• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu huyundan nasıl vazgeçer?

Planlı ol..
Net ol..
Yalnızken söylersen hırpalamasın yine? Nerde ve nasıl söyleyeceğine önceden karar ver ..
Ben kararımı verdim, bu iş bitti de..
Özür dilerse(sanmam ama) inanma sakın..

Sana şantaj yapmış adamın bırak kocam diye koynuna girmek, hiçbir şekilde muhattap olmaman gerekir. Seven insan şantaj falan yapmaz.

Boşuna uğraşma huylu huyundan vazgeçmez...
Erkekler çok meraklı karılarının ailesini sömürmeye...

Canim tum konularin okudum ve seni cok iyi anliyorum bende burda dogdum buyudum ve bu durumlari az cok yasadim zamaninda.
Ama sen sanslisin inanki, iyi bir maasin ve arkanda bir ailen var
sende saf bir insansin esinin yaptigi koylu kurnazligi avrupada dogdun buyudugun icin seni bir sey bilmez saniyor, manipule ediyor resmen
bosanacaksin ya aklin basina geldi demektir valla hic donme kararindan
iyi bir maasin var ayaklarinin ustundesin baban yaninda
bu sitede bundan mahrum ne kadar insan var sende biliyorsun. Guclu ve akilli bir kadi olman gerek boyle cakallara kendini yem etme
20 yasinda genceciksin
calisirsin okursun misler gibi ailenle yasarsin hersey senin elinde ama sakn ve sakin o adam bozuntusuna aman verme
firsatci ve gurursuz biri;;; Ailenin yuzune soyleyemediklerini sana soyluyor (senin yuzunden) utanmaz erkek bozuntsu
valla sakin oturum aldirma
postala gitsin
cok enayi yerine koyuyo:umursamaz:
polat alemdarlik yapamadigi zaman kendin dograyacak kadar zavalli aciz
duygu somurusu yapiyor
babana annene anlatmaya bak haberleri olmadan neler yaptigini neler soyledigini
herseyi bize anlattigin herseyi
anlat babana
pulunu kicina yapistirin gonderin kurtlar vadisinde kurtlarla debelesssin

Nankör insana yaranilmaz güzelim, sende ailende agzinizla kus tutsaniz bu adam her zaman sizi kötü bilecek....daha fazlasini isteyecek....Neden? Nankör iste....karsisindaki insanlara saygisi yok....yapilan iylikleri bir mecburiyet gibi görüyor....o yüzden sakin ama sakin bundan sonra sizi böyle enayi yerine koymasina izin vermeyin.

Piskopatmis???Pehhhhh!!!!:1closedeyes:
Kime söker onun piskopatligi gamze arkadasim....? O kimki piskopatlik yapiyor? Heryeri piskopat olsa ne yazar...??:delphin:

Ver eline bavulunu def et ....Ac bosanma davasini kicina baka baka gitsin yine Türkiyeye....o ugruna herseyini feda ettigi dayi kizina gitsin....mutlu mesut yasasin onunla:kahve:

Ne ilk bosanan sen olucaksin nede son...sakin bunu kisisel kiyametin gibi algilama güzelim, aksine bir kurtulus gibi gör....cünkü sen bu adamla evli kaldigin müddetce mutsuz olacaksin....:1hug:

Herseyde bir hayir vardir canin, yaradan türlü türlü imtihanlardan geciriyor bizi...ömür verdigi süre bu imtihanlari elimizden gelen en iyi sekilde gecmeye calisiyoruz iste.
Bazimiza evlat veriyor ve yine aliyor, bazimiza aski tadirip kursaginda birakiyor, bazimizada evliligi nasip edip tekrar ayiriyor.....bunlari neden yapiyor diye sorgulamak faydasiz...o daha iyi bilir elbet....Neyin hayir, neyin ser oldugnu ondan gayri kimse bilemez.:hulya:

Allah yardimcin olsun güzelim, umarim tez zamanda bu adi yaratiktan kurtulursun....Adam gibi helal süt emmis sapina kadar delikanli seni yürekten seven bir esin olur insallah....:Saruboceq:

canım dikkatli ol son dakka golü olarak çocuk falan yaptırmasın şimdi sana,

bence sen kendi fikirlerini savunmaya devam et,herzamanki gibi başlar ''seninle evlenmeseydim teyzemin kızıyla evlenseydim şimdi rahattım,fazla konuşma babanın evine dönersin'' diye,sende cevabı yapıştırırsın iyi boşanıyoruz o zaman avukatını en yakın zamanda tut diye..yanlız bu konunun üstüne çok gitme ki seni hırpalamasın,blöf yaptığını gıcıklığına söylediğini düşünsün yani gayet düz bir cümle kur tamam boşanalım diye,

ertesi günde gizlice toplar eşyalarını babana gidersin,işte o zaman boşanma konusunda ciddi olduğunu anlar,mutlaka ki evinize gelir bu konuyu konuşmak için o zaman aile ortamında bunu tartışırsınız,nasılsa ailenleyken sana dokunamaz.

hayırlısı canım umarım bu pislik hayattan kurtulurda hakettiğin gerçek mutluluğu bulursun

bütün yazılanları okumadım .belki benden önce biri yazmıştır. ben çok merak ettim eşiniz neden ablalarınıza takılan altınların gramına kadar biliyor?yani neden her detayı anlattınız ki?şimdi de başınıza kakıyor..

ben çok sinirlendim afedersin belki haddimi aşacam ama senin eşin aç karnını doyurduda şimdide sana ve ailenemi hükmetmeye çalışıyor .Yazık yazık bende yurtdışındanım oraya gelen damatları bilirim kimi daha yüksek bir yaşam standartına kavuştuğu için karısını el üstünde tututu kimide seninki gibi buldumcuk oldu.Yakın kaç tane arkadaşım geriye postaladı eşini zaten bunu ima etmek bile onları kendine getiriyor emin ol zaten orada kalması için birsürü izine sahip olması gerekiyor buda nerden bakasan 5 sene demektir.Acı aslında bir evlilik için böyle konuşamak ama aklını hemen başına topla ve daha fazla bu adama iplerini verme resmen ağa ilan etmiş kendini .Birde hava atacakmış şuna bak yaaaa.Çok özür dilerim gerçekten çok sinirlendim .

Bu adam anladığım kadarıyla seni sadece maddiat olarak görüyor. Nasıl bir zihniyettir bu ,hele de erkekte, ablana şu kadar taktılar, sana şu kadar taktılar, ailene şunu aldır bunu aldır, şunu de bunu de. Dayanılmaz bir adam bu. Sanki millet ona bakmaya mecbur. Kimin böyle bir mecburiyeti var ki. Kendi ailesi baksın o zaman. Babanız neden versin ki parasını, kendi 3 kuruşu o kadar değerli de , babanızın ki para değil mi, mutfağı bile babanız ödeyecekmiş. Paran yoksa yaptırma kardeşim, niye yük oluyorsun hele de kız ailesine. Allahım bir de yapmıyorlar diye şikayetleniyor ya , kendi ne işe yarıyormuş anlamadım, nasıl adamım diye geziyor ortalarda anlamadım. Ve arkadaşlarımızın dediği gibi nasıl bir yüzsüzlüktür bu.

Daha önce birşeyler yaşadın diye bu adamı ömür boyu çekmek zorunda değilsin ki, olabilir hata yapmış olabilirsin ,ama hatanın farkınsadın şuan da, niye katlanacaksın ki bu adama, hadi katlanayım desen de katlanılmaz yani, sabır bile yetmez bu zihniyete.

Bu huyundan nasıl vazgeçer diye yazmışsın, cevabı açık değil mi, vazgeçmez, karaktersizliğin ilacı yok malesef.

Son düzenleme:
bütün sayfalari tek solukta okudum, sinirimden ciglik atmak istiyorum ya bu nasil erkek allah askina ?kötükedihüso
hic daha böylesini görmedim, ince ince hesaplara bakarmisin yaa ? kötükedihüso

hayirli haberlerini bekliyoruz canim

offf afakanlar basti okurkenn..
amann ver bileziklerinide bir yerlerine taksinn..

bu kadar para düskünü bir insanla bir ömür nasil gecer..
üstelik sana verdigi degerde ortada..
ilerde ask bitip sevgi kalinca iyice sarpa sarar bu durum..

ay şiştim valla okurken ne bu ya
ooooffff
ithal damat mı şekerim bu
genelde onlar böyle oluyormuş da o yüzden sordum...
bu huyundan nasıl vazgeçer diye soruyorsun ya
geçmez bacım hiiiiç bekleme
ama ben bunu böyle kabul ediyorum dersen bekle başını...
ama hiç değilse anacığını babacığını ezme bunun karşısında sömürtme yani
az akıllı ol ya bu ne
ana baba bulunmaz bir daha...
koca çooookkkk
anan baban senin yuvanı yıkmaya çalışır sana ve eşine kötü davranır o zaman uzaklaşırsın ama bu ne
rabbena hep bana...

Son düzenleme:
herzamanki gibi dün yine tartistik. konu yine sacma yani bence öyle ama onca degildir tabi. banka hesabinda online banking oluyo neyse aralikta ben online banking icin sifre istemistim esim icin. göndermediler sonra iki sifre birden geldi falan karisti biraz. bankaya gittik acik bi sifre verdiler bunu hemen degitirmeniz gerekiyor ilk kez girdiginizde dedi tmm dedik. dün hesapta birsey bakilacakti actim sifreyle olmadi kac kez denedik nafile. neyse dedim ozaman yine aricaz bankayi veya gidecez dedim. kizmaya basladi zaten 3aydir bi b... beceremedin falan diye. bu kadar aciz mi olur insan diye. benim sucum degil dedim. sonra ben is anlasmasini daha sali günü imzaladim. imzaladigim gün ailesine söylemistim aksam. ama esim uyuyordu ben geldigimde zaten kalkip kalkmazda tartismistik yine iste o telefon isteme konusunu. ne firsat oldu nede aklima geldi anlasma falan. dün aksam aklima geldi dün aksam dedim anlasmayi imzaladim falan diye. iyi hadi hayirli olsun dedi. bu kadar. sonra iste o banka isine kizdiginda diyoki sen niye anlasmayi imzaladiginda aramadin beni. dedim zaten aksam imzaladim ve gelince söylerim dedim baktim sen uyuyorsun, kalktiginda tartistik ne firsat oldu nede aklima geldi dedim. (ortada birsey yokken bile aciklama yapmak zorundayim). diyoki firsat olmadi, aklima gelmedi demiceksin, gerzekali aklima gelmedi diyeceksin dedi. ne kadar asalayici birsey bu ya. bende dedim hani kurtlar vadisi izliyorya hep (orda ilk bölümlerinde bi deli adam var oglunu dövüyo, salak diyo, hep eziyo oglunu) ayni o dizideki adam gibisin dedim. ha ben deliyim öyle mi dedi. he dedim sadece deliya sanki o adam dedim. (valla dedimya, benim hic öyle bi huyum yoktur icim acidi üzüldüm öyle birsey dedigim icin ama niye hep susayim). kalktim yemek yapmaya. msj attim yaptigim benzetme icin özür dilerim ama gercekten cok kiriyorsun, üzüyorsun, eziyorsun beni. simdi bunlari ne tepki verecegini bilmedigim icin senin yüzüne bile diyemiyorum dedim. ne kadar kötü birsey bu farkindamisin diye yazdim. oturma odasina gittigimde. dedi ne icin özür diliyorsun dedim yaptigim benzetme icin. diyoki tek hatan bu mu. dedim evet. niye aramadin dedi. dedim zaten gelecektim eve niye sürekli aynisini soruyorsun daha öncede söyledimya nedenini dedim. diyo ben sana nasil herseyi haber veriyorum falan filan diye. neymis dün beyefendi kursa gitmedi beni aradi arada haber ver diye, ama beyefendi bana onu bile haber veriyormuski hem bos yere yok yazilmasin hemde benim haberim olsun diye. yalan. mecbur arayacak cünki kendisi gelmiyorum diye haber veremezki almanca. aramada gitmeyincede issizlik parani kesiyorlar. neyse sonra dedi iyi sen kendince hakliysan tmm dedi sorun yok. bu arada zaten zirt pirt anasi cagri atip duruyo arayalim diye. birde kalk onunla konus. moralini bozuk heralde sesiniz kötü geliyo diyo. anlat diyo. kocaman insan ya hic mi düsünemiyo acaba kapatayim telefonuda bunlar rahat rahat konussun diye. anlat dedim anlattim. dediki annesi kizim bunda birsey yok niye o herseyi bukadar sorun ediyo anlamiyorum falan dedi. neyse ona verdim konustular kapattilar. biz devam tabi.
dedimki sen benim hic bir lafima sözüme inanmiyorsun her ne desem arastir sorustur, biryerde benim dedigimi yazili görünce anca öyle inaniyorsun dedim. diyo bu inanmamazlik degil bu benimde ilerde almanca ögrendigimde banada lazim olacagindan diyo bende herseyi tam ögrenmek istiyorum diyo.
mesela burda kira yardimi veriyorlar benim meslek yaptigimda basvurmustuk temmuzda. kadin dediki ta aralikta aradan 5ay gecmis iste senin maasin 650 euro hem ev hem gecinmeniz icin yetmez kesinlikle dedi. ben size hicbir yardim veremem önce sosyal yardima basvurmaniz gerekiyor dedi yada kenarda paraniz varsa simdiye kadar nasil ödediyseniz herseyi söylemelisiniz diyo. yoksa zaten imkansiz diyo bu parayla gecinmeniz dedi, imkansiz oldugu icinde ben buraya göstermedikleri para var diye yazarim dedi birde ceza yersiniz dedi. neyse bizim 2.000 paramiz vardi dedim hic almamaktansa göstereyimki biraz olsun alalim yardim 5ay kaybetmisim ben zaten 1ay sonrada meslegim bitecekti sosyal yardima basvursam ne gecmis 5ay icin para alabilecektik vede 1ay icin okadar kagit kürek isiyle ugrasacaktim. gösterdim parayi kadin bize aralikta 5ayin parasini verdi.
bu kezde kalkti dedi ablan niye senden cok para aliyo senen cojta yardim aliyo dedi.sen meslektesinde niye kadin sana az yardim parasi veriyo sen salaksin elimizdeki parayi niye gösterdin falan diyo. dedimki kadin bunu bunu dedi diyo iste seni iyi kandirmis kadin falan diye 2gün konusmadi ailesinede anlatti. babasi diyo para icin kizi üzme diye. diyo babasina siz kizmiyorsunuz bunada ondan bu böyle diyo. neyse dün dedimki iste o yardim konusundada inanmadin ben dogru olani yaptigima inaniyorum dedim senin dedigin gibi para göstermeseydik hic para alamicaktik öyle yapsaydim keskede birkerede gamzeninde bir bildigi vardir deseydin dedim. dedimya yinede kendi dedigi dogru oldugunu düsünüyor.
dedim sen beni saymiyorsun falan diye diyo neyini saymiyorum. dedim hic iste bi inanm,iyorsun suda gamzenin dedigi gibi olsun demiyorsun. bi yaptigimada iyi demiyorsun. sürekli hakaretler duyuyorum insan saysa öyle seyler demez dedim. ben sana nasil demiyorum saydigim icin dedim.
yaaaa demiyorsun (gecen bi tartisma falan yoktu o bana salak dediginde bende ona sensin demistim) salak dedin simdi deliye benzettin daha baklim neler gelecek diyo.
sonra amcamgil dedemgil konusu acildi. hem diyo ben onlarin yaptigini dediginin sinirini senden cikartmiyorum hemde idyorki benim dedem benim amcam sana sövemedi, el kaldirmaya kalkmadi diyo. benim babam bile bana el kaldirmadi diyo. bana kimse el kaldiramaz diyo. bende dedim benimde babam bana hic el kaldirmadi, azarlamadi dedim. bana babam vurmadiysa sokak ortasinda elin ogluda vuramaz dedim.
üffledi püfledi.
diyo ben enin yaptiklarini senin gibi senin yüzüne vursam inanki bogulursun dedi babangili özledin heralde dedi. dedim özledim tabi. sonra dedim sen ben annemi babami her gördügümde laf sokmami istiyorsun kac kez dedin sunu bunu söyle diye kac kezde demedim cünki diyemem dedim. ben yapamiyorum öyle senin gibi laf sokamiyorum demekki dedim. zaten haftada bir görüyurm dedim ondada laf mi sokayim durmadan dedim. diyo iyi sen özlediysenn ben napim diyo ben ailemi 6aydir görmüyorum diyo. ama telefonda konustuklarini hergün gercekten hergün bi kac kez ariyor veya msndekilerini saymiyo. benimkiler burda yakin olmasina ragmen benim ailem sanki türkiyede onun ailesi burda gibi ya. hersey onlara danisiliyo soruluyo söyleniyo. benimkilerede ylan söyleniyo. birsey paylasilmiyo vs. sonra bana diyoki sen göreceksin türkiyede 5 ay sonra seninle oturulup nasil konusuluyo göreceksin dedi. dedim niye 5 ay sonra türkiyedede burda simdi degil dedim. benim ailemde olacak dedi. dedim msnyi ac onlarda olur duyar görür dedim. yok yok sen bekle diyo.
sonra babsiyla konustu diyo gelinin ailesini özlemiste, ben yardim parasini basina kalkiyormusumda benim dedigim gibi yapsaymista ben görseymisim diyo gelinin diyo babsina. dedim haydaaa nezaman ben öyle dedim ya dedim. istedigin gibi cevirme kelimeleri dedim. diyo babasini kolluyo simdide diyo, onun babasindan ne hayir geldi bana savunmaya hakki yok falan diyo. babam onu karneval görsün diye saniyeye gelmeyin dedi. o babasina diyoki kayinbabam kardesleri yaninda gitmeyince öyle götürdü yaninda gelininde bi laf sokamiyo diyo. ben diyecekmisimki. baba sen kardeslerinle git ben geliyorum diyecekmisim. dedim adam isi düsünce hic mi aramicak bizden birsey istemicek. diyo ablan gitseya (ablamin ehliyeti yaok yani mümkün degil öyle birsey) diyo ben karnevali görmedim bana karnevali görsün demesin, birsey gösterecekse insanlik göstersin diyo. pislik ya.
yine cok uzun yazdim cünki icimde tutmak istemiyorum. patronumda yok bugün birazdan babami aricam gelsin buraya konusalim.
simdide beyefendi msj atti kursa gitmiyormus ister haber ver ister verme diye. Allahim biraz daha sabir ya.

Babanla konuş artık bir an önce Gamze. Her lafı ayrı bir olay bu adamın. Adam olsunda yardım parasına kalmasın öyle ya. Gerçekten benim sabrım yetmiyor artık okumaya bile. Sen nasıl dayanıyorsun? Uzatma artık bu işi.

yok ben yine okurken şiştim valla sinir şekerim yükseldi, gamzecim kusura bakma tatlım ama sen bu adamı bırakmazsan ne buraya yazıp bizi sinir et nede akıl danış tatlım bırak yawrum sen bu salağı bırakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk herif uçmuşşş sıyırmış ya kelime yok aşağılık biri bu ya

Back