• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu huyundan nasıl vazgeçer?

YA BİŞEY SORUCAM SENİN AİLENDEN BU KADAR ÇOK ŞEY BEKLİYOR KOCAN DA ONUN AİLESİ NAPTI ŞEKERİM? YATLAT KATLAT VİLLALARMI ALDILAR SANA? kusura bakma ama Allah peygamber sabrı vermiş sana bu huy değil canım karakteri ile alakalı insanın ben olsam çoktam boğmuştum onu uykusunda uyuz oldummm :umursamaz:

ayyyyyyyyyyy içim şişti be nasıl koca bu ya vallahi sende sabırlısın be bacım ben olsam dayanamam ya ona ne benim anamın babamın parasından ona ne benim ablamlara takılan takıdan ya bana daha fazlasını alır yada daha azını ona ne bee
ama canımın içi sende onu konuşturma ya bide şu var huylu huyundan vazgeçmez kusura bakma ama senin eşin açuuuuk paragöz bide parayla ilgili şeyle konuşmadığınızda aranız nasıl çok merak ettim bide sen vede eşin kaç yaşındasınız

ne kadar sakin yazmışsın sabrında takdire şayen ama bu kadar sessizlik hiç iyi değil eşine kendini ve aileni ezdirme.onun ve ailesinin hiçmi eksği yok sessiz kaldıkça daha çok üstüne gelir yazını okudukça sinirlendim bence bukadar tepkisiz kalma...

Canım senin kocan fabrikasyon hatalı bence. Kaç kurtul derim. Biraz hafif bir yorum oldu ama okuduklarıma çok sinirlerim bozuldu. Nasıl sabredebiliyorsun, senin hayatın bu kadar değersiz mi? Böyle bir insan için ömrünü harcama bence.

Back