- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
rütbeli subay bulması zor adamların kriterleri yüksek.o yüzden e uzman çavuş da askeri kıyafet giyiyor o neden olmasın deniyordur.Bir twit vardı aradım aradım bulamadım. Taşra üniversitesi mezunu kızların uzman çavuş koca sevdasını psikolojik temelde incelemek gerek diye. Bulamadım ya. Sanırım soru sahibine bundan olmuş.
Kuzenle de evlenmeyin be, akraba evliliğinden nasıl çocuklar doğuyor bilmiyor musunuz?
Valla rütbelileriyle de çok çalıştım, asker psikolojisi çok zor. Anlaşmak çok zor.rütbeli subay bulması zor adamların kriterleri yüksek.o yüzden e uzman çavuş da askeri kıyafet giyiyor o neden olmasın deniyordur.
çocukluk arkadaşımın babası yarbaydı.valla uyuma uyanma saatine bile karışıyordu evde.hep kendi istediği yapılsın istiyordu.yaşlanınca da aynıymışValla rütbelileriyle de çok çalıştım, asker psikolojisi çok zor. Anlaşmak çok zor.
Bindalliyi savaşırken kayinvalideye karşı mı giymiş? Okuyan varsa özetlese sevabına
O kadar iyi anlıyorum ki. Ama o eski nesildi biraz da. Şimdiki uzman çavuş karıları instagramda tiktokta YouTubeda nasıl nişanlandım nasıl evlendim nasıl sunum sofrası aldım nasıl çeyizler aldım diye video çekiyor.çocukluk arkadaşımın babası yarbaydı.valla uyuma uyanma saatine bile karışıyordu evde.hep kendi istediği yapılsın istiyordu.yaşlanınca da aynıymış
Aha böyle işte. Belli ki tüm aile akraba evliliğiBir twit vardı aradım aradım bulamadım. Taşra üniversitesi mezunu kızların uzman çavuş koca sevdasını psikolojik temelde incelemek gerek diye. Bulamadım ya. Sanırım soru sahibine bundan olmuş.
Kuzenle de evlenmeyin be, akraba evliliğinden nasıl çocuklar doğuyor bilmiyor musunuz?
Bunun sanki asker olan kocası değil de kayınvalidesi ama kendisi de taş çıkarıyor haniçocukluk arkadaşımın babası yarbaydı.valla uyuma uyanma saatine bile karışıyordu evde.hep kendi istediği yapılsın istiyordu.yaşlanınca da aynıymış
Öküzler için direnişimi sürdüremedim.. İbadetimi yarıda bıraktığım için günaha girer miyim... Lütfen nihat hocayı bağlayın...Yav bende diyorum niye evlenemiyorum iş ibadette bitiyormuş karşıma çıkanlar öküzdü hindu mu olsaydım... Aklımda deli sorular... Hayatı sorguluyorum şuan
Ahahahhaha bence bunu okusalar onlar bize ibadet eder allah razı olsun diyeabizim eşler sevgililer bu konuyu okumaz inşallah.hani bizlere ibadettt diye kazan kaldırırlar sonra
Vallahi okudum. 3 majezik ancak kesti baş ağrımıGercekten baştan sona okuyan var mı?
beraber nöbet tutttuk kaç kere diyor baksana.telefonda görüntülü tutmuştur .yoksa askeriye bunu da sığınağa ya da sınıra almadı yaBunun sanki asker olan kocası değil de kayınvalidesi ama kendisi de taş çıkarıyor hanieee ne derler gelin kaynanın toprağından olur
beraber nöbet tutttuk kaç kere diyor baksana.telefonda görüntülü tutmuştur .yoksa askeriye bunu da sığınağa ya da sınıra almadı ya
Çok eğlendik yaGerçekten bu kadar boş bir konuya 10 sayfa yorum mu yapılmış
şurada iki lafın belini kırıyoruz.konu sahibi kaçtı.biz bizeyizGerçekten bu kadar boş bir konuya 10 sayfa yorum mu yapılmış
kuzen lazım size.keramet oradaÖküzler için direnişimi sürdüremedim.. İbadetimi yarıda bıraktığım için günaha girer miyim... Lütfen nihat hocayı bağlayın...