- 20 Ağustos 2021
- 101
- 21
- 13
- 26
- Konu Sahibi mutsuzinsancik
-
Bilmiyorum barışabileceğimi sanmıyorum artık kendimi gurursuz hissettirdi bana belki son kez görmek isteyebilirim ama daha çok onu üzmek istiyorumİçi tabiki de sızlamayacak çünkü sevmiyor.sevgi böyle bişey değil. Bizi boşverin de kendinize karşı dürüst olun görmek istiyosunuz.hala içinizde umut var çünkü.ikna edilmek istiyosunuz onun tarafından daha doğrusu kandırılmak
Evet bu da güzel bir seçim. Bana geleceksen eğer bir gün öncesinden arayıp söyle demişti bende eğer hala gelmemi istersen sen beni bir gün öncesinden ara dedim. Tamam dedi kapattık ama aradığı zaman da söylemem gerekenleri söylersem çarpıcı olabilir onun için beni son kez bile olsa görmeyi hak ettiğini düşünmüyorum diyebilirimErkekler bizim gibi değil, uzun uzun açıklamaları falan sevmezler. Yani ayrılık konuşması falan anlamaz onlar.
Sen cool ol, hayatına devam et. Şaşıracaktır, o zaman seninle mutluydum ama artık seninle o o yola girmek istemiyorum de uzatmadan bitir.
Evet olmadı diyor başta inandım ama sonradan inanmadım ya. Evet bencede bitmesi iyi oldu son defa onu üzmek istiyorum sadeceAmaaaan saçma sapan arabesk şeyler. Boşver ,yol vee gitsin madem. Ayrıca sen onda kimsenin olmadığını nereden bileceksin ki? Sosyal medyaya atmaması ya da sana 'kimse olmadi' demesine mi güveniyorsun? Sen sen ol öyle erkeklerin her deidgine inanma bence^^
Ayrıca senin cinsel hayatın ailesinin dilindeymis,sonradan okudum sayfaları... Böyle ishal ağızlı adam koca diye alınmaz.
İyi olmuş bitmesi
Sevgilinizle yaptığınız seyleri kadına anlatan oglu herhalde.. Bosver önüne bakEskiden beni çok severdi. Anneler gününde beni niye aramıyor ben onu çok seviyorum alındım falan diyordu hatta konuşuyorduk telefonda. Onunla yaptığımız şeyleri duyunca kadın benden nefret etti sanırım bilmiyorum
Çocuk kızı sevse ne yazar ki?Çocuk kızı sevmiş demek ki mutlu olsunlar aman
Oğlu adam olsaydı anlatmazdı özel ilişkisini annesine. Sonuçta sana başka yaklaşacağını tahmin ediyordu annesini bilmez mi insan. Annesine anlattıysa başka yakınına anlatmıştır belki. Dikkatli ol canım. Ben senin yerinde olsam kendine yeni yol çizerim. Çok güven hissetmedim bu çocuktan anlattıklarına göreOğluyla yakınlaştığımı öğrenmiş. Onla yaptıysam başkasıyla da yaparmışım. Hemde araya zaman girmiş aklı nerdeymiş olmaz demiş
Oğlu değil o zamanlar küçüktük benim reglim gecikti bu da endişelendi bi tanıdığına danıştı benim haberim yoktu. Sonra o tanıdıkta annesine anlatmışSevgilinizle yaptığınız seyleri kadına anlatan oglu herhalde.. Bosver önüne bak
Kendisi annesine anlatmamış biz daha küçükken benim reglim gecikmişti bu da endişelendi tanıdığı birine danıştı o da biz ayrılınca annesine anlatmış. Evet bende ondan tamamen kurtulmam gerektiğinin farkındayımOğlu adam olsaydı anlatmazdı özel ilişkisini annesine. Sonuçta sana başka yaklaşacağını tahmin ediyordu annesini bilmez mi insan. Annesine anlattıysa başka yakınına anlatmıştır belki. Dikkatli ol canım. Ben senin yerinde olsam kendine yeni yol çizerim. Çok güven hissetmedim bu çocuktan anlattıklarına göre
Sen anlattıkça bende benzettim bu da ağır takılan delikanlı tiplemesi olan birisi. Ama o çocuğun yaptığı dediği cümle yok artık dedim cidden kız bunu bilerek devam ediyorsa kendine yazık ediyordur. Evlenince kızı satmaya da kalkar gevşeğe bak.Çocuk kızı sevse ne yazar ki?
Annesi istemedikten sonra
Hikayeniz tıpatıp benziyor aslında.
Sadece sana şunu diyeceğim emin olma
O yapmaz deme
O çocuğu görsen ağır takılırdı, ki kendisi bir kasabanın tanınan insanlarından
Ama kızın lafını etmediği kimse yoktu
Onlarda bir hata yapıp beraber olmuşlar, düşün "o anca zenginlere verir, zenginseniz gidin o kıza" diyecek kadar hadsizdi.
Şimdi o kızla beraber, taktik yapıyor kendisi fotoğraf koymuyor kız koyuyor falan. Erkekleri tanıdığım için söylüyorum, asla güvenme.
Hele sana güvenmeyene hiç. Onsan başkasıyla beraber olsan ne olmasan ne? Önemli mi? Hayır. Seni seven her şekilde sever, güvenmek ister. Bu bahanelerle seni etkilemesine, baskı altına almasına izin verme.
Evet bende öyle düşünmeye başladım. Gidersem bir yerleri kalkacak gibi hissediyorum gerek yok sanırım. Kendini önemli hissetmesin. Madem çok özlemişti düzgün konuşsaymış beni görmeyi hak etmiyorBu son kez buluşma işi hiç içime sinmedi benim, seni aradığında da söyleyeceklerini söyleyip kapatabilirsin. Buluşmayı beklerken bu lafları duyması yeterince çarpıcı olur bence. Bir de canını yakmak istiyorsun anladığım kadarıyla, onu umursamadan hayatına devam edersen canı yanar. Bir insanın canını umursanmamak kadar başka bir şeyin yakacağına inanmıyorum.
Tekrar söylemek isterim, senin yerinde olsam son buluşmaya falan gitmem.
Bu tiplerin çoğu aynıdır.Sen anlattıkça bende benzettim bu da ağır takılan delikanlı tiplemesi olan birisi. Ama o çocuğun yaptığı dediği cümle yok artık dedim cidden kız bunu bilerek devam ediyorsa kendine yazık ediyordur. Evlenince kızı satmaya da kalkar gevşeğe bak.
o artık banada güven vermiyor tamamen bitirip vazgeçmenin zamanı geldi de geçiyor
Bende kendimden daha fazla ödün verip kendimi gurursuz konumuna düşüremem bana uzak olsun aman ya. Buradan yazdıklarınızı okudukça kendime geldim resmen ezikleşmişim onun karşısında. Utanıyorum kendimden.Bu tiplerin çoğu aynıdır.
Etrafa caka satar, namuslu görünür ama en büyük namussuzluğu onlar yapar.
Üzülüyormuş peh, 2 yıl boyunca eline kadın eli değmediğine inanmam ben.
Seni sevdiğine de inanmam.
Belki kullanmak istiyor seni, bunu bilemezsin.
Bir de sen terkettiğinde annesine sinirle söylemiş bile olabilir.
İnanma birşeyine. Ana oğul kişiliğinden ödün vermeni isteyecekler, seni değiştirmeye çalışacaklar. Hiç sekmez.
Birlikte olarak suç işlemedin, ben ezikledim kafasından da çık, bir duruşun olsun. O duruşu gördükçe sana böyle konuşamaz zaten. Ve seni yargılamayacak, mutlu edecek, sana huzur verecek biriyle ol. Umarım çok mutlu olursun.Bende kendimden daha fazla ödün verip kendimi gurursuz konumuna düşüremem bana uzak olsun aman ya. Buradan yazdıklarınızı okudukça kendime geldim resmen ezikleşmişim onun karşısında. Utanıyorum kendimden.
Annesinin istememe sebebi sizin daha önce başkasıyla yattığınızı biliyor olması mı?Ben 2 yıl önce biryle beraber olduktan sonra ayrıldım. Ondan sonra başkasıyla bi ilişkim oldu. Ama pişman oldum ve ona geri dönmek istedim. Kendisi beni hala seviyor. Doğruları anlattım o da kabul etmedi. Sonra beni geri aradı ve seninle gelecek istiyorum dedi. Akşam annesine benim geri döndüğümü söylemiş ama annesi hakkımı helal etmem demiş. Sizce çabalarsak düzelmez miydi? Şimdi beni istemiyor telafisi yok mu bunun kendimi tekrar sevdiremez miyim güvenmez mi bana?
Bana ayrılırken başkasıyla olursan gelme demişti. Anlatmamın sebebi onu kandırmak istemiyor olmamdı.Ne gerek varki ondan sonra beraber oldugunuz insani anlatiyorsunuzki.Evli degilsiniz ondan ayrilmissiniz hesap vermenizin manası ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?