- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
- 158
- Konu Sahibi mutsuzinsancik
Ya bırakın allah aşkına şu zihniyete bakar mısın evde durup dururken sinirlerim ayağa kalktı.adam seviyorum maskesi altında an be an sizi aşağılıyor.o kim ki size inanıyor ve ya inanmıyor çetelesini mi tutacakmış, bekçisi mi? Bi de görmek için ayağına gideceksiniz yapmayın etmeyin .gerçekten başıma ağrılar giriyorÇünkü ondan ayrılacağımı beni bunalttığını biliyordu. Bilerek yaptı sadece yakınlaşmıştık bana diyor ben senin rızanı aldım diye ama hayır bana demişti ki bundan sonraki hayatını etkileecek ahını alcak bir şey yapmam demişti. Tam olarak yapmıcaktık nasıl gelişti anlamadım o anın duyguların götürdüğü sonuç buydu. Normal gündelik hayatta konuştuğumuz her zaman pişman olmaktan korkarkm evlenmeden olmaz diyordum o da hak veriyordu bana. Bana güvenmemesinin diğer sebebinde de kan gelmemesi Küçük olmasıyla ilgili diye düşündüm ilkim oydu o zamanlar inanıyordu bana ama şu an inanmıyor sanırım. annesinin dediklerinden sonrada malum. Yaptıktan sonra benden ayrılmazsan başkasına anlatmana gerek kalmaz falan demişti.