Bu Duellolar Konuşulur :)

Evet aliriz, zaten angelic sinirlerimi bozuyor ne oyle 2 kusur kilo her seferinde. Kilo ver dediysekte o kadar degil.

Ben seni tutmuyorum deadline .
senin yüzünden oldu angelic in içindeki savaşcıyı açığa çıkardın sen bile geçemiyorsun boynuz kulağı geçer demişler bende seni tutmuyorum artık kimseyi tutmuycam o zaman bende

senin yüzünden oldu angelic in içindeki savaşcıyı açığa çıkardın sen bile geçemiyorsun boynuz kulağı geçer demişler bende seni tutmuyorum artık kimseyi tutmuycam o zaman bende

Ona onerdiklerimi yeni yeni yapiyor. Bastan yapsaydi simdiye 79 lari gormustu.

Gecsin canim Bir regl olayim gorursunuz siz.

neden sordun canısı evet galiba bu araad profilin çok manidar bunun yazısı vardı dimi kendini mimarı olmakla ilgili bişeydi güzeldi beğendim
Ona onerdiklerimi yeni yeni yapiyor. Bastan yapsaydi simdiye 79 lari gormustu.

Gecsin canim Bir regl olayim gorursunuz siz.

Ben 9 aydir regl olamiyorum napimm... hir olsam 3 kg gider mi

reglimin ikinci günü olur mu olur dermişimmm
haklısınız o kadar veremem verdiysem bi kaç gram şükrederim napim
bizde şimdilik verdiklerimizle idare ederiz napalım bu düello geçti pazara belli olmaz iyi hazırlan

Ben 9 aydir regl olamiyorum napimm... hir olsam 3 kg gider mi
ya doğumdan sonra demi sanırım regl olduktan sonra birden hızlı veriyormuşlar öyle diyordu geçen bir arkadaş 3 kilo olmasada gider yani bence

Cidden gidiyor kilo canim ilk cocugum da oyle oldu 8 aylikken dogum kontrol hapi ile mens olmuştum. Ve diyet yapmadigim halde kilo vermistim. Ahh bir olsam 1 yili gozden cikardim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…