Bu direnişimi sonuna kadar sürdüreceğim!

Ben boyle bi cumle kursam (ibdetimsin falan) erkek arkadaşım Tuğkan şarkısındaki gibi "nefret dolu bakışlarla" mutlulugumu izler gercekten :KK53:
eski arabesk filmlerdeki gibi:ya benimsin ya toprağın sözü de ardından gelir.edit:kendinize değer verin bir gün hayatınızdan gitme ihtimali olan adamlara değil

Çok yakın akrabasınız , denecek diye tekerleme gibi yazmış diye düşündüm.

Babaanneler akraba deyince başta , kardeş torunları dedim ; dede işin içine girince amca çocukları oluyorlar.
Olabilir. Ben işte dediğim gibi düşündüm, eşinin dedesine dede diyodur haliyle, bi de bu da bi çeşit ibadettir belki, bilemiyorum :KK53:

Öyleler.

Konuyu yazarken lafı dolandırdığına bakmayın.

Konudan çıkan yarışma sorusu :
Kayınvalidenizin kayınpederi , sizin dedenizse ; kayınvalideniz neyiniz oluyor ?

Amcasının eşi yengesi.

Araya "babaanneler akraba"yı sokunca "kardeş torunları" mı demiştim ancak "kayınvalidenin kayınpederi dedemdir" den eledim.

teyzeside olabilir🤔

ben en çok görümceye üzüldüm.kızcağız kendi halinde üniversitesine gidiyor yurdunda kalıyor ama neredeyse beddua alacak konu sahibinden.görümcek oldu -görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce oldu kızcağız :KK53:

ben en çok görümceye üzüldüm.kızcağız kendi halinde üniversitesine gidiyor yurdunda kalıyor ama neredeyse beddua alacak konu sahibinden.görümcek oldu -görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce oldu kızcağız :KK53:
Tek umudu görümcenin kötü bir aileye denk gelmesi ama kendi hayal ettiği ilgiyi, alakayı göreceği bir eş ve ailesi olursa , kalpten fesatlıktan iflah olmaz, ibadet edemez hale gelir mazallah.

X