Askerdeki kocam kart bilgilerini vermiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi clklna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben anne olmak istiyorum eş hayatimda olur yada olmaz ama cocugum olsun isterim tabi
. Hemsireyim eşim istedigi icin ciktim tekrar girip cocuguma kendim de bakabilirim eşe bagimsiz istiyorum yani cocugu 🙏
Siz anne olmak istiyorsunuz ama o çocuk anne babanın ayrı büyüdüğü, annesinden para kısan bir babanın çocuğu olmak istiyor mu? Sırf anne olmak istiyorsunuz diye eşe bagimsiz çocuk istemek bencillik. Anne olmanız elbette hakkınız ama her çocuğun da sorunsuz bir ailede dünyaya gelmek hakkı.

Bedelli askerlik değil mi 20 günlük falan. Gitmeden para mevzuları, ihtiyaçlarınız neden karşılanmadı?

Ayrıca, eşiniz bu konularda size neden güvenmiyor?

Eşinizin gizli saklısı yoksa bile açıkça ekonomik şiddete uğruyorsunuz. Bence siz gerçekten kpss çalışın atanın. Ayrıca en kötü sperm donörü olur günaha girmem diye mi düşünüyorsunuz? Boşanma planıyla çocuk yapmak ne kadar doğru?

Karisiyim istesem gider dokuman cikarttiririm bunu yaptiracak zaten bana artik

Bildigim kadariyla banka hesaplari harcama dokumleri borclar ve varliklar kisiye ozgudur. Karisi degil ikiz kardesi olsaniz dokumani alamazsiniz...

SADECE SUNU DUSUNUN; sizin kiziniz sizin durumunuzda olsa, onun boyle bir beyle evli olmasina musaade eder misiniz?? Bence silkelenin ve kendinize gelin...

Bugun 1000 tl hicbirseye yetmiyor, hastaligi var sagligi var bir doktora gitseniz 200 lira ilac farki cikiyor. 300 u zaten yola gitmis. Mesleginiz elinizdeyken kocanizin cimriligi yuzunden annenizden mi para isteyeceksiniz? Hic utanmiyor mu esiniz? Gururu da yok demekki ele gune muhtac edecek.

1000 tl yi biz, universite kazanan akrabamizin eline harclik diye vermeye utaniriz. Kendinize bunu layik gormeyin.

Damarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte
Bence adamın damarınıza basmasını beklemeden kendinizi geliştirin bir meslek edinin, onun vicdanına kalmışsınız durum onu gösteriyor malesef

Back