bu evlilik kurtulur mu?

Bir antep türküsü: seven ölür yar için can verir Canan için diyor. Edebiyata meraklıyim biraz Divan şairlerinden nefi Erzurumlu, Nabi urfalidir. Daha niceleri... Erzurumlu emrah aslında van lidir. Ablamin eşi güney Doğulu. Vallahi ondan iyi bir insan tanımadım. Ama aralarında kültür sorunu olmuştu gerçekten. Ben o dönemde biraz ondan da çekinmistim. Burada yazdıklarım birilerine şahsen ifade ettiğim şeyler değil ben zaten yeterince kırıldım. Hem dil'den çıkan dil'den yaralar. (Dil: gönül, Farsça) kırmak istemem kimseyi. Yanlış anlamayın lütfen.

Yok guzel kardesim sendeki bu guzel dil varken ben zaten kirilmam merk etme haklisin elbet ben de yasadim.yeri geldi dogu kokenli olmama ragmen dogulu esimle sorun o kultur degil de orf adet vs farkindan oluo biraz da doldurusa gwliolar ama demem o ki yurekten delikanli sevmeyi iyi ogretiorz erkeklerimize iyi cikmayanlari haric, sen uzulme rabbim seni sinamis alninin akiyla cikmaya bak isin icinden dik dur

Guzel yureginden optum senin canim ince ruhlusun belli buna layik biri hayatta merak etme ve o sana gelecek bu imtihani hele bir gec

Guzel yureginden optum senin canim ince ruhlusun belli buna layik biri hayatta merak etme ve o sana gelecek bu imtihani hele bir gec
Teşekkür ederim. Her sınavı kpss ve öss dahil derece ile geçmiş olmama rağmen bu sınavı da geçerim muhtemelen de ne kazanirim bilmiyorum. Dularimiz karşılıklı olsun. ...

Teşekkür ederim. Her sınavı kpss ve öss dahil derece ile geçmiş olmama rağmen bu sınavı da geçerim muhtemelen de ne kazanirim bilmiyorum. Dularimiz karşılıklı olsun. ...

Dur bakalim bi bakmissin danklamis cikmadik candan umit kesilmez ne esiklerden dondum ben de kocamla 5 yil icinde ayni seninki gibiydi cok kere kendi gururumi yok sayip bosanmadim yiprandim da ama gidiyor hala iste bi gun dank edecek emin ol ona da

Zaman zaman zaman...ihtiyacin olan tek sey zaman..boyle evlilik boyle es olmaz..zamana birak..gunler gececek ve sen onu sadece animsayacaksin...

Adam bana bosanma davası açmış. Avukatı ile konuştum. Sonra ben de bir avukat buldum bir tanıdığın tanıdığıymis. Bir sürü şey söyledi ne çok hakkım varmış. Avukatim dedi ki cekismeli bosanma davası senaryo işidir öyle bir senaryo hazırlanır ki ve öyle bir oynanır ki degme filmlere taş çıkarır dedi. Nasıl bir senaryo yazacaklar acaba çirkinlik yaparlar mi iftira atarlar mi?

Bundan sonra yazılı ve sözlü iletişimlerinize aşırı dikkat edin kesinlikle koz vermeyin, ben olsam yüzyüze ve benim belirlediğim yer dışında hiç bir şekilde iletişim kurmazdım örneğin.

Kurtulurmu bu evlilik?
Hayir!
Kocan pisman olsa bile, o kadin var oldukca basinizda kurtulamaz.

Hemen kurtul bu adamdan.
Savcilik ve polis olayini iyi dusunmussunz.
Hic bi iftira atamaz gibi size.
Ama yinede temkinli olun.
Baska ne gibi kozlari olabilirmi?

Kaç kızım kaç bu adamdan bu anadan onları süründüre süründüre kaç. Mihir Hakkı'na Yönelik davalar var çevremde mihir Davası açıp kazanmışlar var altınların kurtulur hiç değilse normalde paraya değer vermem ama anlattıklarım kanımı dondurdu onlar çaldıysa senin altınlarını sen davayla al. Bir daha Sakın o eve gitme durulma günü dışında o kinci herifle yüzyüze gelme

Bunların amacı üzüm yemek değil bagciyi dövmek sanırım. Boşanacaksan da gel adam gibi bosanalim değil mi. Gitmiş dava açmış. ...

Koca müsveddesi sürekli annesinin ağzının içine bakıyor, sürekli bir büyüklenme halleri filan...
Sizi Eş yerine bile koymuyor, siz ise kurtulmaz mı bu evlilik diyorsunuz.
Yaşadıklarınıza doyamadınız galiba?

pek çok kadının sorunu bu kaynana sorunu benim ablamda çok çekmişti onda o anne varken sizi çok sevse de annesi kanına girer bir sekilde hep aranız bzuk olur hiç bir şeyinizi yaşayamassınız tam olarak yazını tam olarak okudum sen kadınsın eve para getirmek zorunda değilsin ki eşiniz annesi oldugu sürece değişmez kaynananızla hayatınızı brbat etmeyin eşim içn deger diyorsanız ömrünüz verin ilerde bir 20 yıl sonra kafaya vurrur sizi el üstünde tutar ama çok yıpranırsınız istemıyorsanız olumlu adım atmayın eger seviyorsanız olumsuz şeyleri ondan bekleyin siz yapmayın bakalım seviyor mu sizi

Bunların amacı üzüm yemek değil bagciyi dövmek sanırım. Boşanacaksan da gel adam gibi bosanalim değil mi. Gitmiş dava açmış. ...
Canım dava açma konusuna çok takılma ve sana yapılmış ilave bir saldırı olarak alma. İftiradan, yalandan da korkma. Öyle çirkef bir adam muhtemelen bu tip yollara başvurur. Sen gerçeklere bağlı kal. Yaşadıkların hiç az değil. Hakimler de o kadar saf değil karşılarında kimin oynadığını bizden daha rahat anlayabilirler.

bugün hiç uyuyamadım. sabaha kadar rüyamda gördüm onu değişik hallerde. hala toparlanamadım. rüyamda hep ağlıyordum, uyandığımda da gerçekten ağlamıştım. iş yerimdeyim ve bir dünya iş var okuduğum hiç bir dosyayı algılayamıyorum. avukatım uzaklaştırma kararının ihlal edilmiş olduğunu tespit etti. şikayetci olursam 3-10 gün zorlama hapis yatar dedi. düşündüm, hapis falan alırsa hala asaleti tasdik olmadığı için memuriyeti biteceğinden böyle bir şikayette bulunmak zulüm olur dedim. "Zulmedenlerin yardımcıları yoktur. (Bakara Suresi, 270)"

N

nikahiniz kiyilirken mihrinizi yazili olarak almismiydiniz.
Eger oyle ise mihrinizi alin sizin helali hos hakkiniz.. en cok o koyar bu adama ne demek evkilikte boyle sacma sapan para mevzusu mu gecermis.
olmaz bu adamdan. Adam degil.
coluk cocuk olmadan yollarinizi ayirin. Allah gonlunuze de ferahlik verisn. Zor kolay degil ama yaoacak bir sey yok..

ah be bebeğim ah canım. bende ocakta evlendım boşanmak üzereyim. kayınvalıdem yuzunden buna benzer çoğu şeyden. hala boşanmıyorsam sebebi eşimin beni gerçekten sevmesi. sevıyor elbette ama anne hep fitne sokuyor. senın eşin kaldı ki sana pek değer vermıyor gıbı ustune annesı.ah ah canım ya . kadın çok fena bence ezdırme kendını bır ezdır ıkı ezdır bı bakarsın ömrün akmış. hem ne demek kira sendne şu benden falan filan ya. hayat bu mu ? benım mehir bedeli tek bır parçam kalmadı . üstüne borç içinde boğuluyorum ben. yapma yazık etme kendıne.bir ömür böyle geçer mı be gülüm

Hanımlar hele bir bakın. Hem karakol hem avukat uzaklaştırma kararının ihlali nedeniyle şikayetçi olup ona zorlama hapis cezası çıkmasında ısrarcı. ben bu şikayeti yapsam gerçekten memuriyet i yanacak. Vicdanımla düşünce "yok sakin yapma ekmeği ile oynama" diyorum. Olanları ve daha başıma gelecekleri düşününce "sen yapmazsan onlar daha kötüsunu sana yapacak" diyorum. Karar veremiyorum gün boyu ruh gibi gezdim.

Mihir senedi yapmamıstik zaten imam nikahini "sürpriz" yaptılar. Vallahi tazminat parada falan gözüm yok. Sadece iki ayda dul bırakacak beni bunun bedelini ödesin istiyorum

Kesinlikle şikayet et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…