- 20 Ağustos 2021
- 101
- 21
- 13
- 26
- Konu Sahibi mutsuzinsancik
-
Bölümüm çok okunan bir bölüm değil ama olsun söyleyeyim. İş sağlığı ve güvenliği Okudum. İş imkanı olan bir bölümdü. Ama ben inşaatlarda vslerde çalışmak yerine akademik kariyere atılmak istiyorum ama başarabilir miyimNasıl ya?
evet son dediğiniz lafı duymuştum bende. Banada dedi ki kaldırırım sandım ama bak ilk fırsatta karşıma çıktı yapamam dediBizim üniversitede bir erkek kiz arkadasi ile gelecekte evlenmeyecegini ima etmisti. Sebebini sordum "Benden önce biri ile beraber olmustu" dedi. Bende dedim "simdi onunla beraber olurken senin icin sorun degil de, evlilik söz konusu olunca niye oluyor?" Diye sordum. Oda orasi farkli dedi. Esi ve cocuklarinin annesi hakkinda birinin karsinia gecip "ben onunla yattim" diyebilmesini istemiyormus . Mantiga bak
Kafanı bir güzel boşalt, otur o vakit derslerinin başına.Bölümüm çok okunan bir bölüm değil ama olsun söyleyeyim. İş sağlığı ve güvenliği Okudum. İş imkanı olan bir bölümdü. Ama ben inşaatlarda vslerde çalışmak yerine akademik kariyere atılmak istiyorum ama başarabilir miyim bilmediğim için emin olamıyorum
Evet. Sınavım Aralık’ta. Biraz toparlayıp durumları kabullendiğim ilk an bol bol ders çalışacağım sağolunKafanı bir güzel boşalt, otur o vakit derslerinin başına.
Bölümüm çok okunan bir bölüm değil ama olsun söyleyeyim. İş sağlığı ve güvenliği Okudum. İş imkanı olan bir bölümdü. Ama ben inşaatlarda vslerde çalışmak yerine akademik kariyere atılmak istiyorum ama başarabilir miyim
evet son dediğiniz lafı duymuştum bende. Banada dedi ki kaldırırım sandım ama bak ilk fırsatta karşıma çıktı yapamam dedi
Evet ne yazık ki.O zaman erkekler de bi zahmet kimseyle yatmasin. Cünkü o kisiler de birinin esi olacak. Bu zihniyet de "erkege helal, kadina haram, üstüne kadin ikinci el oluyor". Bir ölüp gitmedi ya. Bahsettigim konusma nerdeyse 15 sene oldu. Ilerleme 0 demek ki.
Evet bende vazgeçtim artık. Son kez görüşmek istedi. Çok özledim seni bu zaman içinde son kez olduğunu bilerek görmek isterim seni dedi. Son vedamızı yapıp bitiricez.kendinizi biraz geri çekin. kafanız karışık. önce kendi hayatınızı bir kurun. kimse karşısındada ezilmeyin böyle...sizi istiyorsa annesiyle yüzgöz etmesin bi zahmet.
siz kendinize deger verinki başkalarıda versin
Ne gerek var? Buluşma, ayrıldığın adamla buluşup ne yapacaksın? Ağzına bir parmak balı çalıp gidecek, bekle cepte kal diye yol yapıp öyle gidecek, aklın bulanacak.Evet bende vazgeçtim artık. Son kez görüşmek istedi. Çok özledim seni bu zaman içinde son kez olduğunu bilerek görmek isterim seni dedi. Son vedamızı yapıp bitiricez.
Hayır aklım kalmayacak onda. Çünkü söylemek istediğim şeyler var. Hem annesi hem onunla ilgili bir güzel ağzının payını verip onu hayatıma almış olmamın çok büyük bir yanlış olduğunu söylicem. Benden uzak Allaha emanet diyip bitircemNe gerek var? Buluşma, ayrıldığın adamla buluşup ne yapacaksın? Ağzına bir parmak balı çalıp gidecek, bekle cepte kal diye yol yapıp öyle gidecek, aklın bulanacak.
Kv ne demekAramayin gorusmeyinde
Kv olacak kisiye ne yaptin ki sana karsi boyle acaba
Bunu telefonda da yapabilirsin, teknoloji gelişti kullan onu. Ayağına gidecek kadar önemli hissettirme. Başına birşey gelmesin, en önemlisi bu.Hayır aklım kalmayacak onda. Çünkü söylemek istediğim şeyler var. Hem annesi hem onunla ilgili bir güzel ağzının payını verip onu hayatıma almış olmamın çok büyük bir yanlış olduğunu söylicem. Benden uzak Allaha emanet diyip bitircem
KayinvalideKv ne demek
Hee oğluyla olan yakınlaşmalarımı öğrenmiş. Sonra başkasıyla da olmuştur kesin senle yapan başkasıylada yapar demiş. Terk ettiğim zaman çok yıkıldı çok kilo verdi. Üzdüğüme bende şahitim annesi daha da şahit malum.Kayinvalide
Yok bir daha başıma bir iş gelebilecek ortamda bulunmıcam asla tenha yerler ve geç saatler yok bundan sonra. Telefonda da konuşabilirim eğer ararsa. Belki o gün gitmem bile kafam çok karışıkBunu telefonda da yapabilirsin, teknoloji gelişti kullan onu. Ayağına gidecek kadar önemli hissettirme. Başına birşey gelmesin, en önemlisi bu.
Bu işler iknayla kendini sevdirmeyle olmuyor maalesef.zorlamayın bence.5 kuruşluk değeriniz olmazBen 2 yıl önce biryle beraber olduktan sonra ayrıldım. Ondan sonra başkasıyla bi ilişkim oldu. Ama pişman oldum ve ona geri dönmek istedim. Kendisi beni hala seviyor. Doğruları anlattım o da kabul etmedi. Sonra beni geri aradı ve seninle gelecek istiyorum dedi. Akşam annesine benim geri döndüğümü söylemiş ama annesi hakkımı helal etmem demiş. Sizce çabalarsak düzelmez miydi? Şimdi beni istemiyor telafisi yok mu bunun kendimi tekrar sevdiremez miyim güvenmez mi bana?
İstediğinizle de yakınlaşırsınız annesine mi hesap vereceksiniz kendinizi yargılatmaya dünden razısınızHee oğluyla olan yakınlaşmalarımı öğrenmiş. Sonra başkasıyla da olmuştur kesin senle yapan başkasıylada yapar demiş. Terk ettiğim zaman çok yıkıldı çok kilo verdi. Üzdüğüme bende şahitim annesi daha da şahit malum.
Bunu kk da sormiycaktinKv ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?