Bu Duellolar Konuşulur :)

Kızlar ya aklıma ne geldi, bu sporcuların kullandığı supplementler oluyor ya onlardan bizde kullansak belki daha hızlı kilo veririz, mesela atıyorum kas yapan desteklerden alsak yağ yakabiliriz gibime geliyor, deneyen oldu mu hiç?, bi araştırcma bu konuyu:)

Kızlar ya aklıma ne geldi, bu sporcuların kullandığı supplementler oluyor ya onlardan bizde kullansak belki daha hızlı kilo veririz, mesela atıyorum kas yapan desteklerden alsak yağ yakabiliriz gibime geliyor, deneyen oldu mu hiç?, bi araştırcma bu konuyu:)
Sabah sabah nerden aklına geldi acaba:KK70: araştır bakalım ben pek sevmiyorum öyle şeyleri ama :KK66:

20151118_083554.jpg

Sabah sabah nerden aklına geldi acaba:KK70: araştır bakalım ben pek sevmiyorum öyle şeyleri ama :KK66:
Bende sevmem yapay şeyleri alsında ama az miktarda kullanmayı denicem bi spor forumlarından bakıp, hergün et olmuyor evde proteinleri böyle alayım diyorum :KK70:

Herkese merhabalar uzun zamandır burada yoktum ama ara ara topic i takip ediyordum bende uzun bir ara verdim oldukça verimsiz bir araydı önüme gelen her şeyi yedim diyebilirim yaklaşık 6 aylık süreçte neredeyse 5 kilo kadar aldım en son 79. 5 i bile gördüm Buradan ayrıldığımda en son 74 küsürlere görmüştüm Son iki haftadır çok dikkat ediyorum ve şu an 75 kilodayım. bu sefer 70 in altına görmeden bırakmayı düşünmüyorum. düello olmasa bile kendinizi bırakmayın eminim Hepimiz çok güzel sonuçlar alacağız.. Yeter ki isteyelim herkese sağlıklı günler

X