- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Hayir ben bosanirken evlilikte ozel hayat diye birsey yok diye suc degildi ama sonra degisti mi bilmiyorum. Evlilikte kullanilabiliyor mu bir avukata sor bence.Böyle gizli kayıtlar yasal suç bildiğim kadarıyla.
Tamam o arsayı satıp paranın yarisini sana ödemek zorunda.Bosanirsan maddi olarakta rahatlarsin .Aylık ikibin lira ödeniyor. Arsa aldık onun zoruyla. Telefonu hep yanında ve çok dikkatli telefon konusunda. En ufak bişey yapsam hemen anlar.
geçmişte gitmediysen şimdi git.Keşke gitseydim. Geçmişte yaşadığım her kavgada keşke gitseymişim diye düşünüyorum.
Böyle bir ömür geçiremem zaten. Ben de psikolojik sıkıntıya gircem yakında bunun yüzünden. İçimde tek bi hayat enerjisi diye bişey kalmadı.Ah canım geç kalmış sayılmazsınız. Aileniz arkanızdaymış. Böyle ömür geçmez. Çalışıp kendi ayakları üzerinde duran birisiniz. Kurtulun o ruh hastası adamdan kendinize bunu yapmayın. Çocuklarınızla yeni bir hayat kurun. Allah yardımcınız olsun.
İnanın çocuklarım için. Sadece onlar için.geçmişte gitmediysen şimdi git.
sürekli keşke diyerek ne kocan düzelir, ne evlilik.
neyi bekliyorsun?
çok mu ilgili, çocukları için ölüp bitiyor mu?İnanın çocuklarım için. Sadece onlar için.
Hayır öyle değil ama öyleymiş gibi görünmeye çalışıyor. Bazen işten geldiği zaman çocukların yüzüne bile bakmıyor.çok mu ilgili, çocukları için ölüp bitiyor mu?
örnek bir baba mı?
çocuklar için ideal bir kişilik mi?
Önceden çok cesaretliydim. Heran kapıyı çekip gidecek kadar. Ama özellikle çocuklar doğduktan sonra o cesaretim çok azaldı. Hiç yok değil ama sabrımı son damlasına kadar kullanmak istiyorum aklımda bi acaba kalmasın diye.Lütfen bu hayatı daha fazla çekmeyin. Çocuklarım için de demeyin çünkü insan mutlu olmadıkça çocuğunu da mutlu edemez. Ne olursa olsun önceliğimiz kendimiz olmalı bu hayatta yarınımız belli değil çünkü.
Bence yeni bir hayata başlama zamanınız gelmiş geçiyor bile sadece biraz cesarete ihtiyacınız var
sen öküz kocayla yaşayamıyorsun.Hayır öyle değil ama öyleymiş gibi görünmeye çalışıyor. Bazen işten geldiği zaman çocukların yüzüne bile bakmıyor.
Büyüyünce o dediklerinizi bu da yapar sevdirir kendini çocuklara. Bunu biliyorum. Şuanda çok küçükler sürekli ağlıyolar diye böyle yapıyor.sen öküz kocayla yaşayamıyorsun.
çocuklar öküz babayla yaşayınca mutlu mu olacaklar?
3 kızım var. babaları işten gelince kapıya koşuyorlar. eşim de tüm yorgunluğuna rağmen hepsini kucaklayıp gönüllerini yapıyor.
senin çocukların babayı istediğinde baba umursamaz davrandığında kırılan o minnak kalpleri sen tamir edemezsin. çünkü baba varken yokluk hissi yaşamaları onlara daha ağır gelir aynı evdeyken.
sihirli bir değnek değer ve bir anda değişir diyorsun. yani altında yatan gerçek şu: kocam birgün değişir ve normale döner umarım.Büyüyünce o dediklerinizi bu da yapar sevdirir kendini çocuklara. Bunu biliyorum. Şuanda çok küçükler sürekli ağlıyolar diye böyle yapıyor.
Calisiyosun neden bu eziyeti surdurmenAblası değil kendisi arıyor gece. O ip bigün kesilecek de hangi gün. Sabrıma bağlı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?