- Konu Sahibi gamzeliyarim
Sanırım gamze evi terk etti ve nete giremiyor. ınşallah kötü şeyler olmamıştır..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım gamze evi terk etti ve nete giremiyor. İnşallah kötü şeyler olmamıştır..
kizlar ben iyim. evet annemgilde kaliyorum simdi. babam cok kizdi bagirdi cünki babam ne söylediyse hemen bi cvp verdi. bu kadar saygisizlik olmaz ki ya. sokakta tokat attigini söylememistim telefonda aksam birde onu ögrenince hele birde beyefendinin sebebini babam deli oldu valla. dedi kizim bu cekilmez yürü gidiyoruz dedi. kalktim esyalarimi topladim geldim annemgile. simdi burdayim iste.
babam dedi esyalarini toparliyana kadar burda kal sonra ister evinde ister burda kalirsin dedi. öyle yapicam simdi. bosanana kadar artik dayisigile mi gider burda direk türkiyeye mi bilmem. naparsada yapsin cokta umrumda sanki.
dudagimda ucuk cikti ya. deli bu adam. babamgil gelmedende yine basladi vidi vidi vidi valla sinirimden aglicam diye nefesim daraldi. cok iyi oldu valla böyle.
kurtuldum resmen ya. bu kadare cabuk olacagini tahmin etmemistim. zaten hersey bitmiste son noktayi koymak gerekmis. artik babam getirip götürüyo ise o gidene kadar. valla deli oldu. beyefendi seminare giderken iki kiz iki erkek bi arabada görünce millet sizi ne der diye düsünebiliyorda sokakta tokat atarken biri görür ne düsünür diye hic aklina gelmiyo. öküz nolacak. annesigile telefonda diyoki biryere gidiyoruz ne koluma giriyo ne elimi tutuyo diyo pislik ben senin ne elini kolunu tutcam. anneside bana kiziyo deli mi ne ya. niye el gibi yürüyorsunuz diye. allah allah cattik valla. ben gidince babamgilide aradi annesigil. benimle konusmak istiyorlarmis dedim ben istemiyorum birsey konusmak. ezecek bi gelin bul sen kendine dedim. yazik babasi agladi babamla konusurken ama yapacak birsey yok.
bi keresinde kayniylada tartismisti deli kadin amcasi duymus yigeninin benimle telefonda nasil konustugunu kizdigini falan demis oglum sen niye kizi bu kadar eziyorsun bagiriyorsun. anasida demiski birak abi birak simdiden böyle yapsinki almanyaya gittiginde lafini sözünü gecirsin ezilmesin.
pislik kadin ya nefret ediyorum valla. babasi haric hepsinden nefret ediyorum. gerci babasida sucsuz degilki oglunun bana yaptigi gibi yapistirsaydi karisinin agizina iktane sustursaydi madem gelinini cok seviyor.
amaaaaan evlilik bana göre degilmis