- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
Yalnız kalmamaya çalış. Ne kadar cok yalniz kalirsan o kadar çok dinlersin kendini. Yakin bi arkadaşın iyi anlastigin birileri falan varsa onlarla vakit geçir farkli şeylerle oyalan. Olabildigince düşünme icinde oldugun süreci. Allah yardimcin olsun. Cok hassas, duyarli birisin belli. Keske herkes senin gibi olsa. Sadece kendini düşün su saatten sonra.Yine berbat bir güne uyandım kafamda onlarca cevapsız soru... Yarın mahkemeye gideceğim davayı hangi gerekçelerle açtıklarını öğrenmek için. Eğer akıl almaz ve asılsız bir iddia varsa şikayetçi olacağım uzaklaştırma cezası ihlali için. Bu aksam kendi evime dönmeyi düşünüyorum. Yarın ise o evden gideceğim. 1 aydır ilk kez gidip kalacağım tek başıma. Nasıl bir ruh halinde olurum acaba. Iyi gelmeyecek kesin. Ama sizler en azından ilk bir kac gun icin neler önerirsiniz.
Yaptiklari hic dogru degil tabiki ama bir soz var ya hani elalemin agzi torba degil ki buzesin. Aynen öyle. Ailen olsun uzaktan biri olsun.elbetteki konuşacak canini sikacak ama duymazdan gel. Hatta ayni ortamda kalmama imkanin varsa kalma da yani. Benim demek istedigim gercek bir dostun varsa onunla birlikte ol yalniz kalma demiştim. Eger yoksa herkes ayniysa da yapacağın tek sey size ne? hayat benim karar benim deyip kulaklarını tikamak.Evet ilk zamanlar yalnız kalmamak lazım ama eninde sonunda yalnız kalacağım birgün. Bir aydır ailem sözde yanımda zaten. Herkes bir alem. Kimi benim dediğim falanca yla evlensen böyle olmazdı diyor. Kimi ben anlamışım ama kötü olmayım diye konuşmadim diyor. Kimi ay sen ne salakmissin tarzı konuşuyor. Sözde herkes yanımda zaten. En ağır olanı da biri eşim hakkında vay adi vay şerefsiz gibi şeyler söylediğinde kendimi hala kötü hissetmek.
Amin. Allah size de istediğiniz ferahligi ve geleceği nasip etsin. Yarın mahkemeye gidip dava dilekçesini alacağım o kağıtta göreceklerim beni çok korkutuyor sanırım macera esas şimdi başlayacak. Rabbim yardım etsin hepimize. Kötü düşünmemek gerek. “Ey iman edenler, zandan çok kaçının; çünkü zannın bir kısmı günahtır. Birbirinizin gizli yönlerini araştırmayın." - Hucurat Suresi 12. Ayet.O kadar iyi anlıyorum ki seni.. benim yaptığım ve faydasını gördüğüm şey dua etmek. Esma ül Hüsna dan Muntekim ismini zikret. Araştır netten. Beni rahatlatiyo çünkü güvendiğim tek şey Allahın bana yapılan bu haksızlıği göreceğidir.. Sana saçma salak konuşanları duyma. yanımızda süs biberi gibi olacak erkek hiç olmasın. Ekonomik özgürlük hersey değildir belki ama çok şeydir. Zaman ve sabır bizim ilacimiz. Ben ayin 7 sinde bosandim. İlk günki gibi değil acim.. lütfen maddi ve manevi nasıl karda olacaksan onu yap. Çünkü nasıl olsa bitecek. Geriye siz diye birşey kalmayacak. O adam senin hiç bi şeyin olmayacak. Geriye sadece acılar kAlmasın. hakkın olanı al. Lütfen duygusal davranma. Şu an eşekten düşmüş gibisin,hissizsin yorgunSun ama hata yapma.. her şey güzel olacak de. Yarınım bugunumden kötü olmayacak de. Allahım içine ferahlık versin canım benim..
Teşekkür ederim pembe_panter20. En iyi yaşayan bilir. Ben onun belli bir çaba sarf ettiğini görmeden ve boşanmanin Sandığı kadar olmadığını anlayana kadar anlaşmalı boşanmayı düşünmüyorum. Sanki bugün hemen bosansam yarın başka bir evlilik mi yaşayacağım. Ne kadar sürerse sürsun. Evet yıpranmış olacağım daha çok üzülecegim ama yaşanacak hiçbir şey şu andan daha kötü gelmiyor artık başıma gelebilecek belki de en akıl almaz şey geldi zaten, adam hiç bir kabahatim yokken bana bosanma davası açtı. Senin de dediğin gibi parası pulu batsın keşke bir ücreti olsa da odesek ve bunlar yasanmasa. Ben para pul altın vs derdinde değilim. Ruhumu kalbimi sevgimi bedenimi emanet ettiğim adam hiyanet etti. Kaç para kaç altınla ödenir ki bunun bedeli. Nasıl verecek hesabını. o kadar üzülüyorum ki bu bana yaptığının vebali çok büyük veremeyecek hesabını, yazık çok yazık. ... çay keyfi diye fotoğraf paylaşıyor diyorsunuz hiç aldırış etmeyin ben de benzer şeyler yapıyorum. Ne durumda olduğumu ne o ne de başkası anlamasin diye ben de fotoğraf koyuyorum bir şeyler yazıyorum, o da yapıyor. Zatwn beni face den çıkarmış bütün fotograflarimizi silmiş ilk gördüğümde dünya başıma yıkılmıştı. Nasıl bu kadar degersizlestirildim diye. Ben de onun tüm arkadaşlarını akrabalarını çıkardım sonra. Ne geçiyor elimize, hiç. Faceden çıkarmak kadar kolay olsa keşke. Hem bunlara uğraşıyorum içsel olarak; hem de el alem ile. Bugün eve biraz gec geldim bir atkadasima ugramistim. gitmedim kendi evime annemin evine geldim. Gelir gelmez kıyameti kopardı bu saate kadar neredesin el alem zaten bu kız neden burada diye soruyor bir de geç geliyorsun falan diyor. el aleme laf anlatacağım ve saçma sapan dedikodularla ugrasacam. Evet takmamak lazım ama bunu öğrenmek de zamn alacak sanırım. Ben de tıpkı sizin gibi elimden ve tanıdığım bir çok erkekten daha çok erkek olduğumu düşünürüm. Öyleyse erkekler gibi yaşayalım gidelim gezelim, bana karı mi yok diyen erkekler gibi aramaya başlayalım " kardeşimle çay keyfi" diye fotoğraf paylaşalım en büyük Meselemiz şampiyon Beşiktaş mi gs mi olacak sorusu olsun pozisyon ofsayt mi onu konuşalım. Ama OLAMIYORUZ çünkü yanımızdakiler erkek değil. Evli arkadaşımız hemen başlıyor " ay şekerim bizimki hiç öyle değildir ölür benim için, neler varmış ayyyyyyy düşman başına" lan benim başıma geldi işte düşman miyim ben? ya da " aman güzelim bak dikkat et bundan sonra sağa sola laf verme" diyenler var. Başkasına anlatırken " Ben bunları yaşadım şunları çektim" deyince " kızım salak miydin hiç mi görmedin" diye yeterince asagilanmamisiz gibi bilinçsizce asagilamalar var. " bana şunu yaptı bunu yaptı ben de boşandım kurtuldum" desek Adımız kaşar olacak. Amaaaaaan işte sevdiğinden ayrılmanin promosyonu bunlar demek ki.
Hakliyken haksız duruma düşmekten korkuyorum. Avukatini arayip bu iddiaları ispat edemezsiniz diye konuşmak geliyor içimden. Hiç mi Allah tan korkmadiniz bu yalanları yazarken demek geliyor içimden. Karsilarina çıkıp içimdeki herseyi anlatmak istiyorum.
Ay bir de 10bin Tazminat istemiş
Dava dilekçesini elden tebliğ aldı iseniz vakit geçirmeden avukatınız ile iletişime geçin ve karşı dava açın. Ayrıca dava dilekçesinde evi terk etti demiş olsa bile terke dayalı boşanabilmek için kanunun öngördüğü bir prosedür vardır onu işletmeleri gerekirdi, ayrıca yanlış hatırlamıyorsam evin kilidini değiştirmişti siz çilingir marifeti ile içeriye girmiştiniz. O yüzden hiç sıkıntılanmayın bu durum sizin lehinize ayrıca yalancı şahitlik tehlikelidir, hakim karşısında da yalan beyanatta bulunmak o kadar kolay değildir. Ben sevgili anacığını yazmıştır diye düşünmüştümHakliyken haksız duruma düşmekten korkuyorum. Avukatini arayip bu iddiaları ispat edemezsiniz diye konuşmak geliyor içimden. Hiç mi Allah tan korkmadiniz bu yalanları yazarken demek geliyor içimden. Karsilarina çıkıp içimdeki herseyi anlatmak istiyorum.