• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

kilo 002.jpg
yine:63:

elektrik eksintisi ya burda bir geliyor bir gidiyor tam girecem hop geri gidiyor:KK53: bizim elketrikte zaten sorun vardı şimdi tam oldu :KK53: luckynin oralarda kökten elektrik yok galiba dur sesleneyim
luckyyy sesime gelll:KK70:

neyse ben dikkat etmeme rağmen gr oynamadım kafayı yemek üzereyim neyse pes etmek yok onlar inatçıysa bende inatçıyım:mad::mad: sabit çıktımda ben:KK23:
Senin elektriği anladıkta A AklinYolu1 nin bize mi kesildi elektriği acaba :KK70:
gerçi benim işime geldi tartı resmim yok çünkü:p
kızardı bana aynen böle:KK20: ne işin var annende senin
:KK70::KK70::KK70:

Senin elektriği anladıkta A AklinYolu1 nin bize mi kesildi elektriği acaba :KK70:
:KK70::KK70: evet ne işin var bakayım senin :KK53: kız orda tartı bul çekil resmi at bize olamz mı önemli olan düello şartları yerine gelsi dijital olmayanda olur yani varsa orda:cool:

Evet 74.5 kg olmuşum çok şükür.. Bir 75in dahasonuna geldik:28: böylece bir haftada çok iyi kg vermiş oldum ama toplam 3haftaya göre çok az,çünkü çok kaçamak yaptım. Annemin yaptığı un helvasından epey yedim mesela:eek: çikolatada yedim
, bide pasta yedim, pizza yedim..:110::110:
Demekki neymiişşşş tam olarak düzenli beslenince çatır çatır gidiyomuş kilolar.. Ama çok mutluyum.. En azından aynada kendime gülümseyerek bakbakabiliyorum :KK49::KK51:neyse mühim olan devam edebilmek, inşallah 74lede vedalaşıcam...

angelic2 angelic2 çok iyisin.. Bu haftada sen birincisin bence:KK51: hiç bozma devamm

Eklentiler

• 20150401_122227.jpg
    20150401_122227.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 74
Evet 74.5 kg olmuşum çok şükür.. Bir 75in dahasonuna geldik:KK28: böylece bir haftada çok iyi kg vermiş oldum ama toplam 3haftaya göre çok az,çünkü çok kaçamak yaptım. Annemin yaptığı un helvasından epey yedim mesela:eek: çikolatada yedim
Demekki neymiişşşş tam olarak düzenli beslenince çatır çatır gidiyomuş kilolar.. Ama çok mutluyum.. En azından aynada kendime gülümseyerek bakbakabiliyorum :KK49::KK51:neyse mühim olan devam edebilmek, inşallah 74lede vedalaşıcam...

angelic2 angelic2 çok iyisin.. Bu haftada sen birincisin bence:KK51: hiç bozma devamm
anam ne yemişsin:KK70::KK70: ben hiç birini yemedim ekmek yemedim falan ama tartı 1 gr oynamadı pazardan beri :mad::mad: oh olsun bana neyse gider herhalde dimi sabretdersem:KK17:

günaydın diyelim dün ki karanlık günün ardından..
gayet güzel bi foto ekledimm.bi sayı bulup gelicem demiştim bunu buldum:KK59::KK59::KK55:

Ooo super gidiyorsun. :KK19:

elektrik eksintisi ya burda bir geliyor bir gidiyor tam girecem hop geri gidiyor:KK53: bizim elketrikte zaten sorun vardı şimdi tam oldu :KK53: luckynin oralarda kökten elektrik yok galiba dur sesleneyim
luckyyy sesime gelll:KK70:

neyse ben dikkat etmeme rağmen gr oynamadım kafayı yemek üzereyim neyse pes etmek yok onlar inatçıysa bende inatçıyım:mad::mad: sabit çıktımda ben:KK23:

Ben de gram oynamamadim ama yine de resmi cektim yuklerim birazdan.

Yine yeniden. :KK53:

Resim yuklemezsen iki duellodan da cekilmis olursun. Hesaplanacak kilo olmayinca neyi hesapliyim. :KK69:

Bir eczaneye, bir komsuna filan gitsen. :KK66:

Son düzenleme:
Ooo super gidiyorsun. :KK19:

Ben de gram oynamamadim ama yine de resmi cektim yuklerim birazdan.

Yine yeniden. :KK53:

A AklinYolu1 nin bize mi kesildi elektriği acaba :KK70:

Resim yuklemezsen iki duellodan da cekilmis olursun. Hesaplanacak kilo olmayinca neyi hesapliyim. :KK69:

Bir eczaneye, bir komsuna filan gitsen. :KK66:
lucky sonki alıntıyı yemişsin:KK70:angelic bize yıldız bırakmayacak bu gidişle:KK70: turkuaz kapıyordu bu aralar formdan düştü ama fena gitmiyor tabi:KK53:

lucky sonki alıntıyı yemişsin:KK70:angelic bize yıldız bırakmayacak bu gidişle:KK70: turkuaz kapıyordu bu aralar formdan düştü ama fena gitmiyor tabi:KK53:

Eee karnim ac olunca alinti filan demiyorum yiyorum. :KK70:
ben pazar günüsü şehir dışına çıkacağım ya off:mad::mad: tartılırım inşallah sıkıntı olmaz:KK47:

Hadi hadi bahane filan bulma. Yuklersin sen. :cool:

Evet 74.5 kg olmuşum çok şükür.. Bir 75in dahasonuna geldik:KK28: böylece bir haftada çok iyi kg vermiş oldum ama toplam 3haftaya göre çok az,çünkü çok kaçamak yaptım. Annemin yaptığı un helvasından epey yedim mesela:eek: çikolatada yedim

Bence bu yediklerin pazara yansiyacak turko. O yuzden kacamagi kes artik. Hadi bakalim 73 lere de inersin sen. :KK39:

anam ne yemişsin:KK70::KK70: ben hiç birini yemedim ekmek yemedimama tartı 1 gr oynamadı pazardan beri :mad::mad: oh olsun bana neyse gider herhalde dimi sabretdersem:KK17:
Senin kilona inebilsem bende yavaş vermeye razıyım:57: valla çpk yemişim hele un helvası anneminki çok meşhur yapma yemem dedim sonra yedimm:57:

Senin kilona inebilsem bende yavaş vermeye razıyım:KK57: valla çpk yemişim hele un helvası anneminki çok meşhur yapma yemem dedim sonra yedimm:KK57:
geçen rüyamda görüyordum onu anneme söylemedim söylersem yapar diye :KK70:neyse sonra yaptırıp yerim kilomu tekrar versem şimdi istemiyor:KK70:

Back