• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

Hoş buldum. Grupta benim gibi var mı bilmiyorum ama hem emzirip hem de kilo vermek isteyenlerdenim o yüzden daha yavaş daha kontrollü gitmeliyim. Boyum 1.56 olmak istediğim kilo 50

Hoş buldum. Grupta benim gibi var mı bilmiyorum ama hem emzirip hem de kilo vermek isteyenlerdenim o yüzden daha yavaş daha kontrollü gitmeliyim. Boyum 1.56 olmak istediğim kilo 50

Ben varim canım. 9. Ayinda oglum.ve emziriyorum. Deli gibi bir istahim ve tatliya karsi dayanilmazligim varrr

Aynen ben de Öyleyim tatlıya hayır diyemiyorum o yüzden de iyice zorlaşıyor kilo vermek bu zamana kadar süt azalır diye rejime başlayamadım ama kızım artık bir yaşında azalsa da sıkıntı olmaz dedim başladım bakalım ne kadar zamanda gidecek. Sen kaç kilo vermek istiyorsun?

Aynen ben de Öyleyim tatlıya hayır diyemiyorum o yüzden de iyice zorlaşıyor kilo vermek bu zamana kadar süt azalır diye rejime başlayamadım ama kızım artık bir yaşında azalsa da sıkıntı olmaz dedim başladım bakalım ne kadar zamanda gidecek. Sen kaç kilo vermek istiyorsun?

Canim ben 92.5 ile basladim ama hep bozdum ama 2 gun iyi 5 gun kötü. Sıkıldım böyle olmasindan artik. Ve simdi 82.5 tum ama 83 civariyimmmm

Cidden gidiyor kilo canim ilk cocugum da oyle oldu 8 aylikken dogum kontrol hapi ile mens olmuştum. Ve diyet yapmadigim halde kilo vermistim. Ahh bir olsam 1 yili gozden cikardim zaten.
evet birde metabolizmada hızlanıyor o zaman daha hızlı verirsin işte şimdi vermeye devam et o zamn birden daha da iyi olur:KK66:

hoşgeldin canım allah bağışlasın :KK66:

6. Duelloyu Kazanan

angelic2 angelic2 :KK9::KK71::nazar::cool:
Gold_Star_Avatar_by_NovaStarX.gif

Kaybettigi kilo : 2.1

Yuzde: +0.0247

angelic seriye bagladin tebrikler. :KK8:
teşekkür ederim canım sayende..bu başarıda senin payın büyük..
yarın ekmeksiz beslenmem bir hafta olcak ve ben 7 günde nerdeyse 6 kilo falan vermiş oldum..wouuuuoouuuww:KK19::KK19:

bir kısmı ödem bir kısmı yağdan gidiyor bence hepsi ödem değildir zaten :KK19:
öyledir inşallah...
ama ben de çok ödem vardı hep yazıyordum ya benim yüzüm gözüm şiş diye..karbonhidratın 1 molekülü 190 molekül su tutuyormuş..hala şişlıik var adetimin 3.günündeyim daha.

:KK57::KK57: hakikaten angelic çok iyi vay be:KK8: sabah akşam mı yiyorsun sadece leptinden yararlanmak için:KK66:
aynen ..sabah karatay kahvaltısı ediyorum 10.30 ta..okula gidince sadece saat 5te ayran içiyorum..eve gelince de et ,sebze yemeği ,salata , yoğurt yiyorum..gece hiç bir şey yemiyorum..sadece türk kahvesi ve bol limonlu su..

Ben varim canım. 9. Ayinda oglum.ve emziriyorum. Deli gibi bir istahim ve tatliya karsi dayanilmazligim varrr

Ben de emziriyorum. 8.5 aylık oğlum var, 1yıl arayla 2kez hamile kaldım.. Üst üste bindi kilolar.. Ekim ayında 81 kiloydum sonra 3ay falan ara verdim şimdi 74 ü gördüm.. Çok şükür.. Bu yarışma ve karatay sayesinde yavaş ama kalıcı verdim. Ara verdiğimde bile kilo almadım
Boyum 1,67 ilk hedwfim 70 sonra 62ye incem inşallah

Back