• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben mi hatalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Piskinin tekiymis arkadaşınız. Niye kendinizi açıklama gereği duydunuz ki. 25 TL dir ya çikolata parası bile değil. Hem yiyecek hem de cemkirecek terbiyesiz. Ben olsam yaptığı terbiyesizligi herkese anlatır o yerken de bir güzel para vermeyip pişkin pişkin etkinlikte var olanları da anlayamıyorum diye söylerdim. Bu nasıl arkadaş yahu
Vallahi 100 lira olsa anlarım, öğrenciyiz vermek istemez derim. Böyle anlayışsız biri de değilim. Ancak paradan ziyade arkadaşımın beni suçlaması en önemli konu oldu. Ben yanlış bir şey dediğimi halen düşünmüyorum

Vallahi 100 lira olsa anlarım, öğrenciyiz vermek istemez derim. Böyle anlayışsız biri de değilim. Ancak paradan ziyade arkadaşımın beni suçlaması en önemli konu oldu. Ben yanlış bir şey dediğimi halen düşünmüyorum
Klasik üste çıkma çabası. Konuyu uzatmayın ama haddini bildirin. Bu tip arkadaslarida hayatinizdan çıkartın. 3 krs için sarf ettiği sözlere bak.
Vermek istemiyorum katilmayacagim desin onda sorun yok. Hem baklava yiyeceğim hocanın gözüne gireceğim hem de para vermeyeceğim kısmı çok absürt.

Para vermek istemiyorsa yemek için de gelmesin. Sonuçta ders işlenmeyecek. Hoca katılmadığını anlar da tavır alır diye geri kalmak da istemiyo. Şark kurnazı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back