• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu huyundan nasıl vazgeçer?

iyi yapmışsın canım kotasını doldurmuş o,türkiyeye dönsünde anası pışpışlasın oğlunu,elini anası tutar koluna anası girer,boşanıncada kum torbası yollarsın ona,yokluğunda kum torbalarını döver.

ay bu ne biçim erkek ya

bence kocanın evlilikten çok ticari bir amacı var.paragöz insanı bu huyundan vazgeçiremezsin.uğraşma da zaten.nasıl bir evlilik bu.ablana şu kadar takmışlar sana bu kadar taktılar.utanmadan bi de bunun hesabını mı tutmuş tüü yazık.sana ne be adam o zaman varmış takmış ablasına.insanın maddi durumu bir anı bir anını tutmuyor ki.zaten her çocuğa aynı miktarda takılacak diye bir kuralda yok.her anne baba tabiki ister çocuğu için en iyisini yapmaya ama yoksa yoktur.bunu idrak edemeyen bir insanla da ömür geçmez zaten canım.hakkında hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
ailem hic tanimiyordu. ailem benim köyden bildikleri, tanidiklari bisiyle evlenmemi istiyordu ama ben istemiyordum. vermeyiz dediler. tanimiyorsuz dediler sadece. evet keske daha iyi tanisaydim. böyle oldugunu bilseydim hic evlenmezdim. benim tek hatam aslinda onunla evlenmeden önce birlikte olmam. eger o hatayi yapmasaydim simdi zaten evlenmezdim. benim ailem vermedi beni oda dediki eger kacmazsan yani gelmezsen ailene anlatirim herseyi dedi. bende öyle yüzleri yere eglecegine, kacayim en azindan evlenmis olurum onunla kacti gamze derler affederler dedim. affettiler ama iste simdide böyleyiz.

ohaoldumsmileişte hatayı burda yapmışınnnnsempatiksalakcinni

kizlar ben iyim. evet annemgilde kaliyorum simdi. babam cok kizdi bagirdi cünki babam ne söylediyse hemen bi cvp verdi. bu kadar saygisizlik olmaz ki ya. sokakta tokat attigini söylememistim telefonda aksam birde onu ögrenince hele birde beyefendinin sebebini babam deli oldu valla. dedi kizim bu cekilmez yürü gidiyoruz dedi. kalktim esyalarimi topladim geldim annemgile. simdi burdayim iste.
babam dedi esyalarini toparliyana kadar burda kal sonra ister evinde ister burda kalirsin dedi. öyle yapicam simdi. bosanana kadar artik dayisigile mi gider burda direk türkiyeye mi bilmem. naparsada yapsin cokta umrumda sanki.
dudagimda ucuk cikti ya. deli bu adam. babamgil gelmedende yine basladi vidi vidi vidi valla sinirimden aglicam diye nefesim daraldi. cok iyi oldu valla böyle.
kurtuldum resmen ya. bu kadare cabuk olacagini tahmin etmemistim. zaten hersey bitmiste son noktayi koymak gerekmis. artik babam getirip götürüyo ise o gidene kadar. valla deli oldu. beyefendi seminare giderken iki kiz iki erkek bi arabada görünce millet sizi ne der diye düsünebiliyorda sokakta tokat atarken biri görür ne düsünür diye hic aklina gelmiyo. öküz nolacak. annesigile telefonda diyoki biryere gidiyoruz ne koluma giriyo ne elimi tutuyo diyo pislik ben senin ne elini kolunu tutcam. anneside bana kiziyo deli mi ne ya. niye el gibi yürüyorsunuz diye. allah allah cattik valla. ben gidince babamgilide aradi annesigil. benimle konusmak istiyorlarmis dedim ben istemiyorum birsey konusmak. ezecek bi gelin bul sen kendine dedim. yazik babasi agladi babamla konusurken ama yapacak birsey yok.
bi keresinde kayniylada tartismisti deli kadin amcasi duymus yigeninin benimle telefonda nasil konustugunu kizdigini falan demis oglum sen niye kizi bu kadar eziyorsun bagiriyorsun. anasida demiski birak abi birak simdiden böyle yapsinki almanyaya gittiginde lafini sözünü gecirsin ezilmesin.
pislik kadin ya nefret ediyorum valla. babasi haric hepsinden nefret ediyorum. gerci babasida sucsuz degilki oglunun bana yaptigi gibi yapistirsaydi karisinin agizina iktane sustursaydi madem gelinini cok seviyor.
amaaaaan evlilik bana göre degilmis

olumunekankayizsmilevereliniortakkaydirigubbakcemile3

oh iyi bari babasinin evine dönmüs gamzeli,
artik o pislik herifte dönsün türkiyeye, parali hayalleride suya düssün ohhhhhhhhh kötükedihüso

iyi akli basina gelsin onunda ama k.pederinin neden k.valdeni dövmesini istedin hic anlamadim kizginlikla yazdin sanirim ama sacmalamissin

sadece yazdiklarinin birazini okudum icimi skinti basti cunku...
esin igrenc bir adam .. amiyane olacak ama kari gibi taki hesabimi yapiyor? adam olan adam senin yapman gereken seyi bile nezaketen yapma ben yaparim der.
ne insanlar varya allah kolaylik versin.. ben olsam sogurdum esimden ne yalan soyliim..insanlar boyle gercek yuzlerini gosteriyorlar iste.. hadi dusundun be adam dile getirme bari

valla kizlar ne siz neden ben daha cok sinirlenmiyelim diye yazmadim. zaten internete fazla girmiyorum tamamen isime verdim kendimi. sizi merakta birakmayim dedim. babamgil daha sonra yine konustu. senin derdin ne falan diye sormak icin. kalkti benim basima neler kalkiyor neymis ben is yaparken annesini telefonda bekletmisim böyle saygisizlik olmazmis. sinirlenince ona dogru elimdeki yastigi atmisim. e sinir bu ya. yere attim ayaklarina geldi. cok saygisizmisim ben. eskiden ailesiyle nasil konusurmusum simdi nasil konusuyormusum. valla ben saygisizlik olacak tek bir kelime bile dememisimdir ailesine. eskisi kadar arayamiyorum zaten gerekte kalmiyorki ben is yaparken onlar zaten konusuyor. iste ok tekimiste ben onu ezdiriyormusum aileme, ailem beni düsünüyormus onu düsünmüyormus. babam hic tek tarafli düsünmedi bu güne kadar. o gün iste babama herseyi anlattigimda diyo sen nelere kinlenmissinde benim haberim yokmus. amcanlara dedene kinlenecegine bana kinlenmissin. diyoki ben sana tokat attiysam gönlünü almak icinde elimden geleni yapmisimdir dedim hicte bile öyle olsa icimde kalmazdi. sanki daha sonra hic hirpalamadiya. diyoki ozaman gamze senin derdin ne babanla beni mi birbirnie düsürmek istiyorsun falan. dedim hayir senin sorunun aslinda onlarla benden cikartma ne sorunun varsa konusun madem dedim. diyo ben sana demicemde kime dicem bak senin ailen burda sen ortayi bulman lazim. iyide ben ortayi nasil bulayim beni ailemle telefonda bile konusturtmuyohep kötülüyo ben ne ortasi bulayim ozaman. bikeresinde babam beni isten ailmisti otobüsle ayni saattede geldim eve yani. annemde poagaca yapmis göändermis. eve girdim dedim ben geldim :) iyi dedi. neyse anlamdim zaten neden kizdigini ama tahmin ettim. babamin beni eve getirmesine ve ona kimsenin haber vermedigine kizmis. yani ne var bunda o benim babam. diyoki ama birkerede biri bana sorabilirdi sende gelmek istiyormusun diye. eh gezmeye gitsek tamam alinabilir ama babam geciyormus ordan benide aldi evime götürdü ne var sanki bunda. neyse ya herseyimiz farkli. hic bir adim atmasini bilmiyor iste hic uyumlu biri degil. herkes ona göre hareket etmeli herkes ona danismali haber vermeli hep onun degii olmali. babam bile hesap vermeliymis ona kizimi isten alip eve getiriyorum diye. allahim diyecek birsey bulamiyorum. kuzeninin yanina gitmis. cok sinirleniyorum ya aklima gelince. cok düsünüyorumm diyo ama bence hicte düsünmüyor. bana diyo tek tarafli düsünüyorsun diye ama aslind abence o tek tarafli düsünüyor. neyse kafami dinliyorum valla. özlemisim valla sadece ise gitmeyi, sadece eve gelip dinlemeyi. baska zaman ne cok is yapiyormusum ben ya. ise geliyordum sadece is degil sagi ara solu ara birseyler hallet. arada beyefendiyi ara. öglen eve git gel, otobüse yetiscem diye kostur. valla gece yatarken sanki 1günde 2gün yasamis gibi geliyordu bana. oh be nefes aliyorum simdi

gamzeliyarim kuzum insallah barismayi düsünmüyosundur o salakla ?:bbo:

bukadar uyumsuz ve dengesiz birinin degismesini bekleme gülüm, ilerdede ayni kalir bu degismez, sana hayatini zehir etmesine izin verme, birak gitsin türkiyeye geri, kötükedihüso
ordada ne halt yiyosa yesin, sende mutlu huzurlu ailenle yasa kuzum :1hug:

konuyu az önce gördüm ve okurken içim sıkıştı resmen! bu nedir ya nasıl bir insanla evlenmişsin güzelim sen, ama neyse ki ayrılmışsın çok sevindim. Bir an önce dava aç boşa bari şu adamı da o da arkasına baka baka dönsün türkiyeye alsanaalsanasmile

valla kizlar ne siz neden ben daha cok sinirlenmiyelim diye yazmadim. zaten internete fazla girmiyorum tamamen isime verdim kendimi. sizi merakta birakmayim dedim. babamgil daha sonra yine konustu. senin derdin ne falan diye sormak icin. kalkti benim basima neler kalkiyor neymis ben is yaparken annesini telefonda bekletmisim böyle saygisizlik olmazmis. sinirlenince ona dogru elimdeki yastigi atmisim. e sinir bu ya. yere attim ayaklarina geldi. cok saygisizmisim ben. eskiden ailesiyle nasil konusurmusum simdi nasil konusuyormusum. valla ben saygisizlik olacak tek bir kelime bile dememisimdir ailesine. eskisi kadar arayamiyorum zaten gerekte kalmiyorki ben is yaparken onlar zaten konusuyor. iste ok tekimiste ben onu ezdiriyormusum aileme, ailem beni düsünüyormus onu düsünmüyormus. babam hic tek tarafli düsünmedi bu güne kadar. o gün iste babama herseyi anlattigimda diyo sen nelere kinlenmissinde benim haberim yokmus. amcanlara dedene kinlenecegine bana kinlenmissin. diyoki ben sana tokat attiysam gönlünü almak icinde elimden geleni yapmisimdir dedim hicte bile öyle olsa icimde kalmazdi. sanki daha sonra hic hirpalamadiya. diyoki ozaman gamze senin derdin ne babanla beni mi birbirnie düsürmek istiyorsun falan. dedim hayir senin sorunun aslinda onlarla benden cikartma ne sorunun varsa konusun madem dedim. diyo ben sana demicemde kime dicem bak senin ailen burda sen ortayi bulman lazim. iyide ben ortayi nasil bulayim beni ailemle telefonda bile konusturtmuyohep kötülüyo ben ne ortasi bulayim ozaman. bikeresinde babam beni isten ailmisti otobüsle ayni saattede geldim eve yani. annemde poagaca yapmis göändermis. eve girdim dedim ben geldim :) iyi dedi. neyse anlamdim zaten neden kizdigini ama tahmin ettim. babamin beni eve getirmesine ve ona kimsenin haber vermedigine kizmis. yani ne var bunda o benim babam. diyoki ama birkerede biri bana sorabilirdi sende gelmek istiyormusun diye. eh gezmeye gitsek tamam alinabilir ama babam geciyormus ordan benide aldi evime götürdü ne var sanki bunda. neyse ya herseyimiz farkli. hic bir adim atmasini bilmiyor iste hic uyumlu biri degil. herkes ona göre hareket etmeli herkes ona danismali haber vermeli hep onun degii olmali. babam bile hesap vermeliymis ona kizimi isten alip eve getiriyorum diye. allahim diyecek birsey bulamiyorum. kuzeninin yanina gitmis. cok sinirleniyorum ya aklima gelince. cok düsünüyorumm diyo ama bence hicte düsünmüyor. bana diyo tek tarafli düsünüyorsun diye ama aslind abence o tek tarafli düsünüyor. neyse kafami dinliyorum valla. özlemisim valla sadece ise gitmeyi, sadece eve gelip dinlemeyi. baska zaman ne cok is yapiyormusum ben ya. ise geliyordum sadece is degil sagi ara solu ara birseyler hallet. arada beyefendiyi ara. öglen eve git gel, otobüse yetiscem diye kostur. valla gece yatarken sanki 1günde 2gün yasamis gibi geliyordu bana. oh be nefes aliyorum simdi

ee sonuç???
ne yapmaya arar verdin. birleşmeyimi düşünüyorsun tekrar.

Back