• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

Kizlar, :cool:

Benim tatilim bitti. Artik islerime donmem lazim ama ara ara burdayim.

Kendinizi birakmayin, kilo vermeyi ihmal etmeyin.

Kacamak yaptiginizda kendinizi hirpalamayin ama kendinizi hirpalamiyorsunuz diye de bir daha kacamak yapmayin. :mad:

Gorusuruz. :KK19:
çalışıyordun da izinde miydin yani..?hadi bakalım kolay gelsin canım işin gücün rast gitsin..

çalışıyordun da izinde miydin yani..?hadi bakalım kolay gelsin canım işin gücün rast gitsin..

Ikinci yuksek lisansimi yapiyorum. Arada is ariyorum ama bolum degistirdim bakalim. Bulursam ikisini beraber yurutecegim.:KK66:

Günaydın tatlişler:KK15:
yeni düelloya hazırmıyız:KK49:
bu defa ben kazaniceğim benden söylemesi ona göre :cool:
zaten A AklinYolu1 bu düelloda beni tutuyor biliyorsunuz
:KK70:

deadline deadline varken isin zor. :KK70:( deadline deadline kafana tas geldi eh artik bu gazla carsamba gunu 62 yi gorursun. :KK70:)

Tabi ki seni tutuyorum. :KK66:

Ikinci yuksek lisansimi yapiyorum. Arada is ariyorum ama bolum degistirdim bakalim. Bulursam ikisini beraber yurutecegim.:KK66:

deadline deadline varken isin zor. :KK70:( deadline deadline kafana tas geldi eh artik bu gazla carsamba gunu 62 yi gorursun. :KK70:)

bende 60lı rakamları görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK37:
tabi tabi geçenki düelloda da beni tutyodun ama baktım ikinciyim :KK57: A AklinYolu1
tutma beni istemiyorum :KK34:
bu defa ben almalıyım çok hırslıyım :KK70::KK70::KK70:
sende oku oku bıkmayanlardansın yani :cool: başarılar tatlımmm

bende 60lı rakamları görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK37:
tabi tabi geçenki düelloda da beni tutyodun ama baktım ikinciyim :KK57: A AklinYolu1
tutma beni istemiyorum :KK34:
bu defa ben almalıyım çok hırslıyım :KK70::KK70::KK70:
sende oku oku bıkmayanlardansın yani :cool: başarılar tatlımmm

Hirsliyim derken , sonra seni yerden kazmayalim.:KK8:

O halde ben seni tutmuyorum. :KK70: Carsambaya ne kaldi ki zaten . Sıkın disinizi. :confused:

Seviyorum okumayi ne yapiyim. :KK70:Sagol tatlim.:cool:

O halde ben seni tutmuyorum. :KK70: Carsambaya ne kaldi ki zaten . Sıkın disinizi. :confused:

Nayır nolamazzzzzz :stop: çok üzülürüm ama o zaman o_O
aynen ne kaldı ki şurda çarşamba günü " Forever07 Forever07 :nazar::KK9::KK73::cool: " yazmana
:KK70::KK70:
oku tabi tatlım en güzeli bende seneye yeniden sınava girmek istiyorum lys ye iç mimarlık diploması için
:confused:

[/QUOTE
ohh ne güzel..okumak iyidir..siz de paskalya tatili var mı bu hafta?oğlum danimarkada ya bu hafta tatilmiş onların..okul yokmuş..

helal olsun sana :KK9:
şimdiden kaybettim ben desene
A AklinYolu1 tatlım angelic2 angelic2 gruptan atsan mı acaba diyorum :confused:
:KK39:
hayır yani gitti şuan bütün hırsım olmaz ki ama :KK55: bu ne hızzz maşaAllah :nazar:

hayır yani gitti şuan bütün hırsım olmaz ki ama :KK55: bu ne hızzz maşaAllah :nazar:
benim kilom fazla olduğu için fazla veriyorum ve karbonhidrat almadığımdan vucudumdaki ödemi de atıyorum..sen aynı hırsla devam et canım..bu durum seni kamçılasın küstürmesin..

ben varken o biraz zor:KK70:dünden beri 1 kilodan fazla vermişim ben..ekmee yimiyom zayıflıyom:KK70::KK70::KK70:
angelic bir açıldın pir açıldın dur maşallah diyelim:KK70::nazar::nazar::nazar:
nazar etme ne olur çalış seninde olur:KK70::KK70::KK70: ay angelic yıldızları kapmaya kararlı ama sende pes etme beli olmaz yüzde hesaplanıyor senin 1 kilon angelicin 1.5 kilosu mesela örnek olarak verdim ama kilona göre oran hesaplanıyor rahat ol 1. olabilirsin yani :KK70::KK70:

ay 62 olur mu bilmem ben geri 63.1 e döneyim de önce başka bişey istemem :KK70: lucky oku ya bende okuycam önüme taş koyuyor yök izin vermiyor kazanmama okumak gibisi var mı hey gidi:KK70::KK70:

:KK70::KK70:

angelic bir açıldın pir açıldın dur maşallah diyelim:KK70::nazar::nazar::nazar:

nazar etme ne olur çalış seninde olur:KK70::KK70::KK70: ay angelic yıldızları kapmaya kararlı ama sende pes etme beli olmaz yüzde hesaplanıyor senin 1 kilon angelicin 1.5 kilosu mesela örnek olarak verdim ama kilona göre oran hesaplanıyor rahat ol 1. olabilirsin yani :KK70::KK70:
sevgili deadline deadline bu dediğine sende inanmıyon da neyse :KK70::KK70:
aynen kilo fazla olunca daha çok veriyosun haliyle
kız bir günde 1 kilo vermiş yani 3 kilo verse benim 1,5 verme ihtimalim bile zor yani
önemli olan vermek napalım o_O birincilik angelic2 angelic2 feda olsun :KK68:
ben yine 900 gr versem yeter bana inşallah maşallah :nazar:

sevgili deadline deadline bu dediğine sende inanmıyon da neyse :KK70::KK70:
aynen kilo fazla olunca daha çok veriyosun haliyle
kız bir günde 1 kilo vermiş yani 3 kilo verse benim 1,5 verme ihtimalim bile zor yani
önemli olan vermek napalım o_O birincilik angelic2 angelic2 feda olsun :KK68:
ben yine 900 gr versem yeter bana inşallah maşallah :nazar:
olsun bende birinciliğe oynamıyorum bıraktım o işleri :KK70::KK70: önemli olan verebildiğimiz kadar vermek ya boşver yıldızı belki angelic hediye eder sana bir ara bi tanesini iyi kilo verirsen:KK48: 900 banada yeter oh mis az mı 900 değil mi ama:KK53:

benim kilom fazla olduğu için fazla veriyorum ve karbonhidrat almadığımdan vucudumdaki ödemi de atıyorum..sen aynı hırsla devam et canım..bu durum seni kamçılasın küstürmesin..

OK BABY :KK49::KK76::KK47:
Önemli olan sağlıklı bi şekilde vermek :KK39:
ikimizde kilolarımıza göre verilen rakamlar gayet iyi gidiyor
aynen devam:cool::cool:

olsun bende birinciliğe oynamıyorum bıraktım o işleri :KK70::KK70: önemli olan verebildiğimiz kadar vermek ya boşver yıldızı belki angelic hediye eder sana bir ara bi tanesini iyi kilo verirsen:KK48: 900 banada yeter oh mis az mı 900 değil mi ama:KK53:

Ohhhh rahatım diyosun yani :cool:
aynen 3 günde 900 bence süper ötesi olur.. ay sanki oda zor bende :KK43:
neyse hayırlısı bakalım bakcez
:KK16::KK54:

Ohhhh rahatım diyosun yani :cool:
aynen 3 günde 900 bence süper ötesi olur.. ay sanki oda zor bende :KK43:
neyse hayırlısı bakalım bakcez
:KK16::KK54:
öyle deme olmazsa bile elimizden geleni yapmalıyız gidiyor aslında ben kendime gelmiş olsaydım iyi gidiyordum bakma geçen hafta geldiler bana doymamazlık falan silkelendim kendime geldim bu çarşambaya olmasa bile pazara çok iddialıyım:cool::cool:

Gün bana pek ayılmasa da sizlere aydınlık olsun kuzular :KK68:

günüm kötü başladı :KK43:
eşimin ödül niyetinde aldığı daha bir haftalık spor ayakkabımı apartman içinde kapımdan uçurmuşlar
böle pembiş ve siyahtı... çok üzüldüm :KK43:
:KK43:

regl ilk gün, hava basık
bugün fenalardayım yani , hayır olsun diyelim:KK15:
hiç bişey yiyesim de yok
tahıl ekmek ve zeytin yicem sadece birazdan

öpüyorum sizleri:KK68:

Back