Bu direnişimi sonuna kadar sürdüreceğim!

Cillop gibi bomboş bir monolog izlediniz sayın sevirciler, alın bu bilgileri napiyosaniz yapin

O diil de, var böyle boş insanlar cidden. Hayatta var olma amaçları böyle antin kuntin işler. Birkac cocuk dogurulur sonra endublemax ibadetkereibadetler onlar olur. Yani birey olarak değil birinin bi şeyi olarak var olan cacık insanlar işte.

Neyse ben gidem de biraz kocamin yuzune bakıp az sevap kazanam. Engellemeyin beni pis kadınlar. Nalet kaynanalar. Zalım gorumceler.

Baştan sona okudum, valla kendimi tebrik ediyorum, sizde beni tebrik edin
Konu sahibi sizi de bu dirayetli duruşunuzdan dolayi tebrik ederim, mutluluklarr!

Konuyu okumaya başladığımda altta iki yorum vardı bitirdiğimde 12 sayfa olmuş.
Bir ibadet türü olarak asker koca beklemek... Uff gece gece arabesk ruhum kamçılandı şimdi gidip kocamın mesleği ile yaşama amacım arasında bi bağlantı kurmam lazım acilen.
Konunun devamı oldukça klasik kv gelin kavgası.

ben bu kadının kuzeni ay kocası için her şeyi yapabileceğine inanıyorum. Gerekse kesin giderdi sığınağa ama gerekmemiş demek ki sonuçta ibadet uzaktan da yapılabiliyoe
Uzaktan ibadet mi olur canım covid 19 zamanı uzaktan eğitim bile olmadığını öğrendik ibadet nasıl olsun. Tövbe tövbe şirke girmese bari

Valla hepsini okudum.
Bende herkes gibi ibadet kısmına takildim.hatta birkaç defa okudum falan.nasil bir bakış açısı anlamadım.. eşinizle evlenmek için acele etmişsiniz gibi geldi.zaten görevde, doğru dürüst görüşmemişsiniz bile..kayınvalide ne istersin demiş.sizde birşey istemem,sadece kocam olsun demissiniz
Fazla görüşmemeye çalışın
Konu açıp hesabı kapatmayip, yorumlara cevap yazsaydınız iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…