• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptığım şey çok mu utanç verici gerçekten? Yüzleşip açıklama yapsam mı?

Dünya da ilk reddedilen kişi siz değilsiniz sonda olmayacaksınız . Devam esin spor salonuna birine bişeyler hissetmiş olduğunu söylemek utanılacak bisey değil ki

Evet 6 aylik üyelik yaptirdim. Kızla salona tanıştım. Gitmicem artık sanırım
Bence salona gitme sözlesmeyi fes etme hakkın varsa paranı geri alırsın.Adamı görünce ister istemez utanıyorsundur spora stres olayım diye gitmiyor insanlar bosver baska salon mu yok.

Gittiğin yeni salonda da kimseye yüz verme sohbet edip flörtlesme sonra seninle olan konusmaları birbirlerine atarlar adını çıkarırlar anlamazsın bile.Yüz yüze ayaküstü konusmak isteyen olursa canın isterse sohbet edersin ama mesajda vs samimiyet kurma sana tavsiyem.

Neden bugünlerde okuduğum konuları daha önce okumuş gibi oluyorum, garip. sizi de birkaç kez üst üste konu açan spor salonunda spor salonunun sahibine adım atan, sonra üst üste adamın sevgilisi varmış, sevgilisi olan adama adım attım diyerek konu açan hatta adamın düğün dernekteyim deyip sallamadığı ama ısrarcı olan üyeye benzettim. neyse değilseniz sorun yok ama konular da çok benziyor ama.

Aşık oldum sanırım ya da boşluk bilmiyorum çok yoğun duygular hissettim çok düşündüm onu uzak durdum karşı karşıya gelmemeye çalıştım. Ders çalışmam gerekiyor kpss çalışıyorum odaklanamıyorum. En son dedim ki yazicam oda baba kusura bakma sevgilim var dicek biraz rezil olucam utanicam ama unutucam bir şekilde dersime odaklanicam. Oda teşekkür ederim duyguların için 🙏 tabiki görüşürüz demesin mi. Sok oldum nasıl yani dedim. Sevgilisi olduğunu başkasından duydum ama ayrıldı mı acaba dedim kendi kendime. Görüşelim o zaman kahve içelim dedim suan isim var biraz çalışıyorum dedi. Kaldı öyle ondan sonra görüşmedik. Kendimi çok kötü hissetmeye başladım. Yarın bir gün aynı ortama giricez ne yapicam ben nasıl atlatırım bu durumu. Ama gerçekten ayrılsın bana gelsin gibi bir düşüncem yoktu ben tamamen kafamda bitirmek için attım yemin ediyorum
bu mesela aynı siz
Bir adama açıldım duygularımı ifade ettim. Kibarca reddetti sanirim. Konuşmuyoruz. Aynı kurstayiz. Devam etsem rezil olur muyum kendisi arkadaş çevresi orada uzak mı durmalıyım bu durum beni yorar mi? Birde aralarında bu konunun konuşuluyor olma durumu iyice canımı sıkılıyor. Ne yapsam bıraksam mı kursu? Yoksa hiç bir şey olmamış gibi yanlış bir şey yapmadım diyip devam mı etsem? Görmezden mi gelsem?
Bir adım attım hoşlanıyorum dedim. Tamam görüşürüz konuşuruz teşekkür ederim düşüncelerin için dedi. Meğer sevgilisi var ama bunu bana söylemedi. Benim sevgilim var üzgünüm görüşemem seninle demedi. Sebebi ne olabilir. Aklıma kız arkasını mi sakınıyor acaba düşüncesi geldi yoksa bu kadar karaktersiz olamaz diyorum ama çok saçma insanlar ne yapsın onun sevgilisini. Neden söylemedi ve bana görüşürüz tabiki dedi. Sevgilisinden bahsetmek istemediyse bile En azından düşünmüyorum demesi gerekmez miydi? Çok mu karaktersiz? Yoksa kibar olup kırmamaya çalışan bir beyinsiz mi?
en son alttaki konuyu açıp, sevgilisi olduğunu bile bile birine mesaj attığı için mimlenip, alttaki konuda linç yedikten sonra üyelik iptali yapmış üye.
Arkadaşımın erkek arkadaşı var. İsmi emre. Birgun arkadaşı ortamında oturuyoruz. Emre var, arkadaşım yok. Emre Cebinden bir dubai çikolatası çıkardı. Kocaman bir şey. O ara herkes hadi açalım dedi. Emreye bakıyorum başka bir kız arkadaşımıza bakıp güldü gözleriyle çikolatayı işaret etti. O kizida daha yeni tanıyoruz samimiyet yok yani. Kızda ona guldu. Anlamadim. Sonra yeriz dediler çikolata kaldırıldı. Ertesi gün kız gelmedi. Daha ertesi gün gittim. O çikolata tencereler arasına saklanmış orada arandı bulundu emre yoktu ama arkadaşı çikolatayı açtı tamda o kızın orada olduğu anda açıldı yeniyor. Ne biliyim neden sevgilisine saklamaz insan o çikolatayı. İlk onunla paylaşmak istemez. Orada o kıza kur mu yaptı. Arkadaşıma anlatmama değer bir durum var mı? Sıradan bir şey mi
çok büyük benzerlikler bunlar.

Siz sadece açılmadınız ki adama ısrar ettiniz: bence de utanın ve adamdan da uzak durun. Tekrar konuşmaya yer aramayın

Bu konuyu daha ne kadar acacaksiniz? Ikna olmak icin daha kac uyelik acacaksiniz?

Yaptiginiz ayip degildi ama sevgilisi varken israrla adama yanasmaniz fena halde ayipti, niye bu kadar takintilisiniz?

Oyle takintilisiniz ki konuyu tekrar tekrar aciyorsunuz, hayir acarken detaylari degistirme ihtiyaci bile duymuyorsunuz oyle duyarsizca takintilisiniz.

Salin yahu adami.

Yanlış bir şey yapmamışsınız ki. Adam evli değil, nişanlı sözlü değil. Siz de değilsiniz. Sevgilisi var mıydı? Umarım yoktur. Şansınızı denediniz olmadı diye düşünün. Rezil olunacak bir şey yok burda. Ya hiç bir şey olmamış gibi davranın. Ya da başka salona gidin

Yanlış bir şey yapmamışsınız ki. Adam evli değil, nişanlı sözlü değil. Siz de değilsiniz. Sevgilisi var mıydı? Umarım yoktur. Şansınızı denediniz olmadı diye düşünün. Rezil olunacak bir şey yok burda. Ya hiç bir şey olmamış gibi davranın. Ya da başka salona gidin
Sevgilisi olduğunu duyduktan sonra da ısrar etmiş. Bunla ilgili bin tane konu açtı.

Bu konuyu daha ne kadar acacaksiniz? Ikna olmak icin daha kac uyelik acacaksiniz?

Yaptiginiz ayip degildi ama sevgilisi varken israrla adama yanasmaniz fena halde ayipti, niye bu kadar takintilisiniz?

Oyle takintilisiniz ki konuyu tekrar tekrar aciyorsunuz, hayir acarken detaylari degistirme ihtiyaci bile duymuyorsunuz oyle duyarsizca takintilisiniz.

Salin yahu adami.
O zaman bu detaylarla beraber konu sahibinin bu aldığı ani keskin kararları falan bana hiç normal gelmedi. Bence psikolojik bir destek almalı.

Sevgilisi olduğunu duyduktan sonra da ısrar etmiş. Bunla ilgili bin tane konu açtı.
Öyle miymiş,başka konusunu okumamış olabilirim hiç hatırlamıyorum. Sadece bu konuya göre yorumlamıştım 🌸

Bir şehirde kendime bir hayat kurdum. Evim var işim var. 10 12 senedir hayatımda olan aile gibi olduğum arkadaşlarım var. 32 yaşındayım. Fazla harcamam olunca babam yardım ediyor falan. Devlet işine girmeye karar verdim. Bir anda ne olduysa atanmam gerek artık dedim düzenimi kapayıp herseyi bırakıp ailemin yanına döndüm. Ders çalışıp atanicam. Geldim param yok işim yok arkadaşım yok. Akşama kadar ders çalışıyorum o ara sevgilimden ayrıldım. Hersey çok kötü. Bari bir spor salonuna yazılayim dedim. Yazıldım sonra o boşluk ve dalgalanmanin etkisi harekete geçmeye zorladı. Salonun sahibi adama aşık olduğumu sandim. Toplasan 3 5 kez gördüm 😀 tuttum adama aşık oldum sana dedim böyle demedim de bu minvalde bir şeyler işte. Neysek beni umursamadı yani. 1 ay geçti. Suan aşk falan yok aksine asla karakter olarak uyusmuyoruz. Kız kardeşi arkadaşım bazen anlatıyor yok asla yapamayız birlikte. Dedigim gibi o ask falanda kalmadı sadece bir harekete geçme ihtiyacıydi. Şuan adamı görünce çok utanıyorum. O gelince salondan kaçıyorum resmen. Çok mi rezil oldum gerçi kız kardeşi herseyimi biliyor muhtelemen oda durumun farkında görüşeceği varsa bile bu yüzden umursamadı. Ama yine utanıyorum devam etmesem mi ya? Ya da böyle bir konuşma yapip kusura bakma durum bundan ibaret unutsak mi bu konuyu desem mi açıklama yapıp yüzleşmek bana iyi gelir mi
Ben anlamadim.???
Eşinden boşandın mı?sorunlarınız mi vardi?
Sanki eşinle beraber yaşami ve yeri çok sevmiş gibi anlatmişsin .
Ne olduda her şeyi birakip gittin?
Çok ani ve utopik davranişlar gösteriyorsun .
Bence bir psikologa daniş

O zaman bu detaylarla beraber konu sahibinin bu aldığı ani keskin kararları falan bana hiç normal gelmedi. Bence psikolojik bir destek almalı.
Ben baska bir sehirde mutlu mesut yasadigini ve bi anda aile evine dondugunude dusunmuyorum, onceki konularinda bu detay yoktu, eger varsa insanlarin boyle keskin kararlar almasi elbette ki garip.

Ruh hali pek saglikli degil anladigim kadariyla, sanirim ciddi bir depresyon sureci geciriyor ve destek almiyor ki muhtemelen farkinda dahi degil.

İşte öyle hem çalış çalış sınava clis olmuyor. Düşünüldüğü gibi kolay bir süreç değil işini gücünü bırakıp buna odaklanman lazim ki 3 ay kala spora bile gitmeyi düşünmüyorum. Ayrıca her zamab olan şeyler degil hayatımın bu döneminde boşluk hissiyle yaptım normalde tanımadığım bir adama yapmıyorum herhalde böyle şeyler 😀
Yoo yapan bir sürü insan var. Ben arkadaşım bu sene telefonunu kaldırdı. İşe gidip geldi. Gece 4te kalkıyordı çalışıyordu, eve gelince de kpss çalışıyordu. Çok şükür gayet de güzel puan aldı. İsteyince yapamayacağın hiçbir şey yok.

Dünyada reddedilen ne ilk ne de son kişisiniz bunun için sürekli konu açıp kafaya takmaya değmez. Kpss ye odaklanın yaşınız zaten ilerlemiş 35 i bulmadan atanmaya bakın kötü anlamda söylemiyorum beni yanlış anlamayın lütfen

Boşverin insanlar neler yapıp utanmıyor. Terbiyesizlik değil, ahlaksızlık değil. Yaşanmamış gibi davranın.

Bir şehirde kendime bir hayat kurdum. Evim var işim var. 10 12 senedir hayatımda olan aile gibi olduğum arkadaşlarım var. 32 yaşındayım. Fazla harcamam olunca babam yardım ediyor falan. Devlet işine girmeye karar verdim. Bir anda ne olduysa atanmam gerek artık dedim düzenimi kapayıp herseyi bırakıp ailemin yanına döndüm. Ders çalışıp atanicam. Geldim param yok işim yok arkadaşım yok. Akşama kadar ders çalışıyorum o ara sevgilimden ayrıldım. Hersey çok kötü. Bari bir spor salonuna yazılayim dedim. Yazıldım sonra o boşluk ve dalgalanmanin etkisi harekete geçmeye zorladı. Salonun sahibi adama aşık olduğumu sandim. Toplasan 3 5 kez gördüm 😀 tuttum adama aşık oldum sana dedim böyle demedim de bu minvalde bir şeyler işte. Neysek beni umursamadı yani. 1 ay geçti. Suan aşk falan yok aksine asla karakter olarak uyusmuyoruz. Kız kardeşi arkadaşım bazen anlatıyor yok asla yapamayız birlikte. Dedigim gibi o ask falanda kalmadı sadece bir harekete geçme ihtiyacıydi. Şuan adamı görünce çok utanıyorum. O gelince salondan kaçıyorum resmen. Çok mi rezil oldum gerçi kız kardeşi herseyimi biliyor muhtelemen oda durumun farkında görüşeceği varsa bile bu yüzden umursamadı. Ama yine utanıyorum devam etmesem mi ya? Ya da böyle bir konuşma yapip kusura bakma durum bundan ibaret unutsak mi bu konuyu desem mi açıklama yapıp yüzleşmek bana iyi gelir mi
Bence sevmiyorsan hicbirsey deme salonada gitme konu kapansin.zaten adam orali olmamis.sende gorup gorup utanmazsin takiyorsan eger.ama gidip konusmak en sacmasi olan olmus.

Back