Benimde vardi bir arkadasim 3-4 kere kasaya gittigimizde bilerek oyalanmasi uzaktan agir adimlarla gelmesi falan (biliyor odeyecegimi) buz gibi soguttu. hesabi odedim bir tane sigara istedim kendisinden yüzünün rengi attı...
Okuldan bir arkadasim resmen harac keser gibi milletten 1 tl toplayip kendine kantinden yemek aliyordu
En yakin kiz arkadasim, onun sevgilisi ve ben buluşmuştuk. Tam 2 saat bizi güneşin altında oturttu parkta yaşlı amcalarla bankta. Üstelik daha yeni sevgililerdi. Ben bayilacak gibi oldum bir kafeye gecip bir sey icelim dedim asla odetmem zaten arkadasimda odetmez, rengi soldu geriden yürüdü.. kafeye girdik bir şey yemedi içmedi biz bi soğuk sey ictik kasaya dogru giderken enn arkada durdu halbuki odeyecegi sey 5 tl tutmustu iki kızın...
Aklima bu kadar geldi ama bunlari gore gore akillandim artik param degerli, siz surekli etrafa borcum var harcim var diye yakinirsaniz beklentiyi keserler
Yazık çocuğun parası yokmuş belli ki. Kendi bile bir şey içmemiş insandan sizin hesaplarınızı ödemesini beklemeniz çok garip geldi.