Bu evlilik çok ince bir ipliğe bağlıymış. Eşim öyle söyledi

Böyle ömür geçer mi ya? Konuş tartış kavga et kaybetme korkusu yaşat bişeyler yap değiştir bunu. Böyle gitmez evlilik. Baştan beri çok taviz vermişsin. Bi kere anladığım kadarıyla çalışan birisin ne diye ev işlerini tek yüklendin? O "bana bi bardak su getirmedi" diye seni reklam ediyorsa sen de onu "o da bi bardak suyunu kalkıp alamadı da ben yorgunken benden istedi" diye reklam et. Çok sessiz davranıyorsun bence o kocaya, tepene çıkmış. Az dişini göster gerekirse süründür o adamı, kıymet bilmiyor.
Ayrıca paranızı da birleştirin kimin parası nereye gidiyor hesabındansa geleni gideni sen de gör her şeyi sen ödüyorsan o parayı napıyor beyefendi.
Bide yanlış anlama ama telefonda ne yapıyor takip ediyor musun?

Doğru söylüyorsunuz ama öyle bi durumda çocukları bana vermiceğini söylüyor.
Bu onun verebileceği bir karar değil. Hangi hakim el kadar bebeği annesinden ayırmış, var mı bir örneği? Çalışma hayatı olan bir kadınsınız. Kendi hükümdarlığını devam ettirmek, sizi de sadık tebası olarak elde tutmak adına uydurduğu mesnetsiz şeylere nasıl inanabilirsiniz?

Bakamaz evet hatta çocukları bırakıp hayatını yaşamaya gününü gün etmeye bakar o.
Yaa sen sunu birak 2 cocukla bi git bak nasil.kapinda kopek oluyo ben ettim sen etme diyee.. taviz vardikce kendini bisey sanan asalaklardan .. bunu yapmadigin muddetce daha da kotu seyler yasayabilirsin. Kaybetme korkusu yok adamin utanmadan bu evlilik cok ince bi iplige bagli diyosa sende dola o ipi boynuna birak kendi debelensin dursun ..!!

Böyle bi ömür kesinlikle geçmez. Tükendim artık. Parayı napıyor bilmiyorum. Telefonda naptığını sonr bir aya kadar bilmiyordum çünkü asla yanından ayırmıyordu.

Kesinlikle kaybetme korkusu yok. Bu güveni vermişim ona bi kere. Gidersen git deyip duruyor rahatlıkla.

Sizin arkanizda kapi gibi anne babaniz var. O ip inceldiyse kopmasini beklemeyin kesin gitsin. Sizin kaybedecek neyiniz varki? Cocuklar daha kucuk, buyudukleri zaman mutsuz bir aile icinde buyuyeceklerine huzurlu sevgi dolu Buyusunler. Ben normalde hemen ayrilin denilmesine karsiyim ama bu adamla omur gecmez.

İşe döndüğünde banka kartını kredi kartını al
Kapıya koyarsada Allah büyük beladan kurtardı diyip sevin
Tabi hayat senin

Bir ters çıkın bu adama şiddette uygular alın çocuklarınızı evi terk edin ..tabı önce bir avukata sorun fikir alışverişi yapın .bırakın gitsin kıyafetleri koparin taş taş üstüne koymayın adam sizi ezemiyeceğini anladığında kapı da yatar o zaman da sizin borunuz oter

İçim daraldı okurken. Allah yardımcın olsun. Seni bu kadar ezmesine izin vermemelisin. Es olmak demek köle olmak değil. Herkesin huyu suyu farklı fakat eşim ilk çoraplarını çıkarıp bir kenara koyduğunda yeni evliyken kibarca sepete atmasını istemiştim. Ev de olsam yine müsamaha gösteririm eve yorgun geliyor diye ama ben de çalışıyorsam şartlar mümkün mertebe esit olmali. Suyunu bile kendi almıyor dedin ya ben ona takıldım. Ben olsam böyle bir tavır karşısında vermezdim o suyu (normal rica etse veririm o ayrı ama ben isteyince de o verir). Su örnek sadece. Gerçekten tepene çıkarmışsin Paşa'yı. O da ordan inmek istemiyor.
Yazık değil mi sana, 1,5 yılın çoğu hamilelik ve çocukla geçmiş. Hem de ikiz.
Ben olsam beni bulamayacağı şekilde çeker gider, insan gibi muamele göreceğimé emin olmadan dönmezdim. Tabi bunu yapabilmek için karşındakinin gerçekten insan DNA si taşıdığınà emin olmak lazım. Seni sevmesi ve azıcık değer vermesi lazım. Yoksa gittiğinle kalırsın.

Şiddet eğilimi de var zaten ondan herşey beklerim. Tartışma esnasında kollarımı sıkar.

Yok bunda insanlık falan. Açıkçası sevildiğime de inanmıyorum değer verdiğine de. Gidersem sevinecekmiş gibi geliyor.

Evliliginiz daha çok yeni bebekler çok minik birbirinizi hala anlayamiyor olabilirsiniz biraz daha zaman tanıyın.ilk yıllar çoğu insan yaşıyor benzer şeyler sebep evlilik öncesi ailelerin tutumları oluyor .acaba diyorum zamanla sizi ve ailenizi anlar mı?
Allah yardımcınız olsun.hakkinizda hayırlısı olsun inşallah...

Aileniz nedem kabul etmedi? Gecmiste neler yasamis? Onlari neden yok sayip evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…