valla kizlar ne siz neden ben daha cok sinirlenmiyelim diye yazmadim. zaten internete fazla girmiyorum tamamen isime verdim kendimi. sizi merakta birakmayim dedim. babamgil daha sonra yine konustu. senin derdin ne falan diye sormak icin. kalkti benim basima neler kalkiyor neymis ben is yaparken annesini telefonda bekletmisim böyle saygisizlik olmazmis. sinirlenince ona dogru elimdeki yastigi atmisim. e sinir bu ya. yere attim ayaklarina geldi. cok saygisizmisim ben. eskiden ailesiyle nasil konusurmusum simdi nasil konusuyormusum. valla ben saygisizlik olacak tek bir kelime bile dememisimdir ailesine. eskisi kadar arayamiyorum zaten gerekte kalmiyorki ben is yaparken onlar zaten konusuyor. iste ok tekimiste ben onu ezdiriyormusum aileme, ailem beni düsünüyormus onu düsünmüyormus. babam hic tek tarafli düsünmedi bu güne kadar. o gün iste babama herseyi anlattigimda diyo sen nelere kinlenmissinde benim haberim yokmus. amcanlara dedene kinlenecegine bana kinlenmissin. diyoki ben sana tokat attiysam gönlünü almak icinde elimden geleni yapmisimdir dedim hicte bile öyle olsa icimde kalmazdi. sanki daha sonra hic hirpalamadiya. diyoki ozaman gamze senin derdin ne babanla beni mi birbirnie düsürmek istiyorsun falan. dedim hayir senin sorunun aslinda onlarla benden cikartma ne sorunun varsa konusun madem dedim. diyo ben sana demicemde kime dicem bak senin ailen burda sen ortayi bulman lazim. iyide ben ortayi nasil bulayim beni ailemle telefonda bile konusturtmuyohep kötülüyo ben ne ortasi bulayim ozaman. bikeresinde babam beni isten ailmisti otobüsle ayni saattede geldim eve yani. annemde poagaca yapmis göändermis. eve girdim dedim ben geldim :) iyi dedi. neyse anlamdim zaten neden kizdigini ama tahmin ettim. babamin beni eve getirmesine ve ona kimsenin haber vermedigine kizmis. yani ne var bunda o benim babam. diyoki ama birkerede biri bana sorabilirdi sende gelmek istiyormusun diye. eh gezmeye gitsek tamam alinabilir ama babam geciyormus ordan benide aldi evime götürdü ne var sanki bunda. neyse ya herseyimiz farkli. hic bir adim atmasini bilmiyor iste hic uyumlu biri degil. herkes ona göre hareket etmeli herkes ona danismali haber vermeli hep onun degii olmali. babam bile hesap vermeliymis ona kizimi isten alip eve getiriyorum diye. allahim diyecek birsey bulamiyorum. kuzeninin yanina gitmis. cok sinirleniyorum ya aklima gelince. cok düsünüyorumm diyo ama bence hicte düsünmüyor. bana diyo tek tarafli düsünüyorsun diye ama aslind abence o tek tarafli düsünüyor. neyse kafami dinliyorum valla. özlemisim valla sadece ise gitmeyi, sadece eve gelip dinlemeyi. baska zaman ne cok is yapiyormusum ben ya. ise geliyordum sadece is degil sagi ara solu ara birseyler hallet. arada beyefendiyi ara. öglen eve git gel, otobüse yetiscem diye kostur. valla gece yatarken sanki 1günde 2gün yasamis gibi geliyordu bana. oh be nefes aliyorum simdi