- 2 Haziran 2017
- 187
- 64
- 98
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Oturup düzgün konuşulmuyor ki. Sonu direk tartışmaya dayanıyor. İşin garip tarafı kendisini dört dörtlük çok iyi bir insan zannediyor.Allah yardimcin olsun .. keske esini daha iyi tanimadan evliligin ilk zamanlarinda hamilelik dusunmeseydinn.. eşin yanlis anlama ama safkan öküz Allah kurtarsin nediyimm.. oturup duzgunce dusuncelerini ifade etsen ne tepki veriyo. Beklentilerini kirginliklarini anlatsan ona baba oldugunu hatirlatsan herseye yetisemedigini ve ona ihtiyacin oldugunu soylesen ..
Ablası değil kendisi arıyor gece. O ip bigün kesilecek de hangi gün. Sabrıma bağlı sanırım.Esin daha oturamamis ablasi falanda dolduruyo belli.Esinin evde oldugunu bildigi halde beden ariyir ablasi ablaciligimi tutmuş
Bebebklerin butun masrafi sende isin var ailen de arkandaysa o ipi bugun kes .
Zatrn en cok da ona ayar oluyorum ya ... bi model degisigi de bende ... kendini dev aynasinda goruyolar.. kaybetme korkusu yok adamlarin eli mahkum ceker ne yaparsam yapiyim susuyo diye dusunuyolar.. al aileni karsina durumunu anlat ne olursa olsun arkanda olurlar diye dusunuyorumm seni ailenden uzaklastirdigi icin zaten bu rahatligiOturup düzgün konuşulmuyor ki. Sonu direk tartışmaya dayanıyor. İşin garip tarafı kendisini dört dörtlük çok iyi bir insan zannediyor.
Ailem konuların çoğunu biliyor ve arkamda olduklarını sürekli söylüyorlar. Annem de sürekli allah yardımcın olsun der.Zatrn en cok da ona ayar oluyorum ya ... bi model degisigi de bende ... kendini dev aynasinda goruyolar.. kaybetme korkusu yok adamlarin eli mahkum ceker ne yaparsam yapiyim susuyo diye dusunuyolar.. al aileni karsina durumunu anlat ne olursa olsun arkanda olurlar diye dusunuyorumm seni ailenden uzaklastirdigi icin zaten bu rahatligi
O zaman bigun sessizce cik evden kapa telefonunu da .. bi tutussun beyfendi hayatnin ondan ibaret olmadigini ve bi ailen oldugunu bilsin.. 1 yildir bende buna benzer seyler yasadim kotuye gitti bir gram duzelmedi en son valizimi aldigim gibi geldim babamin evine belki gormussundur konumu.. haketmeyen insanlar icin ömrünu hebaa etme ya adam olur kiymet bilir ya da defolur gider..Ailem konuların çoğunu biliyor ve arkamda olduklarını sürekli söylüyorlar. Annem de sürekli allah yardımcın olsun der.
Gördüğüm şiddetin farkındayım. Çok haklısınız.Özgüveninizi yok ederek sizi kendine bağımlı hâle getirmiş. Dışarıda çalış, evde iş yap, çocuk bak üstüne psikolojik ve ekonomik şiddet gör. Bu işte sizce de bir tuhaflık yok mu? Bırakın hayatınızın altı üstüne gelsin. Belki altı üstünden daha güzel ve huzur vericidir.
Sizinkinin tepkisi ne oldu öyle yapınca. Hiçbirşeyi haketmiyorlar.O zaman bigun sessizce cik evden kapa telefonunu da .. bi tutussun beyfendi hayatnin ondan ibaret olmadigini ve bi ailen oldugunu bilsin.. 1 yildir bende buna benzer seyler yasadim kotuye gitti bir gram duzelmedi en son valizimi aldigim gibi geldim babamin evine belki gormussundur konumu.. haketmeyen insanlar icin ömrünu hebaa etme ya adam olur kiymet bilir ya da defolur gider..
Küçük çocuklarınızın cesaretle karar almanıza engel olduğuna inanıyorsanız bir önerim var. Hayatta herşey bizim için. Varsayın ki kocanız öldü. Çocuklarınızı yine tek başınıza büyüteceksiniz öyle değil mi? O zaman başaracağınız şeyi şimdi de başarabilirsiniz.Gördüğüm şiddetin farkındayım. Çok haklısınız.
Valla hala ayni yani adamin ruhuna islemis bu o il disinda gorev yapiyo zaten brn ailemin yanindayim arama sorma hic bisey yok beklemedeyiz bakalimm ama.bizim durumlar farkli biraz..Sizinkinin tepkisi ne oldu öyle yapınca. Hiçbirşeyi haketmiyorlar.
Doğru söylüyorsunuz ama öyle bi durumda çocukları bana vermiceğini söylüyor.Küçük çocuklarınızın cesaretle karar almanıza engel olduğuna inanıyorsanız bir önerim var. Hayatta herşey bizim için. Varsayın ki kocanız öldü. Çocuklarınızı yine tek başınıza büyüteceksiniz öyle değil mi? O zaman başaracağınız şeyi şimdi de başarabilirsiniz.
Anladım hayırlısı artık hakkımızda.Valla hala ayni yani adamin ruhuna islemis bu o il disinda gorev yapiyo zaten brn ailemin yanindayim arama sorma hic bisey yok beklemedeyiz bakalimm ama.bizim durumlar farkli biraz..
Hep ayni palavra yaa afedersin de o totosuyla 2 cocuga bakacagini aklin kesiyo mu .. seni cocuklarinla tehdit eden bi aptal iste birak git gorsun oyle olmadiginiDoğru söylüyorsunuz ama öyle bi durumda çocukları bana vermiceğini söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?