bu evlilik kurtulur mu?

Onların çekişmeli boşanma davası açması sizin için en iyisi olur. Ama maddi açıdan yıkılacakları için buna cesaret edemezler. Blöf. Keşke açsalar.

Evlilik kurtulsa bile ki kurtulmasın bence, bütüüüüün bu yaşananlar unutulacak mı? Hiç mi önünüze çıkmayacak. Yapmayın Allah aşkına. Size bunları yaşatan bir adam için böylesine uğraşmayın..

Ablalarım, bir arkadasımla dertleştim biraz. kendisi benden 2 yaş büyüktür. bekardır, karşı cinstendir, taa liseden arkadasımdır. cocuk" ne kadar garip mis gibi işin var, memur, güzel ve becerikli karın var ama mutlu olamıyorsun bazı erkekleri anlamak çok zor." falan dedi. gerçekten insan nasıl mutlu olmaz ya. o mutlu olmayı hak etmiyormuş ben onu anladım. ama ben hak ediyordum. şimdi oyle ya da böyle boşanacağız. peki sonra ne olacak? ben hep ailemden uzak yaşadım, okul, iş ve şartlar nedeniyle. daha önce görev yaptığım şehirde bir kere kaza yapmıştım. yalnızsın, kimse yok... kimi arayıp yardıma çağırabilirdim ki. kimseyi. her şeyi kendim halletmiştim. sigorta, sanayi, kaporta ustaları.... kız başına oradan oraya helak olmuştum. yaptığım kazaya mı yanayım yalnızlığıma mı, tek başıma hallettiklerime mi? derken evlenemk lazım diye düşünmüştüm. insana bir yol arkadası lazım demiştim. bir sürü "kısmet, talip" vardı. birini zengin diye istememiştim. öbürü doğuluydu, kültür farkı dedim, bir başkası için başka sebep. o adamların hepsi kendilerine eş değil hizmetçi arayan tiplerdi. sevgi mevgi yok arada, görücü usulu. derken bu çıktı karşıma. tek isteği benmişim. başka bir sey umrunda değilmiş. annesinden nefret ediyormuş, babasının bu saatten sonra cenazesine bile gitmezmiş, kardeşi ile hep mesafeliymiş. gerçek bir dost ve sevgiye ihtiyacı varmış... falan filan. ay ne oldu da tüm bunlar tersine döndü? anlayamıyorum. mutlaka ben de yanlış birşeyler yapmış olmalıyım ama ne yaptım veya ne yapmadım ki? kendimin hatasını bilerek rahat olmak istiyorum.

Körü körüne bağlanmak bu olsa gerek, yemek yaparken sarılırmış falan 2 aylık evlisiniz bunlarda olmazsa yeni evli olmanın anlamı ne yani ,ilk günden dayakmı atmalıydı ?
Bence eşinizin amacı sizi sömürmekti, memursunuz garanti bir işiniz var güzel maaşınız var kv bu yüzden ilk başta gerçek yüzünü göstermedi ama baktılar siz onların istediği gibi herşeye evet deyip sömürge olmayı kabul etmediniz ,yol yakınken kaçalım dediler dışardan bakınca böyle gördüm ben

Buradan yola çıkarsak aslında adam nasıl bir aile yapısında ve karakterde olduğunu bir şekilde anlatmış. Bizlerin gözleri kör olduğu için daha doğrusu o an gözlerimize aşktan mı desek nedir bir perde indiğinden tam anlamıyla enine boyuna düşünemeden evet bu adam beni seviyor deyip kanıyoruz. Dağınık bir aile, aile bile diyemiyoruz ki bunlara hepsi ayrı sorunlu insanlarmış. Bir kere buradan şüphelenmemiz gerekiyor ama işte yazı , kısmet burada bizi bağlıyor,

çok üzüldüm eşini çok seviyorsun belli. eşinseninle değil annesiyle evli hala. annesi dolduruyor ama senden boşansa bile hatasını ilerde anlayacak ve bu şekilde mutlu olamayacak gibi görünüyor

Canım benim verilmiş sadakan varmış.
Bir an evvel anlaşmalı boşan gitsin. Yakanı kurtar bunlardan.

ay vallahı saka gbısın....adama boşanma davası açıp çatır çatır boşayacagına BU EVLILIK KURTULUR MU yazmışsın....arkadasım kusura bakma ama neyın kafasındasın.....tamam boşanmak kolay degıl ama senın koca normal degıl zaten.......
anlaşmay kabul etme tazmınat ıste 3 aylık evlılıkte anlaşmalı boşanma olmaz zaten....
karsı tarafın avukatı ne derse ınanma pek....yakınında cıksa karsı tarafın avukatı o
sorun varsa ben yardımcı olayım

Bir karar verebildiniz mi ne yapmayı düşünüyorsunu
su anki tek planım birazdan kalkıp bir sigara yakmak :) yani düşünemiyorum. düşündükçe ağlıyorum. kapattım beynimi. bir makalede okumuştum, beynin iki görevi var. biri vucut sistemlerinin sağlıklı çalışmasını yönetmek; diğeri fikir üretmek ve zaman, stres vb yönetimi yapmak. hangisi ile ilgili işlere yoğunlaşırsa bazen birini kapatırmış. stresten hasta düşmek bu yüzden olurmuş. şu an sağlıklı kalmak için beynim kendini düşünmeye kapatmış olabilir.

Dogulu diye yadirgamissin ya arkadasim bizim doguda tum kuzenlerim birazcik dilde kaba da olsa evlilgi tek omzunda tasirlar karisini kizini da boyle pacavra etmezler hatirlatayim dedim

bence bu evlılık kurtulmasın
sonunda boyle sonlanacagını ummuyordum yanı sızın bu dusuncelerde olacagınızı dusunmemıstım
sız suanda 3 aydır gayet mutlu mesut sevısgen olmanız gereken bır donemıın yarısından fazlasını kavgayla gecırmıssınız
dahasına gerek varmı?

Dogulu diye yadirgamissin ya arkadasim bizim doguda tum kuzenlerim birazcik dilde kaba da olsa evlilgi tek omzunda tasirlar karisini kizini da boyle pacavra etmezler hatirlatayim dedim
doğrudur ama ben o zaman esas bahane arıyordum çünkü görücü usulü evliliği istemiyordum. haklısınız böyle istedik ne oldu.

doğrudur ama ben o zaman esas bahane arıyordum çünkü görücü usulü evliliği istemiyordum. haklısınız böyle istedik ne oldu.

Dillerimiz kabadir gulum dogrudur, kalpler agizda genellikle cunku lakin biz koy kulturuyle buyuduk ozenti bati kulturuyle deil oz olarak buyuduk biz, okuduk egittik kendimizi kimimiz bi cogumuz hatta, dilimiz de axicik da kufur de oldugu dogrudur lakin biz vicdanli yetisiriz, ezilmeyi ezmemeyi ogreniriz sapitanimiz da oluor kalabalik toplumuz neticede lakin aile dedimmi bizde oyle her sey ortaliga dokulmez avukat bilmez boyle seyleri de en son caredir erkeklerimiDen bahsettim biz derken yani yanlis anlama en iyisimi turkulerimize bak edebi eserlerimize falan dogumuzun aski orda bilursin anlarsin nasil asik olabildigimizi tum boyle dusunenlere tavsiyemdir arabada bes kulturumuz yok mesela yada ne bilim avrupa gibi sevistik bitti vs sozlerimiz de yok evet kabayiz ama yurek bizdedir...opuldun canim

Canım bu evlilik bitmiş maalesef bu evlilikten umudunu kesmelisin çok yenide evlisin aslında 3 aylık bir evlilik inadı bindi bir defa yola girmez canım sen bundan sonra nelerini kurtaracağına bak.

Inanilmaz yasamisiniz su kisa sürede.
Bence bosanin.
O size zaten gercekten sevdiyse, inadi ve kizginligi gecicek ve kendiliginden geri dönücek.
Siz ne kadar iyi yapmaya calisirsaniz, bu onun hakli olduguna dahil kanit olucaktir ve daha cok basiniza kalkicaktir.
Herseye zamana birakin.
hayirlisini diliyorum.

evettt kafanızı rahatlatın daha mantıklı düşünürsünüz.

Hanımlar, ablalarim şu an aklıma birseyler geldi normal geliyor bana şu anda öyle değildir tabiki. Lütfen beni normale döndürecek bir şeyler söyleyin. Arkamdan atlı kovalar gibi yaşadım. Taa İlkokula bile 6 yaşıma girmeden başlamıştım. Liseyi bitirdigimde 17 yaşımda idim. Ve calismaya başlamıştım. Üniversiteyi 1 yıl erken ve derece ile bitirmistim. Memur olduğumda 22 yaşındaydım. Evlendigimde 26. Muhtemelen bosandigimda 30 falan olacağım. 17 yaşımdan beri çalışıp kendi parami kazaniyorum. Bakıyorum da oku- is bul- çalış- evlen- bosan. Bitti. Bu saatten sonra ne yapacağım ki. Benim için yaşanacak bir şey kalmamış sanki is kariyer desem 9 yıldır it gibi çalışıyorum ve sadece bir arabam var başka bir şeyim yok. Neye yaradı. Evlendim ama o da bir şeye yaramadı. Boşaninca da bir şey olmayacak. En fazla il dışına tayin isteyecem. Gene tek başıma ve it gibi çalışarak yaşayacam. Sadece ev kirası odemek, arabaya mazot almak ve karnımi doyurmak için yaşayacağım. Ev mev almam sanırım ne yapacam evi çocuğuma kalacak değil ya. Senede bir hafta tatil yapacam belki. Bunların içinde dikkat ettiyseniz hiç bir hedef ve gaye yok. YAŞAMASAM MI acaba artık?

Ne alakası var allasen? Kötü bir anı olarak kalacak o evlilik, isterseniz daha iyisi olur, arkadaşınız olur, aileniz var sanki herkes kariyer için mi yaşıyor, ben de 30 yaşındayım da nerden baksan 40 sene güzel mutlu bir hayat var önümde var diye bakıyorum, hepimiz ölücez zaten sonunda, anlık depresif düşünceleri genele yaymayalım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…