- 14 Nisan 2013
- 1.695
- 1.912
Sizin meblağlar büyük, benim de böyle bir şekilde 100 tl gitti.Bende akrep burcuyum onlar nasıl olurmuş benim kardesimde oglak ama onda var cimrilik.
Yuhh ya bu erkekler nasıl bukadar ac kaldı keşke bende 200 lirayla kurtarsaydım kendimi ben birkez biriyle gorustum. Netde tanismistim ama çok yakın bi arkadaşımın komsusuymus. Burun ameliyatı olmustum. Burnum akıyor sandım lavaboya kostum. Çantam masadaydi. Geri geldim illa parayı odicem falan dedi. Bende yok istemem dedim zaten hoslanmamistim. Cüzdanımı açtım 300 tl vardı 50 tl kalmış beynimden vurulmusa döndüm o an noldu inan anlatamam sustum birsey diyemedim o an dondum kaldim. Ciktik mekandan. Bana diyorki biyerlere gidelim. S... g... dicektim taksiye atladım gittim yanından zaten. Bana msj yazmış noldu canım
Yapan da kız arkadaşım ama öyle çok samimi değildik.
Çantamı birinin yanına bırakırken hiç şüpheye düşmezdim, şimdi biri yanıma çantasını bıraksa da tedirgin oluyorum.
Ben bu olayı yanına bırakmadım, uyanık geçinen biri olduğunu bildiğim için mevzuyu polise kadar taşıdım.
İşin kötüsü mağdur bendim ama bu kişiyle aynı iş yerinden olduğum için ve bizim dolandırıcı patronla olan son tartışmamızdan dolayı fırsattan istifade ikimizden de kurtulmaya çalıştı.
O günden sonra adalet arayışını bıraktım.
Babamın metres durumuna bile artık yorum yapmıyorum, çünkü ben babamla kavga ederken, babam metresi için beni tehdit ederken abim, annem sadece sustu.
PARA yüzünden.