- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.741
bende inemezsem dahada gelmem diyip gidecemBen de senden asagi kalmiyorum ama Pazara 60 a inmezsem birakirim yarismayi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende inemezsem dahada gelmem diyip gidecemBen de senden asagi kalmiyorum ama Pazara 60 a inmezsem birakirim yarismayi.
olabilir eğer 2.2 verdiysen yıldızı angelicten geri alırızheyyyyyy ben daha bildirmemdim ki ama
ben belki 2.2 vermişimdir
heyyyyyy ben daha bildirmemdim ki ama
ben belki 2.2 vermişimdir
bende inemezsem dahada gelmem diyip gidecem
bana çok güvendiğin içi teşekkürlerAksama bildiricem demedin mi. Pazara katilirsin sen.
2.2 mi hic sanmiyorum.
O zaman gelmeyecegin kesin.
olabilir eğer 2.2 verdiysen yıldızı angelicten geri alırız
bana çok güvendiğin içi teşekkürler
senin yüzünden oldu angelic in içindeki savaşcıyı açığa çıkardın sen bile geçemiyorsun boynuz kulağı geçer demişler bende seni tutmuyorum artık kimseyi tutmuycam o zaman bendeEvet aliriz, zaten angelic sinirlerimi bozuyor ne oyle 2 kusur kilo her seferinde. Kilo ver dediysekte o kadar degil.
Ben seni tutmuyorum deadline .
senin yüzünden oldu angelic in içindeki savaşcıyı açığa çıkardın sen bile geçemiyorsun boynuz kulağı geçer demişler bende seni tutmuyorum artık kimseyi tutmuycam o zaman bende
Kizlar bu 12 nisan da son buluyordu degil mi
neden sordun canısı evet galiba bu araad profilin çok manidar bunun yazısı vardı dimi kendini mimarı olmakla ilgili bişeydi güzeldi beğendimKizlar bu 12 nisan da son buluyordu degil mi
Hayrola gidelim diye mi bekliyorsun.
Aksama bildiricem demedin mi. Pazara katilirsin sen.
2.2 mi hic sanmiyorum.
O zaman gelmeyecegin kesin.
bir iddialı yarışmacı daha geldi demek bakalım ortalık kızışacak angelice meydan okuyorsun demek hoş geldinYooo bende 79.9 olmak icin mucadeleye geldimmmm...
Veeee yildizlari angelicten almayaaaaa
kıskanıyor kız yıldızı kaçırdı ya kendi
olabilir eğer 2.2 verdiysen yıldızı angelicten geri alırız
neden sordun canısı evet galiba bu araad profilin çok manidar bunun yazısı vardı dimi kendini mimarı olmakla ilgili bişeydi güzeldi beğendim
Ona onerdiklerimi yeni yeni yapiyor. Bastan yapsaydi simdiye 79 lari gormustu.
Gecsin canim Bir regl olayim gorursunuz siz.
bizde şimdilik verdiklerimizle idare ederiz napalım bu düello geçti pazara belli olmaz iyi hazırlanreglimin ikinci günü olur mu olur dermişimmm
haklısınız o kadar veremem verdiysem bi kaç gram şükrederim napim
ya doğumdan sonra demi sanırım regl olduktan sonra birden hızlı veriyormuşlar öyle diyordu geçen bir arkadaş 3 kilo olmasada gider yani benceBen 9 aydir regl olamiyorum napimm... hir olsam 3 kg gider mi
300 gramcık fazla çıkmışsın bişey olmazmış zaten hoşgeldin sendeAn itibariyle kilom bu sabah tartıldığımda tam 58 di.
bizde şimdilik verdiklerimizle idare ederiz napalım bu düello geçti pazara belli olmaz iyi hazırlan
ya doğumdan sonra demi sanırım regl olduktan sonra birden hızlı veriyormuşlar öyle diyordu geçen bir arkadaş 3 kilo olmasada gider yani bence