Bu direnişimi sonuna kadar sürdüreceğim!

Ben boyle bi cumle kursam (ibdetimsin falan) erkek arkadaşım Tuğkan şarkısındaki gibi "nefret dolu bakışlarla" mutlulugumu izler gercekten
eski arabesk filmlerdeki gibi:ya benimsin ya toprağın sözü de ardından gelir.edit:kendinize değer verin bir gün hayatınızdan gitme ihtimali olan adamlara değil

Çok yakın akrabasınız , denecek diye tekerleme gibi yazmış diye düşündüm.

Babaanneler akraba deyince başta , kardeş torunları dedim ; dede işin içine girince amca çocukları oluyorlar.
Olabilir. Ben işte dediğim gibi düşündüm, eşinin dedesine dede diyodur haliyle, bi de bu da bi çeşit ibadettir belki, bilemiyorum

teyzeside olabilir

ben en çok görümceye üzüldüm.kızcağız kendi halinde üniversitesine gidiyor yurdunda kalıyor ama neredeyse beddua alacak konu sahibinden.görümcek oldu -görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce oldu kızcağız

Tek umudu görümcenin kötü bir aileye denk gelmesi ama kendi hayal ettiği ilgiyi, alakayı göreceği bir eş ve ailesi olursa , kalpten fesatlıktan iflah olmaz, ibadet edemez hale gelir mazallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…