• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

Öeselamesela şuan deli gibi tatlı yemek istiyorum. Reglime bir kaç gün kaldo.. Lattem de bitti, napıcam benn:confused:beymim bana 1 nisan şakası mı yapıyo yoksaa:KK70::KK70:

Daha gelmedi ki.:KK23: Bi bit bir bit kardesim. :KK70:
:KK70::KK70::KK70: gelmeyen dolunayı mı bekliyoruz daha :KK53: neyse gelir gider bekleriz:cool: off ebn yine uçtum ya sabah sabah ne içtim ki çay içmiştim sadece tur bir nescafe yapayım bari kendime geleyim çok saçma şeyler yazıyorum bugün bahar sarhoşu oldum herhalde:KK70::KK70:

Ooo super gidiyorsun. :KK19:

Ben de gram oynamamadim ama yine de resmi cektim yuklerim birazdan.

Yine yeniden. :KK53:

Resim yuklemezsen iki duellodan da cekilmis olursun. Hesaplanacak kilo olmayinca neyi hesapliyim. :KK69:

Bir eczaneye, bir komsuna filan gitsen. :KK66:
ay inanmıyorum olamazzzzzzzz
akşam çekilsem atsam olurmu peki:KK57::KK57:
tokluk payı düşülerek olabilir aslında :KK49: dimi dimiiii:KK49:

Öeselamesela şuan deli gibi tatlı yemek istiyorum. Reglime bir kaç gün kaldo.. Lattem de bitti, napıcam benn:confused:beymim bana 1 nisan şakası mı yapıyo yoksaa:KK70::KK70:

Bu tatli krizin yazilarina da yansiyor . Kelimeleri katlettin. :KK70:

Benim de yarim paket kaldi. Onu cok dikkatli kullanmam lazim.:KK8:

Neyseki sutum bol. Salep filan bir seyler buluyorum iste.
:cool:

ay inanmıyorum olamazzzzzzzz
akşam çekilsem atsam olurmu peki:KK57::KK57:
tokluk payı düşülerek olabilir aslında :KK49: dimi dimiiii:KK49:

Geceye kadar vaktin var ama tokluk payi dusulmez . Biz ne bilelim ne kadar toksun :KK70:ama en azindan pazara sansin olur. :KK51:

:KK70::KK70::KK70: gelmeyen dolunayı mı bekliyoruz daha :KK53: neyse gelir gider bekleriz:cool: off ebn yine uçtum ya sabah sabah ne içtim ki çay içmiştim sadece tur bir nescafe yapayım bari kendime geleyim çok saçma şeyler yazıyorum bugün bahar sarhoşu oldum herhalde:KK70::KK70:

Yoo her zamanki halin. :KK70:

Bu tatli krizin yazilarina yansiyor . Kelimeleri katlettin. :KK70:

Benim de yarim paket kaldi. Onu cok dikkatli kullanmam lazim.:KK8:

Neyseki sutum bol. Salep filan bir seyler buluyorum iste.
:cool:

Geceye kadar vaktin var ama tokluk payi dusulmez . Biz ne bilelim ne kadar toksun :KK70:ama en azindan pazara sansin olur. :KK51:

Yoo her zamanki halin. :KK70:
:KK70::KK70: hadi ya bugün bende farkettim sıkıntı var:KK70: moda yarışmasına katılcam lucky karar verdim katılıp bir sonuncu olayım geleyim ne dersin:KK70::KK70:

6. Duelloyu Kazanan

angelic2 angelic2 :KK9::KK71::nazar::cool:
Gold_Star_Avatar_by_NovaStarX.gif

Kaybettigi kilo : 2.1

Yuzde: +0.0247

angelic seriye bagladin tebrikler. :KK8:

Arkadaşlar merhaba. Ben de katılmak istiyorum ama tartı fotografını yarın sabah yükleyeyim sorun olmazsa.

Merhaba,

Tarti resmi bugun yuklenmek zorunda ama geceye kadar vaktin var. Persembe gunu kabul edemiyoruz.

Ilk kez katildigin ve aksama dogru oldugu icin biraz eksiltme yapabiliriz.:KK66:

Back