bu evlilik kurtulur mu?

Bakın yaşadığınız şey birçok insanın başına geldi ve çoğu o an için ölmek istedi, yaşanacaklara odaklandı ama sonra geçti.

Zaten önünüzde apaçık yaşanmışlar dururken niye belirsiz yaşanacaklara/yaşanmayacaklara ağlıyorsunuz ki? Bu adamla ne yaşanabilirdi yani?

Siz ancak paranız ile bu adamı elinizde tutabilirsiniz. Çünkü adamın niyeti bu imiş baştan beri. Kendinize ve yapacaklarınıza odaklanın. Şu an düzeltseniz 3 ay sonra kardeşinin taksiti yüzünden olay çıkarır.

Kendinizi küçük duruma düşürmeyin. Ve benden size tavsiye, evliliğini sadece kendi sevgisi ile ayakta tutabileceğini düşünen kadınlardan olmayın.

Size düzelebilir diye yorum yapan üyeler de bunu yapıyor ve onlar da başarılı olamıyor, emin olun.

Sanırım Mayıs sonunda Meb de atamalar var. Bizimki ağustosta. Genelde ankara dışına kolay gönderirler ama sağolsun daire başkanı yan odaya göndermiyor bu işi sen yaparsın diye. Ağustos ta bosanma davasını gösterip tayin isteyebilir miyim acaba. Ya da tayinim çıksa ağustosta gitsem bu mahkemede kusur olur mu. Bilginiz var mı

Boşandıktan sonra istediğin yere gidebilirsin elbette... Ona kimsenin yapacağı & söyleyeceği bir şey olamaz...
Aptalasik a kesinlikle Katılıyorum. Inan bu adamla hayat geçmez.... Hep dediğim gibi bir Ömür elin yüreğinde o stresle yaşayabilir misin? Her an gidecek ya da ne olacak korkusu...
Biten bitmiş. Şu an hissettiklerini Anlıyorum. Hayaller, sevgi, aşk... Ama bunla tek Taraflı... Ve tek taraflı olan Şeyler bir Evliliği yürütmeye yetmiyor. Hele ki Kişiliği bozuk bir Adam'ı iyileştirmeye hiç yetmiyor... Ben sevgimle iyi edebileceğimi düşünmüştüm salak gibi... Şimdi kendime bakıyorum da, kocaman bir yara almışım... Ilk 6 ay aynı şeyleri yaşamıştık. Keşke o zaman bitirseydim. 1,5 sene daha gereksiz sürükledim. Olmayınca olmuyormuş işte...

Ne sevgi varmis. Hala seviyorum desem kurtulur mu bu evlilik diyorsunuz. Ne sevgisi ayol? Adam size pacavraya davrandigi gibi davraniyor. Calisan kadinsin. Ne cekeceksin? Kendisi bosanmak istiyormus zaten. Gtu kalkmis. Boyle bi adamdan ne koca olur me baba

evliliğin deil sizin kurtulmanız şart madem avukata vermiş alabildiğiniz ne varsa alın isteyin ve hemen bosanın lanet olsun böyle insanlara ömrün boyu cekmek istemiosan kurtul bu adamdan

hala kurtarmaya mı çalışıyorsun, bence şükret bittiği için, zaten siz üstüne düştükçe nimetten saymış kendini, ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz Allaha havale edin bol bol dua edin, zaten bulur cezasını çünkü çok fazla şımarmışlar

Size bunu bir avukat olarak söylüyorum! Evet kesinlikle anlaşmalı boşanmayın. Tüm haklarınızı alın bu adamdan. Hiçbir şeyi yanına bırakmayın. Ancak halihazırda anlaşmalı boşanamazsınız. Bunu da karşı tarafın avukatı bilir. Ayrıca hiç bir avukat kaybedeceğini bildiği dosyayı almak istemez. Size bu yüzden bunları söylüyorum. Şahsi fikrim avukat aracılığı ile sizin şiddetli geçimsizlik sebebi ile sadece boşanma talepli dava açmanızı sağlamak. Yani siz sadece boşanmak isteyeceksiniz ve hiçbir hak, tazminat vs. talep etmeyeceksiniz. Elinizdeki deliller ile de bu mümkün. Ama eşiniz kusurlu olduğu için onun böyle bir talepte bulunması mümkün değil. O yüzden lütfen bir avukatla görüşün. Ruhsal ve bedensel sağlığınız için de lütfen kimin ne düşündüğünü umursamayın.

Yani eşim dava açamaz mi açsa da benden bir talepte bulunamaz mi. Sanırım pel anlmadim

Avukat tutmayı düşündüm bir avukat arkadaşımla konuştum yuva yıkanın yuvası olmaz dedi ben bosanma davası almıyorum dedi. O da sizin gibi cekismeli bosan ve davayi onlar acsin demisti. Hatta eninde sonunda tazminat ödeyecekleri Kesinleseceginden tazminat ödeyip anlaşmak isteyebilirler dedi. Tanımadığım insanlara da gidip yaşadıklarımi anlatmak falan ağır geliyor karşı tarafın avukatına bile anlatırken kötü oldum kaç gün kendime gelemedim bunlar benim ozelim neden anlatıyorum ki falan diye. Şimdi gidecem hiç tanımadığım birine Herşeyi baştan anlatacağımi düşününce yine kötü oluyorum. Bir de ev kirası ve diğer ödemeler bana kaldı avukat ücreti de karşılayacak durumum yok belki bir iki ay sonra. ...
Yani eşim dava açamaz mi açsa da benden bir talepte bulunamaz mi. Sanırım pel anlmadim [/QUOT

arkadaşım sen nereye düşmüşsün öyle, bizans mı orası??? bu adamla evlilik kurtulsa bile yine aynı şeyler olacak adam hiç mi hiç büyümemiş. valla kusura bakma cnm ama eşinize öyle sinirlendim ki suratının ortasın çakasım geldi. çocuk mu kandırıyo yaaa?? arkadaşım sana şunu yap bunu yap diyemem her zaman senin kararın en önemlisidir ama bana sorarsan bu tarz bir dava açan adamı boşar ve donuna kadar alırım.

Şimdi de takılarını verelim anlaşmalı bosanalim diyormus. Avukata dedim öyle anlaşma mı olur zatwn benim olan Birseyi bana vermek anlaşma olmaz dedim. Bugün yarın cekismeli bosanma davasını açıyoruz öyleyse dedi. Yine hadi kolay gelsin deyip kapattım. Blof mu Yapıyorlar acaba davayı ben açayım diye

iyi bir avukat bul kurtul bu adamdan toplu iğneni bile bırakma ne hakkın varsa al çık. hayatını zehir etmeye değmez.

Takılarınızı zaten vermek zorunda. Siz mahkemede belirtin takılarınızın evden haberiniz haricinde alındığını.

Sonuna kadar okuyamadim,herşey ortada bu evlilik bitmiş.eşin bitirmiş.bu saatten sonra sen attığın her adımda daha da saygını yitirirsin.çok fazla düşünmeye gerek yok.

tatlım hayat dediği o kadar kısaki, böyle bir hayat sürmeye devam edip kendize zehretmeyin hayatı..

sen yine iyi dayanmissin, bu ne be böyle çocuk oyuncagi mi.
bosa gitsin, öyle herif öyle bir kayinvalide olmaz olsun...

birkere anlaşmalı boşanma. düğünde takılan altınlar senindir onları al ve burnundan getir onların. ama sakın evliliğim yürürmü diye uğraşma çok üzülürsün..

neden mucadele edecen ki zaten adam konunun başında bitirmiş.Anladığım kadarı ile siz seviyosunuz ve bitmesini istemiyorsunuz.Ama adam istemeyince olmuyor iste .Annesine gelince allah islah etsin.Eşinize gelincede çok pişman olacak yaptığı herşeyden ama iş işten çoktannn geçmiş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…