- 2 Haziran 2017
- 187
- 64
- 98
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Söyledikleriniz hep aklımdan geçen şeyler. Vicdansız merhametsiz. Ne sevgi ne değer verme hiçbiri yok. Avukat önerisi için de teşekkür ederim. Yazıcam.Yaa okurken şok üstüne şok geçirdim. En ufak olaylarda boşan yorumu yapanlara kızarım ama bu sefer bende boşanılmasından yanayım. Bu nasıl insan ? İnsan mı ya da ? Yazık günah be sana. 7 aylık hamileyken kapının önüne koymaya çalışmak başkalarıyla fingirdemek sana gelince namus ehli kesilmek adi insan.. Kusura bakma ama biraz ağır olacak. Ne sana ne de çocuklarına merhameti yok siz onun umurunda bile değilsiniz azıcık sevseydi sizi hamileyken çocukları bile düşünmeden kapıya koyamazdı, kredi çektirmezdi sizin boğazınızdan kesmezdi. Boşayın böyle pislik adamlar evliliği huzurlu bir yuvayı hak etmiyor. Aileniz yanınızda çocuklar size verilir küçükler işinizde var mis gibi, instagram da Feyza Altun diye bir avukat var ona yazın durumu anlatın sizi aydınlatır eminim yardımcı olur. Kurtulun lütfen.
Hahaha ya bu erkekler yemin ederim gerizekali.Doğru söylüyorsunuz ama öyle bi durumda çocukları bana vermiceğini söylüyor.
Birde çocukları için neye sabrediyoÇocuklar için ne kadar sabretmeyi düşünüyorsun ? Ömür boyu mu?
Babam
babam benim tek bi telefonuma bakar zaten biterse kurtulacağımı o da düşünüyor.
Valla kendi evlilikleri biz ne desek boş. Eşleriyle iletişim kuramıyorlar bir de buralarda taktik istiyorlar , sanki denilenleri yapacaklar da..Birde çocukları için neye sabrediyo
Ortada evlilik yokki
Her konuda somuruluyo
Aylık ikibin lira ödeniyor. Arsa aldık onun zoruyla. Telefonu hep yanında ve çok dikkatli telefon konusunda. En ufak bişey yapsam hemen anlar.Konu sahibi bu çektiğin kredinin aylık ödemesi ne kadar veya bu krediyle ne alındı?
Şimdi boşanma olursa ortak mal ya o nedenle soruyorum.
Ama senin üzerine çekilen kredi olayını halletmen lazım tek başına geçinebilmek için.
Ikizlerin içinde nafaka vermek zorunda zaten .
Gece uyurken falan telefonunu kurcala ne yap et hatta casus programı vardı onu kur kendi telefonuna whatsapp web mi neydi ?
Delil topla bol bol onun aleyhine.
Böyle gizli kayıtlar yasal suç bildiğim kadarıyla.Kufur ettigini, hakaretleri,sana kotu davrandigini, ilgisizligini kanitlamak icin sahit lazim ya da kamera veya ses kaydi. Ya bir gizli kamera koy eve, mesela en cok oturdugunuz odaya ya da telefonunun ses kaydi cebinde acik olsun ya da kamerayi kavga sirasinda acabilirsen sana delil olur. Tazminat istersin bu delillerle de.
Keşke gitseydim. Geçmişte yaşadığım her kavgada keşke gitseymişim diye düşünüyorum.hamileyken kapı önüne koyduğunda gitseydin keşke.
çocukları istemesi seni ezmek için bahane ve bunu sen de gayet iyi biliyorsun. ve muhtemel ki aldatılıyorsun.
neden olmayan evliliği sürdürüyorsun? bebekleri bahane etme. gerçek neden ne?
Ah canım geç kalmış sayılmazsınız. Aileniz arkanızdaymış. Böyle ömür geçmez. Çalışıp kendi ayakları üzerinde duran birisiniz. Kurtulun o ruh hastası adamdan kendinize bunu yapmayın. Çocuklarınızla yeni bir hayat kurun. Allah yardımcınız olsun.Keşke gitseydim. Geçmişte yaşadığım her kavgada keşke gitseymişim diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?