- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.701
Senin elektriği anladıkta A AklinYolu1 nin bize mi kesildi elektriği acabaelektrik eksintisi ya burda bir geliyor bir gidiyor tam girecem hop geri gidiyorbizim elketrikte zaten sorun vardı şimdi tam oldu luckynin oralarda kökten elektrik yok galiba dur sesleneyim
luckyyy sesime gelll
neyse ben dikkat etmeme rağmen gr oynamadım kafayı yemek üzereyim neyse pes etmek yok onlar inatçıysa bende inatçıyımsabit çıktımda ben
Senin elektriği anladıkta A AklinYolu1 nin bize mi kesildi elektriği acaba
gerçi benim işime geldi tartı resmim yok çünkü
kızardı bana aynen bölene işin var annende senin
anam ne yemişsinEvet 74.5 kg olmuşum çok şükür.. Bir 75in dahasonuna geldikböylece bir haftada çok iyi kg vermiş oldum ama toplam 3haftaya göre çok az,çünkü çok kaçamak yaptım. Annemin yaptığı un helvasından epey yedim mesela çikolatada yedim
, bide pasta yedim, pizza yedim..
Demekki neymiişşşş tam olarak düzenli beslenince çatır çatır gidiyomuş kilolar.. Ama çok mutluyum.. En azından aynada kendime gülümseyerek bakbakabiliyorumneyse mühim olan devam edebilmek, inşallah 74lede vedalaşıcam...
angelic2 çok iyisin.. Bu haftada sen birincisin bence hiç bozma devamm
günaydın diyelim dün ki karanlık günün ardından..
gayet güzel bi foto ekledimm.bi sayı bulup gelicem demiştim bunu buldum
elektrik eksintisi ya burda bir geliyor bir gidiyor tam girecem hop geri gidiyorbizim elketrikte zaten sorun vardı şimdi tam oldu luckynin oralarda kökten elektrik yok galiba dur sesleneyim
luckyyy sesime gelll
neyse ben dikkat etmeme rağmen gr oynamadım kafayı yemek üzereyim neyse pes etmek yok onlar inatçıysa bende inatçıyımsabit çıktımda ben
Senin elektriği anladıkta A AklinYolu1 nin bize mi kesildi elektriği acaba
lucky sonki alıntıyı yemişsinOoo super gidiyorsun.
Ben de gram oynamamadim ama yine de resmi cektim yuklerim birazdan.
Yine yeniden.
A AklinYolu1 nin bize mi kesildi elektriği acaba
Resim yuklemezsen iki duellodan da cekilmis olursun. Hesaplanacak kilo olmayinca neyi hesapliyim.
Bir eczaneye, bir komsuna filan gitsen.
ben pazar günüsü şehir dışına çıkacağım ya offRegl im gecikti. Ne zaman diyet yapsam gecikir ama Pazara iddialiyim.
lucky sonki alıntıyı yemişsinangelic bize yıldız bırakmayacak bu gidişle turkuaz kapıyordu bu aralar formdan düştü ama fena gitmiyor tabi
ben pazar günüsü şehir dışına çıkacağım ya offtartılırım inşallah sıkıntı olmaz
valla yüklerim ben bulurum bir yolunuEee karnim ac olunca alinti filan demiyorum yiyorum.
Hadi hadi bahane filan bulma. Yuklersin sen.
valla yüklerim ben bulurum bir yolunuen kötü ihtimal eczaneye dalarım yol üstü
Evet 74.5 kg olmuşum çok şükür.. Bir 75in dahasonuna geldikböylece bir haftada çok iyi kg vermiş oldum ama toplam 3haftaya göre çok az,çünkü çok kaçamak yaptım. Annemin yaptığı un helvasından epey yedim mesela çikolatada yedim
, bide pasta yedim, pizza yedim..
Demekki neymiişşşş tam olarak düzenli beslenince çatır çatır gidiyomuş kilolar.. Ama çok mutluyum.. En azından aynada kendime gülümseyerek bakbakabiliyorumneyse mühim olan devam edebilmek, inşallah 74lede vedalaşıcam...
angelic2 çok iyisin.. Bu haftada sen birincisin bence hiç bozma devamm
Senin kilona inebilsem bende yavaş vermeye razıyımanam ne yemişsinben hiç birini yemedim ekmek yemedimama tartı 1 gr oynamadı pazardan beri oh olsun bana neyse gider herhalde dimi sabretdersem
Yaaevet bende çok korkuyorumm hani vizim detoksumuzzzz hemen yapalımmBence bu yediklerin pazara yansiyacak turko. O yuzden kacamagi kes artik. Hadi bakalim 73 lere de inersin sen.
geçen rüyamda görüyordum onu anneme söylemedim söylersem yapar diyeSenin kilona inebilsem bende yavaş vermeye razıyımvalla çpk yemişim hele un helvası anneminki çok meşhur yapma yemem dedim sonra yedimm
benim geçen hafat yediklerim hala yansıyor ya valla turko çok pis oluyorBence bu yediklerin pazara yansiyacak turko. O yuzden kacamagi kes artik. Hadi bakalim 73 lere de inersin sen.
Yaaevet bende çok korkuyorumm hani vizim detoksumuzzzz hemen yapalımm
benim geçen hafat yediklerim hala yansıyor ya valla turko çok pis oluyor
ya bu dolunayda bir bitmiyorDolunayi bekliyorum.
Genelde bir haftada belli oluyor zaten.
Ben cok pis yemedim. Bir kucuk cikolata, bir de simit atistirdim bu hafta . Otesi normal yemeklerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?