- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
- 158
- Konu Sahibi mutsuzinsancik
-
Ya bırakın allah aşkına şu zihniyete bakar mısın evde durup dururken sinirlerim ayağa kalktı.adam seviyorum maskesi altında an be an sizi aşağılıyor.o kim ki size inanıyor ve ya inanmıyor çetelesini mi tutacakmış, bekçisi mi? Bi de görmek için ayağına gideceksiniz yapmayın etmeyin .gerçekten başıma ağrılar giriyorÇünkü ondan ayrılacağımı beni bunalttığını biliyordu. Bilerek yaptı sadece yakınlaşmıştık bana diyor ben senin rızanı aldım diye ama hayır bana demişti ki bundan sonraki hayatını etkileecek ahını alcak bir şey yapmam demişti. Tam olarak yapmıcaktık nasıl gelişti anlamadım o anın duyguların götürdüğü sonuç buydu. Normal gündelik hayatta konuştuğumuz her zaman pişman olmaktan korkarkm evlenmeden olmaz diyordum o da hak veriyordu bana. Bana güvenmemesinin diğer sebebinde de kan gelmemesi Küçük olmasıyla ilgili diye düşündüm ilkim oydu o zamanlar inanıyordu bana ama şu an inanmıyor sanırım. annesinin dediklerinden sonrada malum. Yaptıktan sonra benden ayrılmazsan başkasına anlatmana gerek kalmaz falan demişti.
Eskiden beni çok severdi. Anneler gününde beni niye aramıyor ben onu çok seviyorum alındım falan diyordu hatta konuşuyorduk telefonda. Onunla yaptığımız şeyleri duyunca kadın benden nefret etti sanırım bilmiyorum
Evet bende artık öyle düşünüyorum beni istemeyeni ben hiç istemem. Pis zihniyetlerine uygun birini bulsunlarBu işler iknayla kendini sevdirmeyle olmuyor maalesef.zorlamayın bence.5 kuruşluk değeriniz olmaz
Kendi benliğimi kaybetmişim ben ya cidden bu ben değilim. Resmen gururumdan ödün vermişim ama ona söyleyeceğim şeyler var kalbini kırıcam. Umrumda da olmayacakİstediğinizle de yakınlaşırsınız annesine mi hesap vereceksiniz kendinizi yargılatmaya dünden razısınız
Ben yeniyim ya kısaltmalarınızı bilmiyorum pekBunu kk da sormiycaktin
Annesi neden istemiyor pekşBen 2 yıl önce biryle beraber olduktan sonra ayrıldım. Ondan sonra başkasıyla bi ilişkim oldu. Ama pişman oldum ve ona geri dönmek istedim. Kendisi beni hala seviyor. Doğruları anlattım o da kabul etmedi. Sonra beni geri aradı ve seninle gelecek istiyorum dedi. Akşam annesine benim geri döndüğümü söylemiş ama annesi hakkımı helal etmem demiş. Sizce çabalarsak düzelmez miydi? Şimdi beni istemiyor telafisi yok mu bunun kendimi tekrar sevdiremez miyim güvenmez mi bana?
Evet gitmek konusunda bende tereddüte düştüm ama bir yandan da ağzının payını verip tekrar orada bırakıp gitmeyi istiyorum. O kimmiş de beni ezmeye çalışıyor saçmalık ya mantıklı düşündükçe bende çıldırmaya başlıyorum. Sen daha kendin büyüyüp tek başına karar alamıyorsun Pısırık özgüvensiz ezik bi karaktersin benden uzak allaha yakın ol dicemYa bırakın allah aşkına şu zihniyete bakar mısın evde durup dururken sinirlerim ayağa kalktı.adam seviyorum maskesi altında an be an sizi aşağılıyor.o kim ki size inanıyor ve ya inanmıyor çetelesini mi tutacakmış, bekçisi mi? Bi de görmek için ayağına gideceksiniz yapmayın etmeyin .gerçekten başıma ağrılar giriyor
Oğluyla yakınlaştığımı öğrenmiş. Onla yaptıysam başkasıyla da yaparmışım. Hemde araya zaman girmiş aklı nerdeymiş olmaz demişAnnesi neden istemiyor pekş
Bence temiz sayfa en iyisi.Ben 2 yıl önce biryle beraber olduktan sonra ayrıldım. Ondan sonra başkasıyla bi ilişkim oldu. Ama pişman oldum ve ona geri dönmek istedim. Kendisi beni hala seviyor. Doğruları anlattım o da kabul etmedi. Sonra beni geri aradı ve seninle gelecek istiyorum dedi. Akşam annesine benim geri döndüğümü söylemiş ama annesi hakkımı helal etmem demiş. Sizce çabalarsak düzelmez miydi? Şimdi beni istemiyor telafisi yok mu bunun kendimi tekrar sevdiremez miyim güvenmez mi bana?
Evet benim hayatım benim kararlarım hesabını ona verecek değildim ve ben ona karşı yanlış bir şey yapmadım sadece terk ettim ama haddinden fazla kısıtlamaya çalıştı tahammül edemedim. Annesinin ne dediğini tam anlatmadı aslında en son ben sordum tek tek söylettirdim ondan sonra zaten bende uzaklaştım ondanEskiden de sevmiyormuş. Oğluna "sevgilin beni niye aramıyor? Üzüldüm alındım" diyen insan sizi sevmiyordur.
Ayrıca adamı aldatmamışsınız. Ayrıyken başkasıyla olmuşsunuz. Ama o bunu aldatma gibi değerlendirip affedemem demiş başta.
Şimdi de gelmiş annesinin söylediklerini yetiştiriyor size.
Bu ana-oğul başınızı yer sizin.
Evet bencede öyleBence temiz sayfa en iyisi.
Kim güvenmez mi? Annesi mi?Ben 2 yıl önce biryle beraber olduktan sonra ayrıldım. Ondan sonra başkasıyla bi ilişkim oldu. Ama pişman oldum ve ona geri dönmek istedim. Kendisi beni hala seviyor. Doğruları anlattım o da kabul etmedi. Sonra beni geri aradı ve seninle gelecek istiyorum dedi. Akşam annesine benim geri döndüğümü söylemiş ama annesi hakkımı helal etmem demiş. Sizce çabalarsak düzelmez miydi? Şimdi beni istemiyor telafisi yok mu bunun kendimi tekrar sevdiremez miyim güvenmez mi bana?
Siz her amaçla giderseniz gidin meali:yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Harcadığınız 5kuruşa yazık gitmek için.hiç bir açıklamayı bile haketmiyor.Evet gitmek konusunda bende tereddüte düştüm ama bir yandan da ağzının payını verip tekrar orada bırakıp gitmeyi istiyorum. O kimmiş de beni ezmeye çalışıyor saçmalık ya mantıklı düşündükçe bende çıldırmaya başlıyorum. Sen daha kendin büyüyüp tek başına karar alamıyorsun Pısırık özgüvensiz ezik bi karaktersin benden uzak allaha yakın ol dicem
Aslında annesi benim çokta umrumda değildi bana karışmasın laf etmesin saygı duysun yeter diye düşünüyordum kendisi bana güvensin diye çabalayacaktım ama gerek görmüyorum artıkKim güvenmez mi? Annesi mi?
Aslında bir bakıma beni görünce pişman olup içinin sızlayacağını biliyorum Bu acıyı yaşamasını istiyorum. Beklediği şeyle karşılaştığı şey farklı olunca yıkılacak ve ben bunu istiyorumSiz her amaçla giderseniz gidin meali:yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Harcadığınız 5kuruşa yazık gitmek için.hiç bir açıklamayı bile haketmiyor.
İçi tabiki de sızlamayacak çünkü sevmiyor.sevgi böyle bişey değil. Bizi boşverin de kendinize karşı dürüst olun görmek istiyosunuz.hala içinizde umut var çünkü.ikna edilmek istiyosunuz onun tarafından daha doğrusu kandırılmakAslında bir bakıma beni görünce pişman olup içinin sızlayacağını biliyorum Bu acıyı yaşamasını istiyorum. Beklediği şeyle karşılaştığı şey farklı olunca yıkılacak ve ben bunu istiyorum
Evet biliyor musun banada öyle geldi annesini bahane diye attı ortaya. Çünkü okul zamanı yakın arkadaşı da kız arkadaşını annem hakkımı helal etmem dedi diyerek terk etmişti aklıma o geldi.Cidden hala bu klasik yalanları yiyen kaldı mı ya?
Anası falan bişi dememiştir , biyerlerinden uyduruyor evlilik diye tutturma diye...
Onu bırak,beni niye aramıyor alındım diyen kv adayından uzak dur derhal terket yani
Ah bir anlasam. Kendi annesiyle babası da kaçarak evlenmiş yinede gelip bizim önümüze engel koyuyor ya da kendisi bana yalan söylüyor ondan uzak durmam için bahane atıyor emin olamadımAnnesine ne ki? Cidden annesine ne? Oglu seviyorum gel dedikten sonra bu kadina ne , neyi unutmaicakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?