- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
eski arabesk filmlerdeki gibi:ya benimsin ya toprağın sözü de ardından gelir.edit:kendinize değer verin bir gün hayatınızdan gitme ihtimali olan adamlara değilBen boyle bi cumle kursam (ibdetimsin falan) erkek arkadaşım Tuğkan şarkısındaki gibi "nefret dolu bakışlarla" mutlulugumu izler gercekten
Kocasının dedesi diye dedem demiştir diye düşünmüştüm ben.
moda o moda sen ne anlarsın hıhhhÜyelik iptali de ibadetin bir parçası zaar.
Eziklik ya, baska bi sey değil. Dram, demagoji ne ararsaneski arabesk filmlerdeki gibi:ya benimsin ya toprağın sözü de ardından gelir.edit:kendinize değer verin bir gün hayatınızdan gitme ihtimali olan adamlara değil
AhabababhaahahaEşime sen benim ibadetimsin dedim, kadınlar kulübünü mü okuyorsun yine diye cevap verdi.
Olabilir. Ben işte dediğim gibi düşündüm, eşinin dedesine dede diyodur haliyle, bi de bu da bi çeşit ibadettir belki, bilemiyorumÇok yakın akrabasınız , denecek diye tekerleme gibi yazmış diye düşündüm.
Babaanneler akraba deyince başta , kardeş torunları dedim ; dede işin içine girince amca çocukları oluyorlar.
Öyleler.
Konuyu yazarken lafı dolandırdığına bakmayın.
Konudan çıkan yarışma sorusu :
Kayınvalidenizin kayınpederi , sizin dedenizse ; kayınvalideniz neyiniz oluyor ?
Amcasının eşi yengesi.
Araya "babaanneler akraba"yı sokunca "kardeş torunları" mı demiştim ancak "kayınvalidenin kayınpederi dedemdir" den eledim.
Evlenmiş evlenmiş harika bir evlilikleri var. Kocası ibadethane kaynanası zebani kayınbanası hesap melekleriBegendim, en sonunda evlenmis mi, bari onu soyleyin. Ben bitiremedim.
görümce nesi oluyor bu kadının peki?
lucifer i izlemiş gibi oldum.bu ne anacığımmEvlenmiş evlenmiş harika bir evlilikleri var. Kocası ibadethane kaynanası zebani kayınbanası hesap melekleri
Tek umudu görümcenin kötü bir aileye denk gelmesi ama kendi hayal ettiği ilgiyi, alakayı göreceği bir eş ve ailesi olursa , kalpten fesatlıktan iflah olmaz, ibadet edemez hale gelir mazallah.ben en çok görümceye üzüldüm.kızcağız kendi halinde üniversitesine gidiyor yurdunda kalıyor ama neredeyse beddua alacak konu sahibinden.görümcek oldu -görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce oldu kızcağız
Ama nasıl? Bu insanların kendilerinde varsaydıkları güç beni şaşırtıryorEvlenmis, ama kaynana durmamis bosatmaya calisiyo, konu sahibeside acisini gorumce evlenirken (daha koca adayi yok) acisini ondan cikarmayi umuyor.