bu evlilik kurtulur mu?

Yalnız kalmamaya çalış. Ne kadar cok yalniz kalirsan o kadar çok dinlersin kendini. Yakin bi arkadaşın iyi anlastigin birileri falan varsa onlarla vakit geçir farkli şeylerle oyalan. Olabildigince düşünme icinde oldugun süreci. Allah yardimcin olsun. Cok hassas, duyarli birisin belli. Keske herkes senin gibi olsa. Sadece kendini düşün su saatten sonra.

Evet ilk zamanlar yalnız kalmamak lazım ama eninde sonunda yalnız kalacağım birgün. Bir aydır ailem sözde yanımda zaten. Herkes bir alem. Kimi benim dediğim falanca yla evlensen böyle olmazdı diyor. Kimi ben anlamışım ama kötü olmayım diye konuşmadim diyor. Kimi ay sen ne salakmissin tarzı konuşuyor. Sözde herkes yanımda zaten. En ağır olanı da biri eşim hakkında vay adi vay şerefsiz gibi şeyler söylediğinde kendimi hala kötü hissetmek.

mecbur değilsen gitme eve daha kötü olucaksın kendine yapma bunu sen kendini şikayet etmemek için ikna etmeye çalışıyorsun içten içe istemiyorsun sanırım bence o evde kendini dinle snde doğruları görüceksin

Yaptiklari hic dogru degil tabiki ama bir soz var ya hani elalemin agzi torba degil ki buzesin. Aynen öyle. Ailen olsun uzaktan biri olsun.elbetteki konuşacak canini sikacak ama duymazdan gel. Hatta ayni ortamda kalmama imkanin varsa kalma da yani. Benim demek istedigim gercek bir dostun varsa onunla birlikte ol yalniz kalma demiştim. Eger yoksa herkes ayniysa da yapacağın tek sey size ne? hayat benim karar benim deyip kulaklarını tikamak.

Hayat senin nasil mutluysan oyle yasa ve ister anan baban ister kocan olsun yeri gelince kimseye boyun egme dik dur. Zararin.neresinden dönersem kardir de ve yoluna bak. İlerde daha pisman olursun. İsin de var ne guzel. Takma kimseyi ve yeni bir sayfa ac. Emin ol seni hak eden birini bulursun er yada gec.

Canim benim konuma yorum yazmışsın benzer şeyleri yaşıyoruz benim konumu da oku demişsin. Okudum. Hemde babaevine döndüğüm evin heryerinin eşyalarımla dolu olduğu koşuşturmanin alasini yasadigim bugünde. Sindire sindire anlaya anlaya okudum. Herkes fikrini sunmuş kimisi anlayarak kimisi biraz sert bir üslupla. İnsanlar şunu anlamıyor Sana bunca haksızlık yapan adamla nası gelecek hayali kuruyorsun hala? Ama bende yaşadım aYnilarini seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben evliligimin ertesi günü ailesinin ne olduğunu görüp inatla devam eden bi eştim. seninki 3 ayda patlak vermiş bense patlak verdikten sonra 1 buçuk yıl daha çekmişİm. Peki sonuç ne? Diyorum ki bugün bosanmasaydim 3 yıl 5 yıl 10 yıl sonra bitecekti. Ömür geçecekti. Çocuk olacaktı. Aptal aşık gibi acı çekme. Yanlış anlama beni nolur. Ama ben kocama Full teslim olup duygularla hareket ettiğim an evliligimi kaybettim. Ben babaevine kırk parça koliyle dönerken o facebook da fotoğraf paylaşabiliyor çay keyfi diye. Ben onun pisliğine savaşacak gücüm kalmadığı ve sadece ölmeyi düşünecek acizligé düştüğüm ve ailemi yormamak için kimseye haber vermeden anlaşmalı bosandim. Sen daha 3 aylık evliSin benim kadar yıpranmadin savasmalisin. Haklarını al. Altınlarını esyani herseyi. Ve bırak rezil olsun. Bosandigimiz günün aksami yemekte onun sevdiği pilav var diye yiyemezken ben, o ertesi gün eşyalarımı almak istediğimde eve Polis çağırıp evimde hırsız var güneş gozlugumu çaldı dedi. akıllı ol allahaşkına. Erkek dediğin nedir, boşandiysak bosandik ne ilkiz ne de son. Kimseden birsey bekleme. Aciz cümleler kurma kız başıma falan diyé. Evet ben kadın halimle iddia ediyorum çoğu erkekten daha mert ve delikanliYim. Mutluluk eşittir bi erkek demek değil. Lütfen güçlü ol. Kendi modunu k3ndin dusuruyosun yapma

Teşekkür ederim pembe_panter20. En iyi yaşayan bilir. Ben onun belli bir çaba sarf ettiğini görmeden ve boşanmanin Sandığı kadar olmadığını anlayana kadar anlaşmalı boşanmayı düşünmüyorum. Sanki bugün hemen bosansam yarın başka bir evlilik mi yaşayacağım. Ne kadar sürerse sürsun. Evet yıpranmış olacağım daha çok üzülecegim ama yaşanacak hiçbir şey şu andan daha kötü gelmiyor artık başıma gelebilecek belki de en akıl almaz şey geldi zaten, adam hiç bir kabahatim yokken bana bosanma davası açtı. Senin de dediğin gibi parası pulu batsın keşke bir ücreti olsa da odesek ve bunlar yasanmasa. Ben para pul altın vs derdinde değilim. Ruhumu kalbimi sevgimi bedenimi emanet ettiğim adam hiyanet etti. Kaç para kaç altınla ödenir ki bunun bedeli. Nasıl verecek hesabını. o kadar üzülüyorum ki bu bana yaptığının vebali çok büyük veremeyecek hesabını, yazık çok yazık. ... çay keyfi diye fotoğraf paylaşıyor diyorsunuz hiç aldırış etmeyin ben de benzer şeyler yapıyorum. Ne durumda olduğumu ne o ne de başkası anlamasin diye ben de fotoğraf koyuyorum bir şeyler yazıyorum, o da yapıyor. Zatwn beni face den çıkarmış bütün fotograflarimizi silmiş ilk gördüğümde dünya başıma yıkılmıştı. Nasıl bu kadar degersizlestirildim diye. Ben de onun tüm arkadaşlarını akrabalarını çıkardım sonra. Ne geçiyor elimize, hiç. Faceden çıkarmak kadar kolay olsa keşke. Hem bunlara uğraşıyorum içsel olarak; hem de el alem ile. Bugün eve biraz gec geldim bir atkadasima ugramistim. gitmedim kendi evime annemin evine geldim. Gelir gelmez kıyameti kopardı bu saate kadar neredesin el alem zaten bu kız neden burada diye soruyor bir de geç geliyorsun falan diyor. el aleme laf anlatacağım ve saçma sapan dedikodularla ugrasacam. Evet takmamak lazım ama bunu öğrenmek de zamn alacak sanırım. Ben de tıpkı sizin gibi elimden ve tanıdığım bir çok erkekten daha çok erkek olduğumu düşünürüm. Öyleyse erkekler gibi yaşayalım gidelim gezelim, bana karı mi yok diyen erkekler gibi aramaya başlayalım " kardeşimle çay keyfi" diye fotoğraf paylaşalım en büyük Meselemiz şampiyon Beşiktaş mi gs mi olacak sorusu olsun pozisyon ofsayt mi onu konuşalım. Ama OLAMIYORUZ çünkü yanımızdakiler erkek değil. Evli arkadaşımız hemen başlıyor " ay şekerim bizimki hiç öyle değildir ölür benim için, neler varmış ayyyyyyy düşman başına" lan benim başıma geldi işte düşman miyim ben? ya da " aman güzelim bak dikkat et bundan sonra sağa sola laf verme" diyenler var. Başkasına anlatırken " Ben bunları yaşadım şunları çektim" deyince " kızım salak miydin hiç mi görmedin" diye yeterince asagilanmamisiz gibi bilinçsizce asagilamalar var. " bana şunu yaptı bunu yaptı ben de boşandım kurtuldum" desek Adımız kaşar olacak. Amaaaaaan işte sevdiğinden ayrılmanin promosyonu bunlar demek ki.

O kadar iyi anlıyorum ki seni.. benim yaptığım ve faydasını gördüğüm şey dua etmek. Esma ül Hüsna dan Muntekim ismini zikret. Araştır netten. Beni rahatlatiyo çünkü güvendiğim tek şey Allahın bana yapılan bu haksızlıği göreceğidir.. Sana saçma salak konuşanları duyma. yanımızda süs biberi gibi olacak erkek hiç olmasın. Ekonomik özgürlük hersey değildir belki ama çok şeydir. Zaman ve sabır bizim ilacimiz. Ben ayin 7 sinde bosandim. İlk günki gibi değil acim.. lütfen maddi ve manevi nasıl karda olacaksan onu yap. Çünkü nasıl olsa bitecek. Geriye siz diye birşey kalmayacak. O adam senin hiç bi şeyin olmayacak. Geriye sadece acılar kAlmasın. hakkın olanı al. Lütfen duygusal davranma. Şu an eşekten düşmüş gibisin,hissizsin yorgunSun ama hata yapma.. her şey güzel olacak de. Yarınım bugunumden kötü olmayacak de. Allahım içine ferahlık versin canım benim..

Amin. Allah size de istediğiniz ferahligi ve geleceği nasip etsin. Yarın mahkemeye gidip dava dilekçesini alacağım o kağıtta göreceklerim beni çok korkutuyor sanırım macera esas şimdi başlayacak. Rabbim yardım etsin hepimize. Kötü düşünmemek gerek. “Ey iman edenler, zandan çok kaçının; çünkü zannın bir kısmı günahtır. Birbirinizin gizli yönlerini araştırmayın." - Hucurat Suresi 12. Ayet.

Bizim ülkemiz erkek egemen ve güzel ülkemizde kadın olmak çok zor inanın. ben bekarım ama her yönden zor inanın kimse yaşamadan bilemiyor sizi çok iyi anlıyoruz belki ama yaşamadan bilemeyiz benm çevremde de sizin gibi ve daha fazlasını yaşayan çok kişi var bende evlenirsem yaşar mıyım aynılarını diye ölürüm heralde diyorum ama insan ölüm acısına bile alışıyor zamanla güçleniyor umarım kolay atlatırsınız insanlara güçlü görünün kınamayın kınadığınızı yaşamadıkça ölmessiniz diye söz var inanın doğru Allah bizimle beraberdir.

Çok uzun olmuş diye ortasından okumaya başladım. O okuduklarım bile bana yetti. Arkadaşım deli misin? Üzüleceksin biliyorum ama boşan tabi ki. Haklarını talep et ama nafaka falan ne gerekirse al bence onu haketmiş. Çok terbiyesizlik etmiş. Seni eve almamak eşyaları paketlemek vs. ne ayıp şeyler. Lütfen bu adamın canını ancak maddiyat acıtır. Acıt...

Ayrıca şikayet edin. Bakın çoğu kişi bunu önermiş size. Yanarsa yansın memuriyeti. Hatta belki para cezasına çevrilir de canları daha çok yanar. Hiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççç acımayın. Çünkü onlar size acımamış ve acımayacakta.. Hem o eve de gitmeyin. Kötü hissedeceğinizi bile bile mazoşist misiniz? Ne gerek var.. Uzaklaşmak istiyorsanız samimi bir arkadaşınıza bir otele vs. gidin ama o eve gitmeyin bence.

Günaydın Hanımlar. Az önce mahkemeden geldim. Dava dilekçesini gördüm. 3 arkadaşını yalancı şahit olarak tutmuş. Asla evliligimize dair bir şey bilmeyen 3 arkadaşını yazmış. Güvenim sarsıldı evi terk etti gibi şeyler yazmışlar dilekçeye. Avukatımi aradım ulaşamadım. Bayagi bayagi yalancı Şahit tutmuştur yani. Ay kafayı yiyecem yaaa.

Hakliyken haksız duruma düşmekten korkuyorum. Avukatini arayip bu iddiaları ispat edemezsiniz diye konuşmak geliyor içimden. Hiç mi Allah tan korkmadiniz bu yalanları yazarken demek geliyor içimden. Karsilarina çıkıp içimdeki herseyi anlatmak istiyorum.

Elinizden geleni ardiniza koymayin. Gidin şikayetçi olun isinden de olsun. Yaptıklarının cezasını ödesin. Ayip ya bosanmanin da adabi olur haddini aşmış acimayin.

canım artık şikayet etmeye ikna olmuşsundur sen uysal birisin sanırım bu insanlarla başa çıkamassın sen çok hassas duygusal birisin anladıgım kadarıyla işi avukatına bırak yapsın bütün şikayetleri yoksa haklıyken haksın duruma düsersin maddi manevi sen zararlı çıkarsın elinden geleni yap ondan sonra tevekkül et demiş dinimiz o elinden gelenin fazlasını yapıp mahkemeyii yanıltmaya omayan bir şeyi bile olmuş gibi göstermeye çalışıyor sen de burda memuriyetini bilmem ne yi düşünüyorsun doğru olan bir şeyi bile mahkemeye taşımakta kararsız kalıyorsun . ben ce artık şikayet etmessen hakka girersin mahkemeyi doğruya sevketmek senin görevin o mahkemede sen haksız çıkarılırsan bunun vebali de sanadır adaletin yanılmasına izin verme tevekkül etmek için önce elinden geleni yapman lazım yaptıgın çok doğru bir şey. ilerde içindeki bazı şeyler bittiğinde o adama karşı zamanı çevirsem de ah bir kere şikayet etsem dersin .

Ay bir de 10bin Tazminat istemiş

tazminat isteyecek biri varsa o da sensin şaka gibi yaa . canım Allahtan korkusu yok bunların sen çıkıp karşılarına içindeki her şeyi anlatsan da dinleme saygısını bile görmez hatta acınacak duruma düşersin karşındaki tam tersi zevk alır senin güçsüüz halini görmekten iyi halt yemiş gibi övünür . Dik dur gücünü topla ve onların anlayacağı dilden konuş yoksa özgüvenini kaybedersin. ömür boyu telafi edemeyeceğin kişilik sorunlarıyla karşılaşırsın . psikoloğ lar der ki bize gerçek hastalar hiç bir zaman gelmez hasta olanların hasta ettikleri gelir diye :) bir terapiye başka kendin için güzel birşeyler yap seni mutsuz eden ortammlara girme mutlu olduğum arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir

iyi dayanmışsın, anlattıklarını ben yaşasam kırk kere boşanma davası açmıştım. Kurtar kendini

Dava dilekçesini elden tebliğ aldı iseniz vakit geçirmeden avukatınız ile iletişime geçin ve karşı dava açın. Ayrıca dava dilekçesinde evi terk etti demiş olsa bile terke dayalı boşanabilmek için kanunun öngördüğü bir prosedür vardır onu işletmeleri gerekirdi, ayrıca yanlış hatırlamıyorsam evin kilidini değiştirmişti siz çilingir marifeti ile içeriye girmiştiniz. O yüzden hiç sıkıntılanmayın bu durum sizin lehinize ayrıca yalancı şahitlik tehlikelidir, hakim karşısında da yalan beyanatta bulunmak o kadar kolay değildir. Ben sevgili anacığını yazmıştır diye düşünmüştüm Malum herşey ondan kaynaklanıyor ya Konunuzu ilk okuduğumda uzaklaştırma kararını ihlal etmiş olduğunu algılayamamıştım. Evet bence de şikayet edin. Şöyle düşünün siz iftira atmıyorsunuz onun kanuna aykırı davranışını bildirmiş oluyorsunuz. O sırada siz evde olabilirdiniz başınıza daha kötüsü gelebilirdi. Ayrıca tazminatı ne için talep etmiş ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…