• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek mi olmalı illa? Biraz erkek detoksu yap, kendine yatırım yap. Birine dayanmadan da yaşanır, asıl öyle yaşanır. Yine ilişkilerin olsun, ama erkeği hayat garantisi olarak görürsen, kendin ayakta durmaktan daha çok yorulursun bu hayatta.
Erkek olmasına gerek yok. Hayatımda bana destek olabilcek bir arkadaşım dostum olsa böyle olmazdı ben üniversiteye başka şehire gittim. Gittiğim gün arkadaşlarımı da kaybetmiş oldum. Eski samimiyet kalmadı kimsem kalmadı hayatıma girenleri hem hayat arkadaşım yoldaşım sevgilim her şeyim konumuna koydum. Ama yanlış yaptım. Sanırım o yüzden hayatımda biri olmalıymış gibi davranıyorum

Bu paşa anneleri hakediyor, talepkar, üretmeyen, hep isteyen, oğluna bekaret sunuyor diye kendilerini soyup soğana çevirecek gelinleri.
Hayır en çokta sinirlendiğim üzüldüğüm şey annesi hakkımı helal etmiyorum diyor ya kendisi de kaçarak evlenmiş babası vermemiş. Ama şimdi kendi oğlunun önüne aynı engeli koyuyor. Resmen çifte standart uyguluyor çok saçma cidden

Ben 2 yıl önce biryle beraber olduktan sonra ayrıldım. Ondan sonra başkasıyla bi ilişkim oldu. Ama pişman oldum ve ona geri dönmek istedim. Kendisi beni hala seviyor. Doğruları anlattım o da kabul etmedi. Sonra beni geri aradı ve seninle gelecek istiyorum dedi. Akşam annesine benim geri döndüğümü söylemiş ama annesi hakkımı helal etmem demiş. Sizce çabalarsak düzelmez miydi? Şimdi beni istemiyor telafisi yok mu bunun kendimi tekrar sevdiremez miyim güvenmez mi bana?
Annesi istemiyorsa olmaz o iş. Olsa da bozacaktır.

Erkek olmasına gerek yok. Hayatımda bana destek olabilcek bir arkadaşım dostum olsa böyle olmazdı ben üniversiteye başka şehire gittim. Gittiğim gün arkadaşlarımı da kaybetmiş oldum. Eski samimiyet kalmadı kimsem kalmadı hayatıma girenleri hem hayat arkadaşım yoldaşım sevgilim her şeyim konumuna koydum. Ama yanlış yaptım. Sanırım o yüzden hayatımda biri olmalıymış gibi davranıyorum
Otur derslerine bak, kocadan fayda yok, çoğu az arkasız, güçsüz görse ezmeye kalkıyor, en iyisi bile ara ara şaşırıyor, oku meslek edin, dil öğren, kendine yatırım yap.

Otur derslerine bak, kocadan fayda yok, çoğu az arkasız, güçsüz görse ezmeye kalkıyor, en iyisi bile ara ara şaşırıyor, oku meslek edin, dil öğren, kendine yatırım yap.
Evet önlisans mezunuyum önümde iki yol var. Başka şehirde lisansa tamamlayıp yüksek lisans için çabalamak. Ya da kendi işimde almam gereken belge için sınava girip iş hayatına atılmak. Şu anda 22 yaşındayım. Sizce okul işinde yaşım ilerde mi hayata atılmam daha mı doğru olur?

Evet önlisans mezunuyum önümde iki yol var. Başka şehirde lisansa tamamlayıp yüksek lisans için çabalamak. Ya da kendi işimde almam gereken belge için sınava girip iş hayatına atılmak. Şu anda 22 yaşındayım. Sizce okul işinde yaşım ilerde mi hayata atılmam daha mı doğru olur?
Kendi şehrimde gidemiyorum çünkü büyük şehirlerden birindeyim ve kazanmam zor puanım yeterli değil

Bu paşa anneleri hakediyor, talepkar, üretmeyen, hep isteyen, oğluna bekaret sunuyor diye kendilerini soyup soğana çevirecek gelinleri.
Talep ettikleri tek şey zar yani. Onu da alıyorlar. Geri kalan her şey müstahak bu durumda.
Hayır en çokta sinirlendiğim üzüldüğüm şey annesi hakkımı helal etmiyorum diyor ya kendisi de kaçarak evlenmiş babası vermemiş. Ama şimdi kendi oğlunun önüne aynı engeli koyuyor. Resmen çifte standart uyguluyor çok saçma cidden
Ulan ne hakkı hukuku? Ne yapmış da hak iddia ediyormuş hanımefendi? Varsa bir tanışıklıktan gelen hak, elin evladına namussuz damgası yapıştırırken o hak de gitmiştir. Esas hakka giren o. Bir hemcinsine, bir annenin evladına, Allah'ın bir kuluna çirkin şeyler yakıştırmak hak mı?

Talep ettikleri tek şey zar yani. Onu da alıyorlar. Geri kalan her şey müstahak bu durumda.

Ulan ne hakkı hukuku? Ne yapmış da hak iddia ediyormuş hanımefendi? Varsa bir tanışıklıktan gelen hak, elin evladına namussuz damgası yapıştırırken o hak de gitmiştir. Esas hakka giren o. Bir hemcinsine, bir annenin evladına, Allah'ın bir kuluna çirkin şeyler yakıştırmak hak mı?
Bana değil kendi oğluna hakkını helal etmiyormuş. Belkide o da yalandır. Uzak durmam için bir bahanedir.

Daha çok gençsin. Okuyabildiğin kadar oku. Nedir mesleğin, ne için belge alacaksın?

Bende varda onda yok. Hala seviyor biliyorum ama kabullenemiyor. Zaten çok kıskanç sahiplenen birisiydi. Artık istemediğine eminim zorla güzellik olmuyor. Bir umut olsa çabalardım ama zerresini bırakmadı. Gerçi sordum ona hiç mi umut yok yüzde kaç ihtimal var dedim 10 dedi bugün senle başlarım bir ay sonra yapamam ayrılırım baştan bitmesi daha iyi seni yarı yolda bıraksmam. Ne sana ne kendime bunu yapamam dedi. Sadece son kez olduğunu vurgulayarak gelmemi istediğini söyledi. O kadar daha aramamı istemiyor
Amaaaan saçma sapan arabesk şeyler. Boşver ,yol vee gitsin madem. Ayrıca sen onda kimsenin olmadığını nereden bileceksin ki? Sosyal medyaya atmaması ya da sana 'kimse olmadi' demesine mi güveniyorsun? Sen sen ol öyle erkeklerin her deidgine inanma bence^^
Ayrıca senin cinsel hayatın ailesinin dilindeymis,sonradan okudum sayfaları... Böyle ishal ağızlı adam koca diye alınmaz.
İyi olmuş bitmesi

Onla bir şeyler yaşadıysam başkasıylada yaşamışımdır. Eskiden yeni olmazmış. O da yaşasan da yaşamasanda olmazdı falan dedi son konuşmada. Öyle böyle bitti gitti işte
Zihniyete bak şeref yoksununda. Madem evlilik dışı ilişki kötü,neden senle evlilik dışı ilişki yaşamış? Zihniyet fakiri

Zihniyete bak şeref yoksununda. Madem evlilik dışı ilişki kötü,neden senle evlilik dışı ilişki yaşamış? Zihniyet fakiri

Bizim üniversitede bir erkek kiz arkadasi ile gelecekte evlenmeyecegini ima etmisti. Sebebini sordum "Benden önce biri ile beraber olmustu" dedi. Bende dedim "simdi onunla beraber olurken senin icin sorun degil de, evlilik söz konusu olunca niye oluyor?" Diye sordum. Oda orasi farkli dedi. Esi ve cocuklarinin annesi hakkinda birinin karsinia gecip "ben onunla yattim" diyebilmesini istemiyormus . Mantiga bak 🙄

Çünkü ondan ayrılacağımı beni bunalttığını biliyordu. Bilerek yaptı sadece yakınlaşmıştık bana diyor ben senin rızanı aldım diye ama hayır bana demişti ki bundan sonraki hayatını etkileecek ahını alcak bir şey yapmam demişti. Tam olarak yapmıcaktık nasıl gelişti anlamadım o anın duyguların götürdüğü sonuç buydu. Normal gündelik hayatta konuştuğumuz her zaman pişman olmaktan korkarkm evlenmeden olmaz diyordum o da hak veriyordu bana. Bana güvenmemesinin diğer sebebinde de kan gelmemesi Küçük olmasıyla ilgili diye düşündüm ilkim oydu o zamanlar inanıyordu bana ama şu an inanmıyor sanırım. annesinin dediklerinden sonrada malum. Yaptıktan sonra benden ayrılmazsan başkasına anlatmana gerek kalmaz falan demişti.

Back