Bu direnişimi sonuna kadar sürdüreceğim!

Bir twit vardı aradım aradım bulamadım. Taşra üniversitesi mezunu kızların uzman çavuş koca sevdasını psikolojik temelde incelemek gerek diye. Bulamadım ya. Sanırım soru sahibine bundan olmuş.

Kuzenle de evlenmeyin be, akraba evliliğinden nasıl çocuklar doğuyor bilmiyor musunuz?
rütbeli subay bulması zor adamların kriterleri yüksek.o yüzden e uzman çavuş da askeri kıyafet giyiyor o neden olmasın deniyordur.

rütbeli subay bulması zor adamların kriterleri yüksek.o yüzden e uzman çavuş da askeri kıyafet giyiyor o neden olmasın deniyordur.
Valla rütbelileriyle de çok çalıştım, asker psikolojisi çok zor. Anlaşmak çok zor.

Müge anlı da şey demişlerdi. Taşradaki kasabalardaki köylerdeki kızlar şehre gitmek için uzman çavuşlarla evlenmek istiyor. Köyde de kız kalmıyor. İncelenmesi gereken bir tespit.

çocukluk arkadaşımın babası yarbaydı.valla uyuma uyanma saatine bile karışıyordu evde.hep kendi istediği yapılsın istiyordu.yaşlanınca da aynıymış
O kadar iyi anlıyorum ki. Ama o eski nesildi biraz da. Şimdiki uzman çavuş karıları instagramda tiktokta YouTubeda nasıl nişanlandım nasıl evlendim nasıl sunum sofrası aldım nasıl çeyizler aldım diye video çekiyor.

Bir twit vardı aradım aradım bulamadım. Taşra üniversitesi mezunu kızların uzman çavuş koca sevdasını psikolojik temelde incelemek gerek diye. Bulamadım ya. Sanırım soru sahibine bundan olmuş.

Kuzenle de evlenmeyin be, akraba evliliğinden nasıl çocuklar doğuyor bilmiyor musunuz?
Aha böyle işte. Belli ki tüm aile akraba evliliği

çocukluk arkadaşımın babası yarbaydı.valla uyuma uyanma saatine bile karışıyordu evde.hep kendi istediği yapılsın istiyordu.yaşlanınca da aynıymış
Bunun sanki asker olan kocası değil de kayınvalidesi ama kendisi de taş çıkarıyor hani 🤣 eee ne derler gelin kaynanın toprağından olur🤣

Yav bende diyorum niye evlenemiyorum iş ibadette bitiyormuş karşıma çıkanlar öküzdü hindu mu olsaydım... Aklımda deli sorular... Hayatı sorguluyorum şuan 😅
Öküzler için direnişimi sürdüremedim.. İbadetimi yarıda bıraktığım için günaha girer miyim... Lütfen nihat hocayı bağlayın...

Bunun sanki asker olan kocası değil de kayınvalidesi ama kendisi de taş çıkarıyor hani 🤣 eee ne derler gelin kaynanın toprağından olur🤣
beraber nöbet tutttuk kaç kere diyor baksana.telefonda görüntülü tutmuştur .yoksa askeriye bunu da sığınağa ya da sınıra almadı ya :KK53:

beraber nöbet tutttuk kaç kere diyor baksana.telefonda görüntülü tutmuştur .yoksa askeriye bunu da sığınağa ya da sınıra almadı ya

ben bu kadının kuzeni ay kocası için her şeyi yapabileceğine inanıyorum. Gerekse kesin giderdi sığınağa ama gerekmemiş demek ki 🤣 sonuçta ibadet uzaktan da yapılabiliyoe

X