• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

Evet aliriz, zaten angelic sinirlerimi bozuyor ne oyle 2 kusur kilo her seferinde. Kilo ver dediysekte o kadar degil. :KK70:

Ben seni tutmuyorum deadline deadline . :KK70:
senin yüzünden oldu angelic in içindeki savaşcıyı açığa çıkardın sen bile geçemiyorsun boynuz kulağı geçer demişler:KK48: bende seni tutmuyorum artık kimseyi tutmuycam o zaman bende:KK53::KK53::KK70:

senin yüzünden oldu angelic in içindeki savaşcıyı açığa çıkardın sen bile geçemiyorsun boynuz kulağı geçer demişler:KK48: bende seni tutmuyorum artık kimseyi tutmuycam o zaman bende:KK53::KK53::KK70:

Ona onerdiklerimi yeni yeni yapiyor. Bastan yapsaydi simdiye 79 lari gormustu. :KK70:

Gecsin canim:nazar: Bir regl olayim gorursunuz siz. :63:

20150401_154108.jpg

Bu da benim tok karna ki halim kilom 83 83.5 arasi ac karna ah ah yakin zaman da 82.5 dim.

neden sordun canısı evet galiba:KK55: bu araad profilin çok manidar bunun yazısı vardı dimi kendini mimarı olmakla ilgili bişeydi güzeldi beğendim:KK54:
Ona onerdiklerimi yeni yeni yapiyor. Bastan yapsaydi simdiye 79 lari gormustu. :KK70:

Gecsin canim:nazar: Bir regl olayim gorursunuz siz. :63:

Ben 9 aydir regl olamiyorum napimm... hir olsam 3 kg gider mi:KK53:

:KK70::KK70:reglimin ikinci günü olur mu olur dermişimmm:KK43:
haklısınız o kadar veremem verdiysem bi kaç gram şükrederim napim :KK1:
bizde şimdilik verdiklerimizle idare ederiz napalım bu düello geçti pazara belli olmaz iyi hazırlan:KK68:

Ben 9 aydir regl olamiyorum napimm... hir olsam 3 kg gider mi:KK53:
ya doğumdan sonra demi sanırım regl olduktan sonra birden hızlı veriyormuşlar öyle diyordu geçen bir arkadaş 3 kilo olmasada gider yani bence:KK66:

bizde şimdilik verdiklerimizle idare ederiz napalım bu düello geçti pazara belli olmaz iyi hazırlan:KK68:

ya doğumdan sonra demi sanırım regl olduktan sonra birden hızlı veriyormuşlar öyle diyordu geçen bir arkadaş 3 kilo olmasada gider yani bence:KK66:

Cidden gidiyor kilo canim ilk cocugum da oyle oldu 8 aylikken dogum kontrol hapi ile mens olmuştum. Ve diyet yapmadigim halde kilo vermistim. Ahh bir olsam 1 yili gozden cikardim zaten.

Back