Bu Duellolar Konuşulur :)

Senin elektriği anladıkta A AklinYolu1 nin bize mi kesildi elektriği acaba
gerçi benim işime geldi tartı resmim yok çünkü
kızardı bana aynen böle ne işin var annende senin

evet ne işin var bakayım senin kız orda tartı bul çekil resmi at bize olamz mı önemli olan düello şartları yerine gelsi dijital olmayanda olur yani varsa orda

Evet 74.5 kg olmuşum çok şükür.. Bir 75in dahasonuna geldik böylece bir haftada çok iyi kg vermiş oldum ama toplam 3haftaya göre çok az,çünkü çok kaçamak yaptım. Annemin yaptığı un helvasından epey yedim mesela çikolatada yedim
, bide pasta yedim, pizza yedim..
Demekki neymiişşşş tam olarak düzenli beslenince çatır çatır gidiyomuş kilolar.. Ama çok mutluyum.. En azından aynada kendime gülümseyerek bakbakabiliyorum neyse mühim olan devam edebilmek, inşallah 74lede vedalaşıcam...

angelic2 çok iyisin.. Bu haftada sen birincisin bence hiç bozma devamm

Eklentiler

• 20150401_122227.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 74
anam ne yemişsin ben hiç birini yemedim ekmek yemedim falan ama tartı 1 gr oynamadı pazardan beri oh olsun bana neyse gider herhalde dimi sabretdersem

günaydın diyelim dün ki karanlık günün ardından..
gayet güzel bi foto ekledimm.bi sayı bulup gelicem demiştim bunu buldum

Ooo super gidiyorsun.

Ben de gram oynamamadim ama yine de resmi cektim yuklerim birazdan.

Yine yeniden.

Resim yuklemezsen iki duellodan da cekilmis olursun. Hesaplanacak kilo olmayinca neyi hesapliyim.

Bir eczaneye, bir komsuna filan gitsen.

Son düzenleme:
lucky sonki alıntıyı yemişsinangelic bize yıldız bırakmayacak bu gidişle turkuaz kapıyordu bu aralar formdan düştü ama fena gitmiyor tabi

lucky sonki alıntıyı yemişsinangelic bize yıldız bırakmayacak bu gidişle turkuaz kapıyordu bu aralar formdan düştü ama fena gitmiyor tabi

Eee karnim ac olunca alinti filan demiyorum yiyorum.
ben pazar günüsü şehir dışına çıkacağım ya off tartılırım inşallah sıkıntı olmaz

Hadi hadi bahane filan bulma. Yuklersin sen.

Bence bu yediklerin pazara yansiyacak turko. O yuzden kacamagi kes artik. Hadi bakalim 73 lere de inersin sen.

anam ne yemişsin ben hiç birini yemedim ekmek yemedimama tartı 1 gr oynamadı pazardan beri oh olsun bana neyse gider herhalde dimi sabretdersem
Senin kilona inebilsem bende yavaş vermeye razıyım valla çpk yemişim hele un helvası anneminki çok meşhur yapma yemem dedim sonra yedimm

Senin kilona inebilsem bende yavaş vermeye razıyım valla çpk yemişim hele un helvası anneminki çok meşhur yapma yemem dedim sonra yedimm
geçen rüyamda görüyordum onu anneme söylemedim söylersem yapar diye neyse sonra yaptırıp yerim kilomu tekrar versem şimdi istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…