- 20 Ağustos 2021
- 101
- 21
- 13
- 26
- Konu Sahibi mutsuzinsancik
-
Nasıl açmam gerektiğini bilemedim. İlk sorum soru sormak için açtım kategori değiştiriliyor mu?Konu yanlış yerde bence
Eskiden beni çok severdi. Anneler gününde beni niye aramıyor ben onu çok seviyorum alındım falan diyordu hatta konuşuyorduk telefonda. Onunla yaptığımız şeyleri duyunca kadın benden nefret etti sanırım bilmiyorumAnneler gelinlere karşı biraz kinci olabilir şimdi affetse ilerde pat diye önüne çıkar bence uğraşma
Vurur mu bilmiyorum bana sadece sana güvenmek istiyorum demişti. O güveni sağlamak için elimden geleni yapmaya hazırım ama o pek niyetli değil sanırımGerçekten sevse ailesinin karşısında durur şimdi bunun annesi carsafta görmek isterşöyle bişi hissettim olurda evlenirseniz adam ilişkinizi yuzunuze vuracak gibi duruyor ilk fırsatta
Niyetli değilse yol ver gitsin şimdidenVurur mu bilmiyorum bana sadece sana güvenmek istiyorum demişti. O güveni sağlamak için elimden geleni yapmaya hazırım ama o pek niyetli değil sanırım
Son buluşmamızda anlıcam sanırım. Elimden geleni yapıcam. Dün akşam bir daha aramıyım Mı dedim. İçinden geleni yap dedi sonra bir sorunun oroblemin olursa ara dedi. Sizce arayıp kendimi hatırlatmalı mıyım ?Niyetli değilse yol ver gitsin şimdiden
Aramayın benceSon buluşmamızda anlıcam sanırım. Elimden geleni yapıcam. Dün akşam bir daha aramıyım Mı dedim. İçinden geleni yap dedi sonra bir sorunun oroblemin olursa ara dedi. Sizce arayıp kendimi hatırlatmalı mıyım ?
Sen ona güvenmek istemiyor musun? Sanıyor musun ki iki yılda eli kadın eline değmedi? Saf mısın kızım?Vurur mu bilmiyorum bana sadece sana güvenmek istiyorum demişti. O güveni sağlamak için elimden geleni yapmaya hazırım ama o pek niyetli değil sanırım
Aradım konuşuyoruz normal olarakAramayın bence
Sen ona güvenmek istemiyor musun? Sanıyor musun ki iki yılda eli kadın eline değmedi? Saf mısın kızımbilm
Güveniyorum ona sanırım.Sen ona güvenmek istemiyor musun? Sanıyor musun ki iki yılda eli kadın eline değmedi? Saf mısın kızım?
o da olmamak için çabalıyor zaten ama ben çok pişmanım düzeltmek istiyorum eski mutluluğumuzu istiyorumAyrilip geri donenler daha iyisini bulamadigindan ya da boş kaldigindan donuyormuş gibi geliyor bana. Hiç geri dönenle tekrar ilişkim olmadi benim acikcasi, kendim de geri donmedim.
Bir de 2 sene geçmiş yani arada hani 1-2 aylik bir ayrilik olsa ok diyecegim ama 2 sene sonra dönen aşkindan donmuyordur diye dusunurum. Cocugun anasi aşiri hakli, cocugun yerinde olsam sizinle birlikte olmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?