Bu direnişimi sonuna kadar sürdüreceğim!

Eşin şu anasını bacısını bir susturamadı mübarek, bu ne biçim eş , kusura bakmayın ama eşiniz bu olaylar olurken niye susuyor, ailesini gayette durdurabilir tabi sıkıysa , tüm sorun eşinizde

Ya en çok ona şaşkınım. Kocası ölüm korkusu ile sığınakta bu paşam aşk peşinde. Adam çıt çıksa koşması lazım bu bilmem kaç km öteden ilgi bekliyor

Eşin şu anasını bacısını bir susturamadı mübarek, bu ne biçim eş , kusura bakmayın ama eşiniz bu olaylar olurken niye susuyor, ailesini gayette durdurabilir tabi sıkıysa , tüm sorun eşinizde
Bence sorun eşinde falan değil. Bu kesin onların yanında benim için sorun yok diyor sonra kendi kendine kıruyor

Ayrıca eşim ibadetim falanlar , çok büyük laflar etmişsin zaman geçince anlarsın..

Kayınvalide iyi direnmiş ama olmamış.
İbadetle saadete ermiş konu sahibi.

evet evet sonuna kadar okumamıştım baktım şimdi. kv si eltisiyle küsmüş amcamla yengeme gittik bize hesap sordu yazmış.
amca ile yenge
Kuzeniyle tesadüfen mi tanışmış yani

Aile kuzenlerin evlenmesini istemiyordu belki de.

Konu sahibi ibadetime engel olacaklar diye aklını yitirecekmiş az kalsın.

Kuzeniyle tesadüfen mi tanışmış yani

Aile kuzenlerin evlenmesini istemiyordu belki de.

Konu sahibi ibadetime engel olacaklar diye aklını yitirecekmiş az kalsın.

Bu devirde kuzeninle mi evlendin , tepkisi almamak için 40 dereden su getirip anlatmış.

Tv programlarında da oluyor bu tip insanlar. Aynı köydeniz ama ben şehirde büyüdüm vs diye başlayan hikaye , kocasının kuzeni olduğunun anlaşılmasıyla son buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…