• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik çok ince bir ipliğe bağlıymış. Eşim öyle söyledi

Bir kez daha anne baba istemiyorsa vardir bi bildiginin ispati olmus evliligin. Keske dinleseydin. Evi cogunlukla sen gecindiriyosun zaten. Kahrini cekme dicem 2 cocuk var ortada. Ama cekilir gibi de degil. Anlattiklarinin teki bile bosanma sebebi. :/

Bütün evlilikler pamuk ipliğine bağlıdır.Basimiza ne geleceği belli değil,evlenirken bosanmaktan korkmayin korksanizda belli etmeyin sonra böyle ezilen taraf oluyorsunuz.

Aylık ikibin lira ödeniyor. Arsa aldık onun zoruyla. Telefonu hep yanında ve çok dikkatli telefon konusunda. En ufak bişey yapsam hemen anlar.
Tamam o arsayı satıp paranın yarisini sana ödemek zorunda.Bosanirsan maddi olarakta rahatlarsin .
Manevi olarak söylememe bile gerek yok zaten.

Ah canım geç kalmış sayılmazsınız. Aileniz arkanızdaymış. Böyle ömür geçmez. Çalışıp kendi ayakları üzerinde duran birisiniz. Kurtulun o ruh hastası adamdan kendinize bunu yapmayın. Çocuklarınızla yeni bir hayat kurun. Allah yardımcınız olsun.
Böyle bir ömür geçiremem zaten. Ben de psikolojik sıkıntıya gircem yakında bunun yüzünden. İçimde tek bi hayat enerjisi diye bişey kalmadı.

Lütfen bu hayatı daha fazla çekmeyin. Çocuklarım için de demeyin çünkü insan mutlu olmadıkça çocuğunu da mutlu edemez. Ne olursa olsun önceliğimiz kendimiz olmalı bu hayatta yarınımız belli değil çünkü.
Bence yeni bir hayata başlama zamanınız gelmiş geçiyor bile sadece biraz cesarete ihtiyacınız var

Lütfen bu hayatı daha fazla çekmeyin. Çocuklarım için de demeyin çünkü insan mutlu olmadıkça çocuğunu da mutlu edemez. Ne olursa olsun önceliğimiz kendimiz olmalı bu hayatta yarınımız belli değil çünkü.
Bence yeni bir hayata başlama zamanınız gelmiş geçiyor bile sadece biraz cesarete ihtiyacınız var
Önceden çok cesaretliydim. Heran kapıyı çekip gidecek kadar. Ama özellikle çocuklar doğduktan sonra o cesaretim çok azaldı. Hiç yok değil ama sabrımı son damlasına kadar kullanmak istiyorum aklımda bi acaba kalmasın diye.

Hayır öyle değil ama öyleymiş gibi görünmeye çalışıyor. Bazen işten geldiği zaman çocukların yüzüne bile bakmıyor.
sen öküz kocayla yaşayamıyorsun.
çocuklar öküz babayla yaşayınca mutlu mu olacaklar?
3 kızım var. babaları işten gelince kapıya koşuyorlar. eşim de tüm yorgunluğuna rağmen hepsini kucaklayıp gönüllerini yapıyor.

senin çocukların babayı istediğinde baba umursamaz davrandığında kırılan o minnak kalpleri sen tamir edemezsin. çünkü baba varken yokluk hissi yaşamaları onlara daha ağır gelir aynı evdeyken.

sen öküz kocayla yaşayamıyorsun.
çocuklar öküz babayla yaşayınca mutlu mu olacaklar?
3 kızım var. babaları işten gelince kapıya koşuyorlar. eşim de tüm yorgunluğuna rağmen hepsini kucaklayıp gönüllerini yapıyor.

senin çocukların babayı istediğinde baba umursamaz davrandığında kırılan o minnak kalpleri sen tamir edemezsin. çünkü baba varken yokluk hissi yaşamaları onlara daha ağır gelir aynı evdeyken.
Büyüyünce o dediklerinizi bu da yapar sevdirir kendini çocuklara. Bunu biliyorum. Şuanda çok küçükler sürekli ağlıyolar diye böyle yapıyor.

neden çekiyorsunuz ki bunu, bu kadar mı değersizsiniz? çok değil 3-4 sene sonra çocuklar biraz daha bir şeyleri farkedecek yaşa geldiğinde bu geçimsizliği, kavga gürültüyü görsün diye mi? ne güzel çalışıyorsunuz, kimseye muhtaç değilsiniz, gündüz anneniz baksın siz de çalışın. eminim daha huzurlu olursunuz.

Büyüyünce o dediklerinizi bu da yapar sevdirir kendini çocuklara. Bunu biliyorum. Şuanda çok küçükler sürekli ağlıyolar diye böyle yapıyor.
sihirli bir değnek değer ve bir anda değişir diyorsun. yani altında yatan gerçek şu: kocam birgün değişir ve normale döner umarım.

umudun var ve çocuklar bahane.

bekle o halde. inşallah değişir.
bi 30 yıl sonra, senin bakımına muhtaçken boşanmaktan vazgeçer belki.

Back