• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu huyundan nasıl vazgeçer?

senin eşinin kişiliği daha doğrusu erkeklik kişiliği oturmamış
olan sana olur kadın dırdırı gibi senin ailen yapmadı onu almadı bunu vermedi kaydirigubbakcemile3 çekilcek çile değil

kizlar ben iyim. evet annemgilde kaliyorum simdi. babam cok kizdi bagirdi cünki babam ne söylediyse hemen bi cvp verdi. bu kadar saygisizlik olmaz ki ya. sokakta tokat attigini söylememistim telefonda aksam birde onu ögrenince hele birde beyefendinin sebebini babam deli oldu valla. dedi kizim bu cekilmez yürü gidiyoruz dedi. kalktim esyalarimi topladim geldim annemgile. simdi burdayim iste.
babam dedi esyalarini toparliyana kadar burda kal sonra ister evinde ister burda kalirsin dedi. öyle yapicam simdi. bosanana kadar artik dayisigile mi gider burda direk türkiyeye mi bilmem. naparsada yapsin cokta umrumda sanki.
dudagimda ucuk cikti ya. deli bu adam. babamgil gelmedende yine basladi vidi vidi vidi valla sinirimden aglicam diye nefesim daraldi. cok iyi oldu valla böyle.
kurtuldum resmen ya. bu kadare cabuk olacagini tahmin etmemistim. zaten hersey bitmiste son noktayi koymak gerekmis. artik babam getirip götürüyo ise o gidene kadar. valla deli oldu. beyefendi seminare giderken iki kiz iki erkek bi arabada görünce millet sizi ne der diye düsünebiliyorda sokakta tokat atarken biri görür ne düsünür diye hic aklina gelmiyo. öküz nolacak. annesigile telefonda diyoki biryere gidiyoruz ne koluma giriyo ne elimi tutuyo diyo pislik ben senin ne elini kolunu tutcam. anneside bana kiziyo deli mi ne ya. niye el gibi yürüyorsunuz diye. allah allah cattik valla. ben gidince babamgilide aradi annesigil. benimle konusmak istiyorlarmis dedim ben istemiyorum birsey konusmak. ezecek bi gelin bul sen kendine dedim. yazik babasi agladi babamla konusurken ama yapacak birsey yok.
bi keresinde kayniylada tartismisti deli kadin amcasi duymus yigeninin benimle telefonda nasil konustugunu kizdigini falan demis oglum sen niye kizi bu kadar eziyorsun bagiriyorsun. anasida demiski birak abi birak simdiden böyle yapsinki almanyaya gittiginde lafini sözünü gecirsin ezilmesin.
pislik kadin ya nefret ediyorum valla. babasi haric hepsinden nefret ediyorum. gerci babasida sucsuz degilki oglunun bana yaptigi gibi yapistirsaydi karisinin agizina iktane sustursaydi madem gelinini cok seviyor.
amaaaaan evlilik bana göre degilmis

kizlar ben iyim. evet annemgilde kaliyorum simdi. babam cok kizdi bagirdi cünki babam ne söylediyse hemen bi cvp verdi. bu kadar saygisizlik olmaz ki ya. sokakta tokat attigini söylememistim telefonda aksam birde onu ögrenince hele birde beyefendinin sebebini babam deli oldu valla. dedi kizim bu cekilmez yürü gidiyoruz dedi. kalktim esyalarimi topladim geldim annemgile. simdi burdayim iste.
babam dedi esyalarini toparliyana kadar burda kal sonra ister evinde ister burda kalirsin dedi. öyle yapicam simdi. bosanana kadar artik dayisigile mi gider burda direk türkiyeye mi bilmem. naparsada yapsin cokta umrumda sanki.
dudagimda ucuk cikti ya. deli bu adam. babamgil gelmedende yine basladi vidi vidi vidi valla sinirimden aglicam diye nefesim daraldi. cok iyi oldu valla böyle.
kurtuldum resmen ya. bu kadare cabuk olacagini tahmin etmemistim. zaten hersey bitmiste son noktayi koymak gerekmis. artik babam getirip götürüyo ise o gidene kadar. valla deli oldu. beyefendi seminare giderken iki kiz iki erkek bi arabada görünce millet sizi ne der diye düsünebiliyorda sokakta tokat atarken biri görür ne düsünür diye hic aklina gelmiyo. öküz nolacak. annesigile telefonda diyoki biryere gidiyoruz ne koluma giriyo ne elimi tutuyo diyo pislik ben senin ne elini kolunu tutcam. anneside bana kiziyo deli mi ne ya. niye el gibi yürüyorsunuz diye. allah allah cattik valla. ben gidince babamgilide aradi annesigil. benimle konusmak istiyorlarmis dedim ben istemiyorum birsey konusmak. ezecek bi gelin bul sen kendine dedim. yazik babasi agladi babamla konusurken ama yapacak birsey yok.
bi keresinde kayniylada tartismisti deli kadin amcasi duymus yigeninin benimle telefonda nasil konustugunu kizdigini falan demis oglum sen niye kizi bu kadar eziyorsun bagiriyorsun. anasida demiski birak abi birak simdiden böyle yapsinki almanyaya gittiginde lafini sözünü gecirsin ezilmesin.
pislik kadin ya nefret ediyorum valla. babasi haric hepsinden nefret ediyorum. gerci babasida sucsuz degilki oglunun bana yaptigi gibi yapistirsaydi karisinin agizina iktane sustursaydi madem gelinini cok seviyor.
amaaaaan evlilik bana göre degilmis

şu kırmızıyla okuduğum yere kadar,yazını okudum,çok sevindim.sonrasını beğenmedim ama..
babandan da Allah razı olsun.babalık bu işte.
ama sakın yumuşama.
geri dönme.
kandırmasın seni.
neyse gelelim,kırmızıyla işaretlediğim yere.
biz burada sana atılan tokata çok kızdık.
şiddet karşıyız dedik.
ama şu an sen aynı şeyi savunuyorsun.
tokat atsaydı diyorsun kayınvalidene..
bu olmadı işte.
kadın kötü olabilir ,kızabilirsin,ama bir erkeğin,karısına şiddet uygulamasını istememelisin...

kurtulduğuna sevindim tatlım umarım bundan sonra daha akıllıca kararlar alırsın ve geri dönmezsin bu adama.senin adına çok sevindim zemuszemus gelişmelerden haberdar et bizleride olurmu şekercim meraktan öldürdün zaten hepimizi bilmiyorumkismile

Hayırlısı olsun Gamze. Bundan sonra yolun çok aydınlık olsun. Hiç üzme kendini. Bir kaza atlattın say. Daha genceciksin. Ne güzel günlerin olacak, ne güzel insanlar tanıyacaksın. Gelişmelerden haberdar et bizi.

sen bu adamla nasıl yaşıycan ayy ben okurken içim şişti böyle küçük hesapları olan içten pazarlıklı kurnaz adamlar neler neler yapmazki bi kaç yıla kalmaz yaşlanırsın. öff bende sinir oldum hee

Ne bu ya içim daraldı nasıl bi herif bu böyle kardeşim dini imanı para olmuş bunun.:oklava:
Ablana şunu taktılar bizede aynısını takcaklar der mi bi insan ya o zaman paraları çoktur takarlar şimdi azdır fazla takamazlar...

Pardon ama o kocan olacak herif annenin babanın takacağı takıya,evine alacağı eşyaya güvenerek mi evlenmiş?

Ne insanlar var Yarabbim şu dünyada...

Geçmez kardeşim böyle karaktersiz bi insan huyundan vazgeçmez.... :mymeka:

Ohh kurtulmuşsun bu psikopattannn ee nasılsın şimdi peki cnm herşey yolunda mı boshayallersmile

Ay okurken icim karardi valla,Bu ne bicim adam boyle,kuyuda yatan koca kari gibi,ay nefret ederim boyle insanlardan ki iyi dayaniyosunuz ve cekiyosunuz diyim.Yani esini dovesim geldi o kadar sinirlendim bu ne bicim evliliktir ya hep bana hep bana.Bence gozu daha fazla acilmadan postalayin gitsin kendi coplugune.Daha onceki konularinizida bildigim icin bunlari soyluyorum valla iyi cekiyosunuz ama her sabrin bir sonu varmis.....

inanamıyorum ya sen hala bu adamı değiştirmeyemi çalışıyorsun adamın içinde ne fırıldaklar dönüyor sen aç gözünü.bence seni sevdiği falanda yok bu adamın.

Bu huyundan vazgeçer mi diye başladığın topiğin (hatta topiklerin) ondan kurtuluyorum sözlerinle son bulacak.
Çok sevindim senin adına...
Çünkü bu filmin sonu yoktu.
Şükür ki sen yazdın sonunu. a.s
Hayırlı olsun kararın gamze...

Back