Canım, diğer konularını biliyorum, bunu da son birkaç sayfası hariç hep okudum.
Zaten diğer bütün arkadaşlar söylenecek ne varsa söylemişler. Senin o adamla olmak için bir tek sebebin bile yok, aksine o sana muhtaç. Ama seni öyle bir pıstırmış ki en ufak bir şeyde hâlâ seni hırpalayabiliyor, sana psikolojk savaş açmış.
Anladığım kadarıyla sen silkindin kendine geldin, onunla yollarınızı ayırmak için adım atmak istiyorsun, babanla da konuşmuşsun. Çok güzel, baban da arkanda. Canım her şey senden yana, lütfen gerekenleri yap.
Ama sana anlatmak istediğim bir şey var. Biraz çirkin bir olay ama duymanı istedim. Lütfen çok dikkatli oku bunu:
Seninle benzer durumda olan bir tanıdığım vardı eşi ile Almanyada yaşamaya çalışan, yeni evli sayılırlardı ama adam Almanya'ya kapağı atınca manyaklaştı. Kız da oldukça pasifti, adam bunun sırtına bindi de bindi bindi de bindi. Ailesi de arkasında değildi onun ne yazık ki. Ama bir gün artık canına nasıl tak ettiyse bir tartışmaları sırasında eşine bağırmış: "Sen neyine güvenip bana böyle davranıyorsun, görürsün seni bir celsede boşayacağım, seni bu ülkeden attıracağım" falan gibisinden. Adam bakmış maymun gözünü açtı, kıza oracıkta tecavüz etmiş. Kızın gidecek başka yeri olmadığı için bu birkaç kez daha yaşanıyor. Kız tabi o olaydan sonra iyice yıkılıyor, kendine gelene kadar da bakıyor ki hamile.
Boşanmadı da, bildiğim kadarıyla hâlâ aynı evde yaşıyorlar. O yüzden kendine çok dikkat et. Ondan ayrılacağını fark ederse sana bir kötülük etmeye kalkmasın. Bunun gibi cibiliyetsizler rahatları bozulmasın diye her şeyi yapabilirler canım. Çünkü emin ol sen onun için hiçbir şey ifâde etmiyorsun, sadece onun Almanya'da oturma iznisin, o kadar.
Adımlarını çok dikkatli at.