği ikinci yüzüymüş... Ramazan ayında sevgilisi ile birlikte oluyormuş... Yani sevgilisi varken benim tanıdıkla evlenme yoluna girdi... Yani bunları görüpte bekar kalmam herhalde şaşılacak bir durum değil.
Yine de döndükten sonra bir şey olacak mı merak ediyorum ben. Evler de yakınmış karşılaşma ihtimalimiz de var. Her yerden engellediğiniz için bir şey yapma ihtiyacı hissedecek mi acaba?
Evet ben yazdımBir kaç kişi "okumuş etmişsin, bir de eğitimci olacaksın, nasıl anlamadin " tarzında seyler yazmışlar. Konu sahibi doktorasını öpüşmek ya da erkekler üzerine yapmış olsa belki bilirdi. Bazı şeyler tecrübe kazanarak öğrenilir herşeyi eğitime bağlamayın lütfen
aradım 3 kez açmadı sonra bir baktım annesi ameliyat olurken swarmdan kadınları eklemeyi biliyor. sorduğumda direk annesinin hasta yatarken ki fotosunu atıyor ben ne sormuşum sen ne atıyorsun yani vicdanımı etkilemeye çalışıyor. bana tek kelime yazmamış ama kızları eklemiş. o fotoyu atmasaydı daha ağır konuşurdum gerçekten ama kadını öyle görünce sadece beni sevmiyorsan sevmiyorum demek çok zor bişey değil annene de üzüldüm umarım iyileşir gibi bişeyler yazdım. onlar arkadaşlarım sesleri kesilsin diye ekledim dedi. hiç bişey söylemeden engelledim. annesinin o halini attığı için öfkem içimde kaldı. neyse artık...
Evet ben yazdım
Çünkü konu sahibi cahil biri değil
Kafası çalışan biri en azından
Bu yalanlara çocuk.bile inanmaz
Bunun tecrübeyle ilgisi yok
Benim bir arkadasım vardı hayatında hiç sevgilisi olmamış hemen anlardı kimin ne olduğunu
Konu sahibi adam evleniriz vs deyince herseyini inanmış gibi yapmış gerçekten inandığını düşünmüyorum
Gitmeseydi evine kimse kimseyi zorla evine götürmez
Kendi istemiş gitmiş bakmış ilgi azaldı sinirlenmiş buraya gelip konu açmış
E devlet şifresini almak hangimizin aklına gelir?
Oraya girip acaba mühendis mi gerçekten geliri ne diye araştırmaya girmiş
Bunu saf bir insan yapmaz
Adam eğitimli kariyerli paralı diye koca yapayım bu adamdan demiş karekterine yalanlarına inanmış gibi yapmış .ama karşısındaki adam ondan daha akıllı çıkmış hemen topuklamış olay bu
Hiç masum görmedim kusura bakmasın
Burda gelip kandırıldım tecrübesizdim diye ağlamasın
Kendince değerleri olan tecrübesiz biri zaten adamın evine girmeye korkar 15 yaşında değil koskoca kadın
hiç tanımadığım biri değildi 24 saat görüntülü konuşuyorduk işi vs gerçekti o yüzden güven oluştu. ama haklısınız kamera koyupta her şeyi yapabilirler ben ileri gitmedim normal kıyafetlerimleydim sadece sarılıp öpüştük... bir de buluşmamız çok ani oldu ben bir yerdeydim hadi sende gel dedim onun çncesinde haberi yoktu buluşacağımızdan.
o foto da eskidir. keşke dediğimi sorsaydın. hangi hastane çiçek göndermek istiyorum diye.
Benim söylemek istediğim bunlar kişinin kendisiyle, tercihleriyle alakalı. Doktorada ya da üniversitede dürüst ve yalancıları ayırt edebilmek üzerine eğitim almıyoruz. Hatta bazen bilimle uğraşmaktan toplum ilişkileri zayıf kalabilir. Belki duygularına yenik düşmüştür. Eğitimli insan hata yapamaz mı? Onun duyguları olamaz mı? İnsanüstü yaratıklar değiliz neticede. Biz de hata yapabiliriz bizim de duygularımız var. Hayatımıza biri girdiğinde açıp psikoloji kitaplarına bakıp davranışlarını analiz edip bunun üzerine makale yazmıyoruz yani.Evet ben yazdım
Çünkü konu sahibi cahil biri değil
Kafası çalışan biri en azından
Bu yalanlara çocuk.bile inanmaz
Bunun tecrübeyle ilgisi yok
Benim bir arkadasım vardı hayatında hiç sevgilisi olmamış hemen anlardı kimin ne olduğunu
Konu sahibi adam evleniriz vs deyince herseyini inanmış gibi yapmış gerçekten inandığını düşünmüyorum
Gitmeseydi evine kimse kimseyi zorla evine götürmez
Kendi istemiş gitmiş bakmış ilgi azaldı sinirlenmiş buraya gelip konu açmış
E devlet şifresini almak hangimizin aklına gelir?
Oraya girip acaba mühendis mi gerçekten geliri ne diye araştırmaya girmiş
Bunu saf bir insan yapmaz
Adam eğitimli kariyerli paralı diye koca yapayım bu adamdan demiş karekterine yalanlarına inanmış gibi yapmış .ama karşısındaki adam ondan daha akıllı çıkmış hemen topuklamış olay bu
Hiç masum görmedim kusura bakmasın
Burda gelip kandırıldım tecrübesizdim diye ağlamasın
Kendince değerleri olan tecrübesiz biri zaten adamın evine girmeye korkar 15 yaşında değil koskoca kadın
Evlenicez lafına inanıp abuk sabuk şeyleri görmezden gelip daha ilk buluşmada adamın evine gidip istediğin ilgiyi göremeyince ben safım hayatım okumakla geçti deyip burda ağlayan bir insan bana inandırıcı gelmedibenim onun gelirine ihtiyacım yok kendisinden 3 KAT DAHA FAZLA MAL VARLIĞIM VAR o da bunu biliyordu.
kariyer olarakta ondan daha üstünüm benim PhD'İM VAR, kendisinin mühendisliği bile benimkiyle karşılatırılamaz, basit bir mühendislik benim bölümüm ise tıptan sonra en zor bölüm, ösym sıralaması benden 200.000 düşük.
çok basit bir düşünce yapınız var her kadın kendini birilerine yamamaya çalışmıyor benim gibi kendi ayakları üstünde durmaya çalışıyor.
işte bu sırada da insanların basit düşünce yapılarına inanmak istemiyor ne kadar ince eleyip sık dokusakta ama malesef gerçekmiş.
Hata yapabilir tabiBenim söylemek istediğim bunlar kişinin kendisiyle, tercihleriyle alakalı. Doktorada ya da üniversitede dürüst ve yalancıları ayırt edebilmek üzerine eğitim almıyoruz. Hatta bazen bilimle uğraşmaktan toplum ilişkileri zayıf kalabilir. Belki duygularına yenik düşmüştür. Eğitimli insan hata yapamaz mı? Onun duyguları olamaz mı? İnsanüstü yaratıklar değiliz neticede. Biz de hata yapabiliriz bizim de duygularımız var. Hayatımıza biri girdiğinde açıp psikoloji kitaplarına bakıp davranışlarını analiz edip bunun üzerine makale yazmıyoruz yani.
He canım heayrıca da ben burada tecrubesızım dıye aglamadım dün kendi kendime ağladım evet bu duruma düştüğüm için , evet tecrübesizim bu sizin için erkeklere sevilmek için attığınız bir yalan galiba ? benim için ise saklanması gereken bir şey çünkü erkekler bunu kullanmaya çalışıyor.
av gibi görünüp avcı olmak benim mesleğim değil başka bir meslek yapıyorum.
başından beri temkinli olmaya çalıştığımı zaten söyledim benim canımı sıkan buna rağmen kandırılmış olmam. dilerim ki aynı duruma düşmezsiniz. gerçi siz düşmezsiniz baksanıza çocuk bile inanmazmış. kadının kadına yaptığını hiç kimse yapmıyor gerçekten.
edevlet şifresini alma nedenim de evli bir erkek olup olmadığını kontrol etmekti gayet normal bir istek neden sizin aklınıza gelmiyor ? siz evli olup olmadığını merak etmiyorsanız sizin sorununuz.
Evlenicez lafına inanıp abuk sabuk şeyleri görmezden gelip daha ilk buluşmada adamın evine gidip istediğin ilgiyi göremeyince ben safım hayatım okumakla geçti deyip burda ağlayan bir insan bana inandırıcı gelmedi
Gelirinin iyi bilmem ne olması da beni ilgilendirmez.sende iyi kazanıyorsun ama karşındakinin seninle denk olmasını istiyorsun kabul buna birşeu diyemem hakkım yok tabi
Ama dürüst ol sen bu adamın saçmalıjlarına inanmadın adamın e devlet şifresine kadar biliyorsun araştırdın nasıl gelip burda ben safım beni kandırdı ühü ühü yapabiliyorsun ?
Bu kadar saf biri değilsin
Adam seni evine götürdü iki öptü diye senle olmak zorunda değil ayrıca
Hoşlanmamış belki elektriği tutmamış daha fazla sürsün istememiş
Olayda kandırılma falan yok
Hür iradenle evine gitmişsin
Adam sallamayınca sonra kötü olmuş
Beni kullandı bilmem ne
Neyi kullandı ?
Kusura bakma ya ben iki yüzlülüğe hiç gelemiyorum ..
He canım he
Bir sen namuslusun
Ürkek ceylan
Değerlerin var eline erkek eli değmedi
Biz evli falan farketmez gidip buluşuyoruz zaten
Gitmeseydin evine daha ilk buluşmada madem bu kadar namus kumkumasısın ya
Ayy canım sen kimsin yasiz konuyu nasıl okudunuz ben evine gitmek istemedim , evet zorla götürmedi ama gelip kapımı açtı bekledi ineyim diye 5 dakika boyunca psikolojik baskı yaptı. bende her şey iyi giderken arıza çıkartmıyım tamam hadi dosyayı alıp çıkalım diye düşündüm.
rahatsız olarak gittim isteyerek ay bu adam benımle evlenecek zaten diyerek değil. dosyayı alıp çıkmadık sonra beni öpmesi beni rahatsız etti. bunları isteyerek yapsam zaten kullanılmış gibi hissetmem. dosyayı alıp çıkacağız diye girdik ve çıkmadık ben mi anlatamıyorum acaba.
zorlaması için illa kolumdan mı çekmesi gerekiyor bu psikolojiyi hiç mi yaşamadınız iki arada bir derede kaldım .
şu cümleniz o kadar çirkin ki "ADAM SENİ EVİNE GÖTÜRDÜ İKİ ÖPTÜ DİYE SENİNLE OLMAK ZORUNDA DEĞİL AYRICA"
zaten bende onu diyorum benimle olmak zorunda değildi açıkça söylemesini istedim ama hiçbir sorun yok seni seviyorum sana aşığım senden çocuk yapmak istiyorum evlenelim vs gibi devam etti.
beni cepte görüp diğer kızları eklemesi ama beni öpmeye devam etmesi kullanmaktır bu iyi bir şey mi ?
hiçbir zaman gel seninle fuckbuddy olalım yaaaa demedi o mesela kullanmak değildir.
sizin kompleksleriniz var bence akademik insanlarla daha fazla bişey söylemek istemiyorum.
zihniyetinizi belirtmişsiniz ki "ADAM SENİ EVİNE GÖTÜRDÜ İKİ ÖPTÜ DİYE SENİNLE OLMAK ZORUNDA DEĞİL".
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?