- 14 Ağustos 2018
- 19.744
- En iyi cevaplar
- 2
- 74.135
- 598
Ya siz taksit taksit birbirinden garip şeyler anlatıyorsunuz bizi çıldırtmak için mi konu açtınız? Ağzınızdan da ama ben çocuk yapacağım lafı da düşmüyor maşallah. Aman üremeyi aksatmayın bu adamdan çok lazım çünkü.O bana demisti ihanet etmenden korkuyorum diye. Sanirim oncesinde yasamis oyle bisey. Ben calisirken zaten burnumdan geliyordu surekli ariyordu. Yani guven problemi var elinde maddi imkani olan kadinlarim daha kolay aldatacagini dusunuyor. O askerdeyken evimde bile kalamadim niye tek kalmak istiyorsun imalari havada ucustu ki hep evde olan birisiyim arkadasim bile cok az yani niye boyle anlamiyprum
Bir de iyi adam diye araya sıkıştırmıyor musunuz gerçekten komedi misiniz dram mısınız anlayamıyorum. Bu adamın neresi iyi tam olarak? Ne halt yedigi belli olmayan, almış kadını eve hizmetçi yapmış, dervişin fikri neyse zikri de o olur mantığı kadını mal gibi ailesinin evine koyup 20 günlük tatilinden geldiğinde geri alacak, para vermez hesap sorar kendi her şeyini gizler ama iyi adam öyle mi? Yani kusura bakmayın ama alkollüyüm deseniz inanırım şu anda