Bu evlilik çok ince bir ipliğe bağlıymış. Eşim öyle söyledi

Üzerine çekilmiş kredi borcu var ? Çok mu Bu kredinin bitmesine ? Yani belki ailenin yanına gelip seni alması daha iyi olur , senin şuan iki yavrunla yollara dokulmen daha zor .. Ama ihtiyaçlarını hazırlayıp bir guvenebilecegin büyügunu çağırıp gitmen daha doğru sanki ..

Haklılık payınız var evet. Aileme karşı gelip onları dinlemediğim için hakettiğimi düşünüyorum yaşadığım herşeyi. Kendim ettim kendim buldum diyorum yani sürekli.

Yaklaşık iki yıl var kredi bitmesine. Dedim ya plan ve zaman lazım sanırım bana.

Neden çocuk için acele ettin ki? Evliliğin ilk 2 senesi her zaman adapte için ayrılmalı ve çocuk düşünülmemeli... Bence...
Bu 2 senelik sürede boşanmak daha kolay olur, çocuktan sonra herşey daha zor...

Böyle bir adamla sanırım evli kalamazdım, zira katlanılması imkansız bir adam... başına gelmeyen insan rahat konuşur belki ama boşan demek istiyorum tabi bu senin için ne kadar kolay?

Haklılık payınız var evet. Aileme karşı gelip onları dinlemediğim için hakettiğimi düşünüyorum yaşadığım herşeyi. Kendim ettim kendim buldum diyorum yani sürekli.
Yapmayın, daha gençsiniz kimin hayatı neye göre ideal? Kiminki bir diğerinden güzel? Neye göre kıyaslıyoruz hayatlarımızı da daha beter olmasından korkup cesaret edemiyoruz bazı şeylere? Bu sizin yaşamınız, her saniyesinde her saatinde iziniz kalacak. Kimse gibi, kimse için yaşamayın her şeyden evvel o güzelim günahsız bebekler için sevgi dolu yaşamaları için engel ne var ise devre dışı bırakın. Yapan nasıl yaptıysa siz de yaparsınız, yeter ki isteyin

İnanın çok istiyorum. Mutluluk istiyorum huzur istiyorum.şu değersizlik hissinden kurtulmak istiyorum. Bunaldım çok bunaldım. Şuan kendimde hiçbişey yapıcak gücü bulamıyorum. Kendimi güçlü hissettiğim en doğru zamanda yapmam gerekeni yapmalıyım. Yaşamak istediğim hayat bu değil. Kendimi görmek istediğim yer burası değil.

Maddi manevi mutluluk vermeyen adamla evli kalma bence

Bak güzel kardeşim ömür dediğin gelip geciyor sen kendini düşün artık otur bu akşam eşinle güzelce konuş sen çalışan bi kadınsın nasıl sana zorla kredi çekdiriyor meydanı boş bulmuş resmen at koşturuyor sen böyle nereye kadar idare ediceksin otur konuş sabrım kalmadı diye anlat ve mümkün se onu bir süre yalnız bırak görsün bakalım ablalar la sohbetler eşinin evladının yerini tutucakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…