Bu evlilik çok ince bir ipliğe bağlıymış. Eşim öyle söyledi

Söyledikleriniz hep aklımdan geçen şeyler. Vicdansız merhametsiz. Ne sevgi ne değer verme hiçbiri yok. Avukat önerisi için de teşekkür ederim. Yazıcam.

Doğru söylüyorsunuz ama öyle bi durumda çocukları bana vermiceğini söylüyor.
Hahaha ya bu erkekler yemin ederim gerizekali.
Yahu sen kimin çocuğunu kime vermiyorsun?
Maşallah hepsi hukukçu hepsi hakim olmuş yahu.
Bakıma muhtaç çocuk anneye verilir bitti nokta bu kadar.
Tabi anne ruh hastası psikopat filan değilse.

Konu sahibi bu çektiğin kredinin aylık ödemesi ne kadar veya bu krediyle ne alındı?
Şimdi boşanma olursa ortak mal ya o nedenle soruyorum.
Ama senin üzerine çekilen kredi olayını halletmen lazım tek başına geçinebilmek için.
Ikizlerin içinde nafaka vermek zorunda zaten .
Gece uyurken falan telefonunu kurcala ne yap et hatta casus programı vardı onu kur kendi telefonuna whatsapp web mi neydi ?
Delil topla bol bol onun aleyhine.

Kufur ettigini, hakaretleri,sana kotu davrandigini, ilgisizligini kanitlamak icin sahit lazim ya da kamera veya ses kaydi. Ya bir gizli kamera koy eve, mesela en cok oturdugunuz odaya ya da telefonunun ses kaydi cebinde acik olsun ya da kamerayi kavga sirasinda acabilirsen sana delil olur. Tazminat istersin bu delillerle de.

Icın darlandi böyle devam etmeyin ya bi resti çekin bi kendine gelsin ya da söylemeye dilim varmiyor boşanmak çok zor bir süreç ama ne yazikki bosanin diyeceğim böyle ömür gecmez

hamileyken kapı önüne koyduğunda gitseydin keşke.
çocukları istemesi seni ezmek için bahane ve bunu sen de gayet iyi biliyorsun. ve muhtemel ki aldatılıyorsun.

neden olmayan evliliği sürdürüyorsun? bebekleri bahane etme. gerçek neden ne?

Aylık ikibin lira ödeniyor. Arsa aldık onun zoruyla. Telefonu hep yanında ve çok dikkatli telefon konusunda. En ufak bişey yapsam hemen anlar.

Böyle gizli kayıtlar yasal suç bildiğim kadarıyla.

Adam sömürü düzeni kurmuş ve köle muamelesi yapıyor.
Bu evlilik başladığında bitmiş zaten.
Böyle bir ortamda hem senin hem de çocuklarının ruh sağlığı bozulur.
Bir an önce kurtulmanın yollarını aramalısın.

Keşke gitseydim. Geçmişte yaşadığım her kavgada keşke gitseymişim diye düşünüyorum.

Yaşadıklarına çok üzüldüm hepsini geçtim 7 aylık hamile bir kadını kapının önüne atmak ne demek Aman Yarabbim Allahtan da mı hiç korkusu yok bunların nasıl bir vicdan nasıl bir insan bunlar ya karnındaki canlar senin çocuğun keşke o an çıkıp gitseymişsin. Ama hala gitmemek için geç değil esyalarini topla bir süre annenin evine git telefonlarina asla cevap verme burnu sürtsun seni avucunun içinde saniyo köle muamelesi yapıyor zaten bebeklerinede bakmiyormus bide baba olmuş serefsiz

Allah yardımcınız olsun eşinize ya merhamet nasip etsin hidayet versin ya da sizi hayırlısıyla feraha kavuştursun. Boş bol dua edin inşallah her şey gönlünüzce olur :)

Keşke gitseydim. Geçmişte yaşadığım her kavgada keşke gitseymişim diye düşünüyorum.
Ah canım geç kalmış sayılmazsınız. Aileniz arkanızdaymış. Böyle ömür geçmez. Çalışıp kendi ayakları üzerinde duran birisiniz. Kurtulun o ruh hastası adamdan kendinize bunu yapmayın. Çocuklarınızla yeni bir hayat kurun. Allah yardımcınız olsun.

Esiniz size eziyet ediyor.Buna izin vermeyin .Aileniz arkanizdaymis madem bebeklerinizi alıp bir süre ailenizin yanına gidin.Kesinlikle aramayın sormayın sizde ona değersiz olduğunu hissettirin. Sonrasında davranışlarına göre karar verirsiniz .Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…