- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.721
ya bu dolunayda bir bitmiyor
Daha gelmedi ki. Bi bit bir bit kardesim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu dolunayda bir bitmiyor
gelmeyen dolunayı mı bekliyoruz daha neyse gelir gider bekleriz off ebn yine uçtum ya sabah sabah ne içtim ki çay içmiştim sadece tur bir nescafe yapayım bari kendime geleyim çok saçma şeyler yazıyorum bugün bahar sarhoşu oldum herhaldeDaha gelmedi ki. Bi bit bir bit kardesim.
şaka o şakaÖeselamesela şuan deli gibi tatlı yemek istiyorum. Reglime bir kaç gün kaldo.. Lattem de bitti, napıcam bennbeymim bana 1 nisan şakası mı yapıyo yoksaa
ay inanmıyorum olamazzzzzzzzOoo super gidiyorsun.
Ben de gram oynamamadim ama yine de resmi cektim yuklerim birazdan.
Yine yeniden.
Resim yuklemezsen iki duellodan da cekilmis olursun. Hesaplanacak kilo olmayinca neyi hesapliyim.
Bir eczaneye, bir komsuna filan gitsen.
evet aynen öyle yapay inanmıyorum olamazzzzzzzz
akşam çekilsem atsam olurmu peki
tokluk payı düşülerek olabilir aslında dimi dimiiii
çok mantıklı ondan yap bakayımElmayla çeyrek muza tarçın atıp yiyim barii
Öeselamesela şuan deli gibi tatlı yemek istiyorum. Reglime bir kaç gün kaldo.. Lattem de bitti, napıcam bennbeymim bana 1 nisan şakası mı yapıyo yoksaa
ay inanmıyorum olamazzzzzzzz
akşam çekilsem atsam olurmu peki
tokluk payı düşülerek olabilir aslında dimi dimiiii
gelmeyen dolunayı mı bekliyoruz daha neyse gelir gider bekleriz off ebn yine uçtum ya sabah sabah ne içtim ki çay içmiştim sadece tur bir nescafe yapayım bari kendime geleyim çok saçma şeyler yazıyorum bugün bahar sarhoşu oldum herhalde
hadi ya bugün bende farkettim sıkıntı var moda yarışmasına katılcam lucky karar verdim katılıp bir sonuncu olayım geleyim ne dersinBu tatli krizin yazilarina yansiyor . Kelimeleri katlettin.
Benim de yarim paket kaldi. Onu cok dikkatli kullanmam lazim.
Neyseki sutum bol. Salep filan bir seyler buluyorum iste.
Geceye kadar vaktin var ama tokluk payi dusulmez . Biz ne bilelim ne kadar toksun ama en azindan pazara sansin olur.
Yoo her zamanki halin.
hadi ya bugün bende farkettim sıkıntı var moda yarışmasına katılcam lucky karar verdim katılıp bir sonuncu olayım geleyim ne dersin
evet olabilir hep zayıflar olur şimdi orda bu kız kim derler şikayet et yarışmayı deadline katılamaz durun deSen katildin diye yarismayi yayindan kaldirirlar .
Yapma etme.
evet olabilir hep zayıflar olur şimdi orda bu kız kim derler şikayet et yarışmayı deadline katılamaz durun de
evet sonuncu olmaya gidiyorum zaten ama kaçmazlar ya herhal kapanmasın yarışma yazıkSikayet etmeme ne gerek var canim. Senin normal halini gorsunler yeter.
evet sonuncu olmaya gidiyorum zaten ama kaçmazlar ya herhal kapanmasın yarışma yazık
ya deme öyle sen hiç gelme zatenSen en iyisi kilo alma yarismasina git . Ben de gelicem seninle.
ya deme öyle sen hiç gelme zaten
Arkadaşlar merhaba. Ben de katılmak istiyorum ama tartı fotografını yarın sabah yükleyeyim sorun olmazsa.
heyyyyyy ben daha bildirmemdim ki ama6. Duelloyu Kazanan
angelic2
Kaybettigi kilo : 2.1
Yuzde: +0.0247
angelic seriye bagladin tebrikler.