- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.761
Hoş buldum. Grupta benim gibi var mı bilmiyorum ama hem emzirip hem de kilo vermek isteyenlerdenim o yüzden daha yavaş daha kontrollü gitmeliyim. Boyum 1.56 olmak istediğim kilo 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum. Grupta benim gibi var mı bilmiyorum ama hem emzirip hem de kilo vermek isteyenlerdenim o yüzden daha yavaş daha kontrollü gitmeliyim. Boyum 1.56 olmak istediğim kilo 50
Aynen ben de Öyleyim tatlıya hayır diyemiyorum o yüzden de iyice zorlaşıyor kilo vermek bu zamana kadar süt azalır diye rejime başlayamadım ama kızım artık bir yaşında azalsa da sıkıntı olmaz dedim başladım bakalım ne kadar zamanda gidecek. Sen kaç kilo vermek istiyorsun?
evet birde metabolizmada hızlanıyor o zaman daha hızlı verirsin işte şimdi vermeye devam et o zamn birden daha da iyi olurCidden gidiyor kilo canim ilk cocugum da oyle oldu 8 aylikken dogum kontrol hapi ile mens olmuştum. Ve diyet yapmadigim halde kilo vermistim. Ahh bir olsam 1 yili gozden cikardim zaten.
hoşgeldin canım allah bağışlasınAynen ben de Öyleyim tatlıya hayır diyemiyorum o yüzden de iyice zorlaşıyor kilo vermek bu zamana kadar süt azalır diye rejime başlayamadım ama kızım artık bir yaşında azalsa da sıkıntı olmaz dedim başladım bakalım ne kadar zamanda gidecek. Sen kaç kilo vermek istiyorsun?
evet bugün katılabilirisn akşama kadar tartı resminlemerhabalar.... yeni yarısmacı katılabiliyor mu? 1 nisan da yarısmacı alınacak denmiş ilk sayfada ama sorayım dedim yine de.
teşekkür ederim canım sayende..bu başarıda senin payın büyük..6. Duelloyu Kazanan
angelic2
Kaybettigi kilo : 2.1
Yuzde: +0.0247
angelic seriye bagladin tebrikler.
hakikaten angelic çok iyi vay be sabah akşam mı yiyorsun sadece leptinden yararlanmak içinteşekkür ederim canım sayende..bu başarıda senin payın büyük..
yarın ekmeksiz beslenmem bir hafta olcak ve ben 7 günde nerdeyse 6 kilo falan vermiş oldum..wouuuuoouuuww
sen ekmeği kes gel o zaman kapışak senle..hadi yaa çok eğlenceli olur o zaman..böyle şampiyon hep belli zevki çıkmıyooo:))))heyyyyyy ben daha bildirmemdim ki ama
ben belki 2.2 vermişimdir
yeni arkadaşlar geliyor angelic merak etme şampiyonluk gidebiirsen ekmeği kes gel o zaman kapışak senle..hadi yaa çok eğlenceli olur o zaman..böyle şampiyon hep belli zevki çıkmıyooo:))))
sen ekmeği kes gel o zaman kapışak senle..hadi yaa çok eğlenceli olur o zaman..böyle şampiyon hep belli zevki çıkmıyooo:))))
gelsinler bir an önce ben de ki bu ödem bitmeden onları da yeneyim..yalnız ne ödem varmış bende pehhhyeni arkadaşlar geliyor angelic merak etme şampiyonluk gidebiir
bir kısmı ödem bir kısmı yağdan gidiyor bence hepsi ödem değildir zatengelsinler bir an önce ben de ki bu ödem bitmeden onları da yeneyim..yalnız ne ödem varmış bende pehhh
öyledir inşallah...bir kısmı ödem bir kısmı yağdan gidiyor bence hepsi ödem değildir zaten
aynen ..sabah karatay kahvaltısı ediyorum 10.30 ta..okula gidince sadece saat 5te ayran içiyorum..eve gelince de et ,sebze yemeği ,salata , yoğurt yiyorum..gece hiç bir şey yemiyorum..sadece türk kahvesi ve bol limonlu su..hakikaten angelic çok iyi vay be sabah akşam mı yiyorsun sadece leptinden yararlanmak için
Ben varim canım. 9. Ayinda oglum.ve emziriyorum. Deli gibi bir istahim ve tatliya karsi dayanilmazligim varrr
Hoş buldum teşekkür ederimhoşgeldin canım allah bağışlasın