Geçenlerde terapistle görüştüğümde "bu yaşımda bir de dul diye anılmak" bana şimdiden koyuyor dediğimde doktor "o yaşadığınız duygusal çöküntüyle başa çıkamadığınız için toplumun üstüne attığınız bir kavram, yani sizin derdiniz dul olmak değil, meseleyi bu yöne çekip esas zor olan duygudan kaçıyorsunuz" demişti. sanırım doğru söylüyor. ben hayattaki en güçlü şeyin sevgi olduğuna inanırım hep, ama bu güç hiç işe yaramıyor. elimden hiç bir şey gelmiyor. galiba beni en çok üzen de bu...Yorumlara verdiginiz cevapları dahi okudum. Kişiler ne kadar yok boşan, çulsuz bırak, görsün gününü dese bile siz hala eşinizi sevdiğiniz için size başka bir yol olmalı diye düşündürecek. Ayrıca "dul olmak istemiyorum" düşüncesindesiniz. Tabii ki haklı olarak. Klişe cümledir kimse ayrılmak için evlenmez. Mutsuz bir evli olacağınıza,bence hayatına devam eden, hata olarak yaşadıklarını gören değil her zaman ders olarak bilen, güçlü bir dul olmak çok daha iyidir.
Ayrıca dulluğun üzerinde de çok durmayın. Ayda mı yaşıyorsun? Bizim toplumumuz şöyledir diyen kişiler belki olacaktır bana ama yaptıklarınızla ön plana çıktıkça kısacası zamanla her şey değişir. Mutlu olmayı neden haketmeyesiniz? En doğru kararı yine siz vereceksiniz. Her şey gönlünüzce olsun.
Geçenlerde terapistle görüştüğümde "bu yaşımda bir de dul diye anılmak" bana şimdiden koyuyor dediğimde doktor "o yaşadığınız duygusal çöküntüyle başa çıkamadığınız için toplumun üstüne attığınız bir kavram, yani sizin derdiniz dul olmak değil, meseleyi bu yöne çekip esas zor olan duygudan kaçıyorsunuz" demişti. sanırım doğru söylüyor. ben hayattaki en güçlü şeyin sevgi olduğuna inanırım hep, ama bu güç hiç işe yaramıyor. elimden hiç bir şey gelmiyor. galiba beni en çok üzen de bu...
ÖmcelikGeçenlerde terapistle görüştüğümde "bu yaşımda bir de dul diye anılmak" bana şimdiden koyuyor dediğimde doktor "o yaşadığınız duygusal çöküntüyle başa çıkamadığınız için toplumun üstüne attığınız bir kavram, yani sizin derdiniz dul olmak değil, meseleyi bu yöne çekip esas zor olan duygudan kaçıyorsunuz" demişti. sanırım doğru söylüyor. ben hayattaki en güçlü şeyin sevgi olduğuna inanırım hep, ama bu güç hiç işe yaramıyor. elimden hiç bir şey gelmiyor. galiba beni en çok üzen de bu...
Geçenlerde terapistle görüştüğümde "bu yaşımda bir de dul diye anılmak" bana şimdiden koyuyor dediğimde doktor "o yaşadığınız duygusal çöküntüyle başa çıkamadığınız için toplumun üstüne attığınız bir kavram, yani sizin derdiniz dul olmak değil, meseleyi bu yöne çekip esas zor olan duygudan kaçıyorsunuz" demişti. sanırım doğru söylüyor. ben hayattaki en güçlü şeyin sevgi olduğuna inanırım hep, ama bu güç hiç işe yaramıyor. elimden hiç bir şey gelmiyor. galiba beni en çok üzen de bu...
neden sorusu çok güzel ve zor bir soru. çünkü sevdim ben onu...SEN HALA BU ADAMLA EVLİLİĞİNİ KURTARMAYA NEDEN ÇALIŞIYORSUN ?
sevgi bir yere kadarneden sorusu çok güzel ve zor bir soru. çünkü sevdim ben onu...
işe yaramadı ki sevmek. bu adamı iyileştirmeye, ailesinin yaptıklarını silmeye yaramadı... kendisi biraz bu konuda aydınlansa aslında işe yarayabilirdi.sevgi bir yere kadar
hiç uğraşmaişe yaramadı ki sevmek. bu adamı iyileştirmeye, ailesinin yaptıklarını silmeye yaramadı... kendisi biraz bu konuda aydınlansa aslında işe yarayabilirdi.
sonuç ne oldu çok merak ettim ne yaptınızişe yaramadı ki sevmek. bu adamı iyileştirmeye, ailesinin yaptıklarını silmeye yaramadı... kendisi biraz bu konuda aydınlansa aslında işe yarayabilirdi.