Bu Duellolar Konuşulur :)

Öeselamesela şuan deli gibi tatlı yemek istiyorum. Reglime bir kaç gün kaldo.. Lattem de bitti, napıcam bennbeymim bana 1 nisan şakası mı yapıyo yoksaa

Daha gelmedi ki. Bi bit bir bit kardesim.
gelmeyen dolunayı mı bekliyoruz daha neyse gelir gider bekleriz off ebn yine uçtum ya sabah sabah ne içtim ki çay içmiştim sadece tur bir nescafe yapayım bari kendime geleyim çok saçma şeyler yazıyorum bugün bahar sarhoşu oldum herhalde

ay inanmıyorum olamazzzzzzzz
akşam çekilsem atsam olurmu peki
tokluk payı düşülerek olabilir aslında dimi dimiiii

Öeselamesela şuan deli gibi tatlı yemek istiyorum. Reglime bir kaç gün kaldo.. Lattem de bitti, napıcam bennbeymim bana 1 nisan şakası mı yapıyo yoksaa

Bu tatli krizin yazilarina da yansiyor . Kelimeleri katlettin.

Benim de yarim paket kaldi. Onu cok dikkatli kullanmam lazim.

Neyseki sutum bol. Salep filan bir seyler buluyorum iste.

ay inanmıyorum olamazzzzzzzz
akşam çekilsem atsam olurmu peki
tokluk payı düşülerek olabilir aslında dimi dimiiii

Geceye kadar vaktin var ama tokluk payi dusulmez . Biz ne bilelim ne kadar toksun ama en azindan pazara sansin olur.

Yoo her zamanki halin.

hadi ya bugün bende farkettim sıkıntı var moda yarışmasına katılcam lucky karar verdim katılıp bir sonuncu olayım geleyim ne dersin

Arkadaşlar merhaba. Ben de katılmak istiyorum ama tartı fotografını yarın sabah yükleyeyim sorun olmazsa.

Merhaba,

Tarti resmi bugun yuklenmek zorunda ama geceye kadar vaktin var. Persembe gunu kabul edemiyoruz.

Ilk kez katildigin ve aksama dogru oldugu icin biraz eksiltme yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…