- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.681
tühh yaa ben de üzüldüm..neyse gene de üzme kendini cana geleceğine mala gelsin,senin canın sağ olsun gene alırsınız..Gün bana pek ayılmasa da sizlere aydınlık olsun kuzular
günüm kötü başladı
eşimin ödül niyetinde aldığı daha bir haftalık spor ayakkabımı apartman içinde kapımdan uçurmuşlar
böle pembiş ve siyahtı... çok üzüldüm
regl ilk gün, hava basık
bugün fenalardayım yani , hayır olsun diyelim
hiç bişey yiyesim de yok
tahıl ekmek ve zeytin yicem sadece birazdan
öpüyorum sizleri
tühh yaa ben de üzüldüm..neyse gene de üzme kendini cana geleceğine mala gelsin,senin canın sağ olsun gene alırsınız..
bugün karatay diyetimin 5. günündeyim.karatay tv ye çıktığında kızar söylenirdim ekme bırak diyo diye.onda akıl olsa parasını dolandırıcılara kaptırmazdı dedim durdum aylarca.çünkü işime gelmiyordu ekmeği bırakmak..maşallah diyeyim kendime zıpkın gibi kalkıyorum yataktan 5 gündür.karbonhidratlar uyuşturuyor insanı yaa...kendimi çok iyi hissediyorum..enerjim yüksek..
sabah yürüyüş yaptım sonra da kahvaltı:
2 haş.yımırta
aa zeytin yemeyi unuttum şimdi geldi aklıma..
peynir
badem ve ceviz
maydonoz
çay
okula geldim öğlen bişey yemicem dünde yememiştim .iki öğün yapınca leptin salgılanıyormuş yaa..
canan karatay bahsediyor bu hormondan.ara öğün yapmaz,öğün aralarını en az 4 -5 saat tutarsak leptin denilen bir hormon salgılanıp birikmiş yağları yakıyormuş..bana lucky önermişti bu iki öğünü..ama ekmek yerken asla durulmuyor iki öğün acıkıyorsun..ama ekmek yemeyince hiç acıkılmıyor sağlam bir karatay kahvaltısıyla.Afiyetler olsun kahvaltı süper
şu leptin olayı biraz daha açarmısın canım merak ettim
öğlenleri hiç mi yemiyorsun,
yani günde sadece 2 öğün mü
amaninnnnnnn bovvvvvvvvvvvvvv
canan karatay bahsediyor bu hormondan.ara öğün yapmaz,öğün aralarını en az 4 -5 saat tutarsak leptin denilen bir hormon salgılanıp birikmiş yağları yakıyormuş..bana lucky önermişti bu iki öğünü..ama ekmek yerken asla durulmuyor iki öğün acıkıyorsun..ama ekmek yemeyince hiç acıkılmıyor sağlam bir karatay kahvaltısıyla.
bence hiç durma hemen yap..hatta karatayın videolarını izle.hatta kitaplarını oku.ben setini isticem bi siteden..kesin sonuç bu..Leptin candır diyoruz yani
bende mi yapsam acaba
ama ben zaten beyaz ekmek yemiyorum tahıllı ekmek tüketiyorum kahvaltıda sadece
ara öğün de yapmıyım o zaman zaten yediğim bir yoğurttu akşam yiyeyim
bence hiç durma hemen yap..hatta karatayın videolarını izle.hatta kitaplarını oku.ben setini isticem bi siteden..kesin sonuç bu..
canım benim sende sağol..yardımcı olabildiysem ne mutlu banaAynen o kitap hemencik alınmalı
bu arada sağol canım, verdiğin öneriler için teşekkür ederim
Afiyetler olsun kahvaltı süper
şu leptin olayı biraz daha açarmısın canım merak ettim
öğlenleri hiç mi yemiyorsun,
yani günde sadece 2 öğün mü
amaninnnnnnn bovvvvvvvvvvvvvv
Yarın daha detaylı bakıcam canımhttp://www.kadinzen.com/leptin-hormonunun-zayiflamadaki-rolu.html
Canım burda var ayrıntılar bakabilirsin..
Ekledim
elektrik eksintisi ya burda bir geliyor bir gidiyor tam girecem hop geri gidiyorSelamın en güzeli üzerine olsun güzelliklergünümüz aydın diyemiyorum ülkemizde yaşananların üzerine
Düne göre bugün bomba gibiyim şükür
sabah önce kahvaltı
1,5 haşlama yumurta
5 zeytin
yarım dilim buğday ekmek
işe gelmeden 30 dk yürüyüş yapıldı
Annemde olduğum için tartılamadımmmmmmmmmmm
angelic2 tebrikler maşaAllah süper gidiyosun
A AklinYolu1 vedeadline ortalıkta yok düelloda yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?